Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lepiej zróbcie z tego servera Medium bo hardów jest dużo i to troche bezsensowne...

To jest medium mieszany z hardem

Opublikowano

co do serwera - moze byc ciekawie

co do administracji - obyscie mieli duzo graczy, traktowali kazdego rowno, i problemem kazdego gracza sie interesowali i pomagali w ten sam sposob, dbali o serwer i ciagneli ten serwer dlugo a nie mieli wszystko w dupie jak to sie dzieje na przereklamowanej balantii. Oczywiscie rowniez powodzenia z konkurencja(mam na mysli ddosy)

co do komentarzy - jedno pytanie mi sie nasuwa na ktore nie moge znalezc odpowiedz...mianowicie...skad sie biora ci internetowi wojownicy i jaki jest ich cel spinania miesni palcow u rak?...kto wie...

Opublikowano

co do serwera - moze byc ciekawie

co do administracji - obyscie mieli duzo graczy, traktowali kazdego rowno, i problemem kazdego gracza sie interesowali i pomagali w ten sam sposob, dbali o serwer i ciagneli ten serwer dlugo a nie mieli wszystko w dupie jak to sie dzieje na przereklamowanej balantii. Oczywiscie rowniez powodzenia z konkurencja(mam na mysli ddosy)

co do komentarzy - jedno pytanie mi sie nasuwa na ktore nie moge znalezc odpowiedz...mianowicie...skad sie biora ci internetowi wojownicy i jaki jest ich cel spinania miesni palcow u rak?...kto wie...

Gracze będą traktowani równo ale jeżeli jakiś gracz nas np. okłamie to automatycznie traci wsparcie administracji i musi sobie radzić sam.

"Konto zaufania" zaczyna się wraz z rejestracją na stronie.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

LoL to nie wygląda jak metin prezka 11/10 ! o.O serwer nie gralem ale daje spokojnie 10/10 sadzac po filmach boskiii ! i o co chodzi z tym clientem na androida ??

lexplayer.png
Opublikowano
Oliver "RzNk" Staykov
Administrator
Promotor, specjalista do spraw finansowo-urzedowych, analityk przemysłu e-sportowego.
Jesteś Ruskiem czy po prostu zmyślone dane?
@Topic : Mam kilka pytań i możliwe, że w prezentacji to jest ale mi niestety przeglądark zacina się na prezentacji bo jest tak obficie wypełniona grafiką i filmami.
- 10kamyków do P? A jeśli tak to jest 100%, że przeczyta?
- Z tego co wyczytałem to dropi broń do pvp ze szkaty Azraela.. czy ta broń nie jest gorsza od Syriusza? Chodzi o to, że Syriusz ma 2xlud, a czy ta też ma sporo luda?

LoL to nie wygląda jak metin prezka 11/10 ! o.O serwer nie gralem ale daje spokojnie 10/10 sadzac po filmach boskiii ! i o co chodzi z tym clientem na androida ??

Chodzi o to, że będziesz mógł grać na tablecie z systemem android na serwerze Nexanity :) Oczywiście nie będzie to aż taka płynna gra jak na PC ale opłaca się mieć klienta na tablecie bo tablet jest bardzo wygodny pod względem, że możemy spokojnie go wziąć do szkoły i spokojnie oddawać biologa :)

photo261314.png

Opublikowano

No mnie tez sie spodziewajcie z ekipka ;) gram gdzie indziej ale raczej nie wroze juz mu przyszlosci chociaz ma z 2 tygodnie i trzeba sie zaopatrzec w alternatywe ;D

Opublikowano

Oliver "RzNk" Staykov
Administrator
Promotor, specjalista do spraw finansowo-urzedowych, analityk przemysłu e-sportowego.
Jesteś Ruskiem czy po prostu zmyślone dane?

Dane nie są zmyślone, wszystkie są w 100% rzetelne. Niemniej jednak Oliver nie jest "Ruskiem" ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Mentor

z Moletna ,czy z jakim serwerem ostatni miałeś przyjemność wspópracować?

Shenzu? ;x nie moge sobie przypomniec...

Współpracowałem z Shenzu.

Potem pracowałem przy pierwszym projekcie Nexanity od początku do końca.

Potem z Demetrim na reinorze robiliśmy za kase na zamówienie ( tworzyliśmy już wtedy Nexanity )

No i teraz nadal pracuję przy Nexanity i tak zostanie ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

A co z 6 skillami ? będą?? i 6/7 bonami?? (6/7 oby nie :P)

6th skill'i oraz 6/7 bonusu nie będzie.

mentor jak z zmiankami ?

Zmianek również nie ma. Bonusy zmienia się u NPC, bez żadnych opłat.

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

2x UP 6/7 bon nie ma, 6th skilla również.

Up # Przenosisz item na npc " Szybki Ivan " Jak się nie myle i ci tasuje bonki ;)

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...