Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PONOWNY START ODBĘDZIE SIĘ DNIA: 30.03.2013r.

Przełożenie startu odbędzie się ze względu na wykrycie kilku bug'ów, które do jutra wyeliminujemy.

Odbędzie się także reset kont, będzie się trzeba zalogować na nowo.

Za PROBLEMY przepraszamy i liczymy na Waszą wyrozumiałość!

Poświęcimy całą noc, żeby jutro wystartować w lepszym stylu.

O KTÓREJ TEN START NIBY , znowu cały dzien czekac do wieczora?

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Przełożenie startu odbędzie się ze względu na wykrycie kilku bug'ów, które do jutra wyeliminujemy.

Przepraszam to co Wy robiliście na BECIE !!!! ????

Opublikowano

JAK ZWYKLE KURWA SYF TOTALNY NAPISAL JUTRO I MA WYJEBANE MAJA CZAS CALY DZIEN ZEBY SIE OPIERDALAC ............... WTF TYLE CZEKA A WY ICH ROBICIE W HUJA POZDRO

PEŁEN PROFESIONALIZM SKURWYSYNY ....... JAK MOZNA DOPUSCIC DO BUGOW Z YANG W NPC retardy .,,,,,,,,,,,,,,,,

Opublikowano

ja pierdole dzien przed swietami serva wpuscic? gratulacje nocke moglem sobie dzisiaj zagrac ale w dzien grac nie ma czasu kurwa gdzie wy ludzie myslicie -.-

Opublikowano

To do jutra, wiem jak to jest mieć serwer cieszący się popularnoscia + duuuużo dosów . :) Pozdrawiam i czekam na start bo pograłbym .

Co do Santriela, kto mieczem wojuje, od miecza ginie ;)

Opublikowano

Widocznie mają chujowy hosting skoro DDosy tak napierdalają w maszyne. Chłopaki nie znalazły dobrej firmy z nieprzepuszczającymi filtrami ;)

Wiesz co ty piszesz? Może idź już lepiej spać :P

Fajnie, i co mamy cały dzień czekać? Podajcie konkretnie godzine startu i już a nie owijacie w bawełnę.

Konkret godzina, bo większośc ludzi nie chcę spędzić całego dnia na czekaniu aż ruszy, a na końcu się dowiedzieć, że nie ruszy ^_-

Dokładnie.

Opublikowano

a po 2 na cholere robicie server skoro nie umiecie sie przed ddosem zabezpieczyc? i wgl 95% serverow nie umie, nie wiem nei stac na takie zabezpieczenia? zenujace

Opublikowano

a po 2 na cholere robicie server skoro nie umiecie sie przed ddosem zabezpieczyc? i wgl 95% serverow nie umie, nie wiem nei stac na takie zabezpieczenia? zenujace

co ty sie uparles na ddosy ?? poprostu byly bugi :>

Opublikowano

Wku*wiłeś mnie ... 1210380219487092740912 razy było pisane, że serwer nie padł przez DDOS'y tylko przez bugi

JA PIER**LE <ŚCIANA> Czy ktoś w tym temacie potrafi czytać ?

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

proponuje odpalić serwer jutro o godzinie 12.00 i tyle, pracujcie wieczorem.

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Wku*wiłeś mnie ... 1210380219487092740912 razy było pisane, że serwer nie padł przez DDOS'y tylko przez bugi

JA xD Mentor daj info co do godziny startu (zbliżonej) ludzie cczekaja xD

Opublikowano

Wystartujemy około godziny 20:00.

Mam nadzieje, że się na nas nie zawiedziecie.

Insane.

HAHAHAHAHAHHAH dobre kolejny dzień stracony , info z forum.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

nie czytam zbednego spamu bo mam w to wyjebane bugi bugami naprawienie tego to chwila dla tak "zajebiscie profesjonalnej" administarcji przeciez a co do ddosow to ich lacze jest zapychane do wartosci 6krotnie wiekszej od mozliwej

Opublikowano

wszystkim wierzysz na słowo ? od bugów padały channele ? ;d jedyny bug na to to w Navi zwiększona wartość yang (dropi więcej niz jest ustalone i wyrzuca wszystkich ) . Tego napewno nie było. Dosy wyrzucały channele .

Opublikowano

Hahahhahha start jutro dziś o 20, ja chyba podziękuję, kolejny dzień stracony.

Błagam zmieńcie moderatorów na forum, bo aktuali, a raczej aktualne wszystko zamykają.

Opublikowano

wszystkim wierzysz na słowo ? od bugów padały channele ? ;d jedyny bug na to to w Navi zwiększona wartość yang (dropi więcej niz jest ustalone i wyrzuca wszystkich ) . Tego napewno nie było. Dosy wyrzucały channele .

dokladnie maja tak zajebane lacze ze sie w pale nie miesci od 6 do 30 razy mocniej niz wytrzyma ; d

ja proponuje start w wigilie jak kurwa pierwsza gwiazdka wyjdzie to sie mozecie tlumaczyc ze slepi jestescie dlatego opoznienie -,-

Opublikowano

Boże za co nie wytrzymam tutaj dłużej idę spać jak by były ddosy to by były lagi na serwerze bynajmniej :>

Start o 20 dzisiaj xD dobra mozna isc spac elo ! xD

Opublikowano

Start serwera - Sobota ( 30.03 ) godz 20.

Proponuje zamknąć Zapowiedź i otworzyć ją mniej więcej o godz 17.

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...