Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wyjebane w ten serw, rejestracja powinna być włączona kilka godzin wcześniej, by każdy mógł równo wystartować, a co do klienta, to żenada. Dobra prezentacja oraz reklama i nic więcej.

Zgadzam sie w 100%

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A macie problem, jak chcecie grac dla topki to po co grac? Co to za zabawa?

Do mnie zapowiedź przemówiła i będę grał. Nie wiem jak Wy.

sygnature.png

Opublikowano

Heh i co mówiłem, że nikomu nie będzie się chciało siedzieć pół dnia i czekać na serwer i pójdzie na inny jak nie naprawicie wszystkiego? :)

Opublikowano

hahaha, wchodze paczę - ooo, reje ON no to się rejestrujemy, wszystko OK. dalej Rejestruj ( czy kij wie, co tam pisze :D ) iii co ? źle wypełniony formularz. bicz, please. ( Dobrze wpisany był -.- )

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Haha pozdro tak myslalem serw dobry tylko na prezce.. ta grafika jaka oczoje*na Sciny wielkie na cliencie exp gorzej niz PL ... czekania 4dni na serwer a tu taka lipa z cala gildia usunelismy serwa tak wiec powodzenia wam na graniu serwa ;)

Opublikowano

Moim zdaniem powinien być restart kont dlaczego ? otóż był bug yang i ludzie sobie zarobili po 1kkk więc taka gra nie ma sensu

Nie no super serwer.. Będzie ten reset czy nie?
Nie wiem czy czekać czy co..
Opublikowano

Nie ma w ogóle takich sytuacji i nikt nie posiada takich ilości yang. Informacje wyssane z palca. Wszystko jest w normie, cały czas nadzorujemy bazę MySQL, dlatego proszę czytać sprawdzone informacje od Teamu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Proszę administrację o odpowiedz: jaki jest kod usunięcia postaci albo jak go wygenerować ponieważ wziąłem niebieską flagę a to shinso...

Opublikowano

Adminów chyba to nie interesuje ^^

Co do rejestracji mam ten sam problem ... rejestracja powinna być otwarta wczoraj -.-

RzNk@ skrzynie ucznia da się bugować - też nie prawda ? pewien osobnik ma 2 skrzynie ^^

Tak samo był bug z fms - kupowałeś za 15k sprzedawałeś za 48k czy jakoś tak ;)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

hahaha, wchodze paczę - ooo, reje ON no to się rejestrujemy, wszystko OK. dalej Rejestruj ( czy kij wie, co tam pisze :D ) iii co ? źle wypełniony formularz. bicz, please. ( Dobrze wpisany był -.- )

Internetu nie oszukasz! ;)

Na pewno coś tam źle było.

//Reklama OFF.

Opublikowano

Internetu nie oszukasz! ;)

Na pewno coś tam źle było.

Up, rejestruje się po raz 10x , sprawdziłem all po 3x razy .. źle wypisany formularz rejestracyjny . -.-

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

NIE GRAM TU PIERDOLE KTOŚ SIĘ BAWIŁ I NICKI PODJEBAŁ SKURWIAŁE GIMBUSY

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Nie:) poprostu rejestracja zjechana

Dlatego jest teraz ponad 1.5 k osób na serwerze ? Nie wydaje mi się, musisz jakiś krok źle wykonywać.

Pieprzyć takie coś rejestracja zrąbana,yang bug.Ja podziękuje...

Powtarzam, nie ma żadnego yang buga. Nikt nie posiada "kosmicznej" ilości yang, wszystko jest w normie - mówi o tym baza MySQL

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No i serwer szlak trafił. :>

Da się zarejestrować i grać, ale dziś już nie mam ochoty może jutro wszystko będzie OK.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Dlatego jest teraz ponad 1.5 k osób na serwerze ? Nie wydaje mi się, musisz jakiś krok źle wykonywać.

Powtarzam, nie ma żadnego yang buga. Nikt nie posiada "kosmicznej" ilości yang, wszystko jest w normie - mówi o tym baza MySQL

hmm, wpisuję dane rejestracyjne po raz 15x - wszystko zgodne z prawdą, email prawidłowy , kod dobrze przepisany, regulamin zaakceptowany. = źle wypełniony formularz? Halooo, cos chyba nie tak -.-

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Adminów chyba to nie interesuje ^^

Co do rejestracji mam ten sam problem ... rejestracja powinna być otwarta wczoraj -.-

RzNk@ skrzynie ucznia da się bugować - też nie prawda ? pewien osobnik ma 2 skrzynie ^^

Tak samo był bug z fms - kupowałeś za 15k sprzedawałeś za 48k czy jakoś tak ;)

Kurde no i nie wiem czy grać czy co.. To prawda?

Co do patchera, to elegancko aktualizuje, ale gdy klikam na Start Game to nic się nie pojawia, tylko wyłącza patchera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...