Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak niech zamkną, a potem wiech nikt nie wie kiedy będzie start.

... "osoba upoważniona" kiedy ustali godzine napisze do moda zeby otworzył ponownie prezentacje i ktoś napisałby godzine wielkimi literami bo osoby niektóre mogą sie nie domyśleć ... jak ty ...

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Caspian, Nexanity ma przyszłość i będzie dużo graczy u was na serwie ile jest ? 200 ? 300 osób ? czy może mniej ?

Z taką ilością wątpię. Ja tu nikomu źle nie życzę. 300 to jest na jednym channelu :s

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

To twoja strona ? http://empisi.cba.pl/index.php?page=home

ale beka hahahahaha

Topic : I jak wiadoma dokładna godzina? Bo nie chcę mi się siedzieć, a spóźnić też się nie chcę :P

O ja ale beka, ktoś zrobił strone i dał mój nick, beka beka beka, w głowie.

Caspian zerowcu moralny , twój serverek ma taki poziom jak i Ty . Żałosne,pamiętaj jaki właściciel taki server

Prawda.

Opublikowano

... Nie to nie są różne bronie tylko każdy kolejny +. Przykład : Kryształowa----Runiczna------ itd.

Człowieku( jezeli mozna jeszcze cie tak nazwac) wiesz czym jest czytanie ze zrozumieniem?

Zwykła bron 65 - Epicka broń

Ametystowa broń - Wulkaniczna broń

Kryształowa broń

Broń 75 - Runiczna Broń

Finalna broń

i już lepiej nic nie pisz bo się pogrążasz...

@ponawiam pytanie do administracjii

po co tyle broni i co one takiego mają? ( Wulkaniczna, kryształowa, finalna)

Opublikowano

Caspian zerowcu moralny , twój serverek ma taki poziom jak i Ty . Żałosne,pamiętaj jaki właściciel taki server

Mój serwer ma sensowny poziom, udało mi się i chwała mi za to. Ja do teamu nic nie mam tylko wypisują pierdoły jak potłuczeni.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Mój serwer ma sensowny poziom, udało mi się i chwała mi za to. Ja do teamu nic nie mam tylko wypisują pierdoły jak potłuczeni.

hahahahhha,leże i nie wstaje .
Opublikowano

Tu się z Tobą akurat zgodzę, prawa autorskie clienta, brak bugów ^.-

Dodajcie drop broni 75 do at V2 (1%) bo truty będą kosztować ze 10000kkk :P

Opublikowano

Caspian gdzie ty na azaronie widziales 300 typa na 1 czanelu ? haha beka

242 osoby na Ch1 nie licząc pozostałych trzech + dwa game na nowe mapy? :s

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Ogarnijcie się z tym spamem... ;)

Co do srv nie pasuję mi trochę bo to bardziej podchodzi pod lekkiego harda ;3

Wbije zobaczę jak się nie spodoba dalej bd pykał na vt. ;p

Pozdrawiam. :)

Fajne forum... szkoda tylko że MODy pojeb@ne... ;)

Opublikowano

Kurde ale niech dodadza na serwa normalne zmianki bonow albo przynajmniej szkate z ktorej wypada okreslona ilosc zmianek.

np po nacisnieciu na skrzynke trzeba wpisac jakas wartosc i dopiero dostaniemy zmianki bo tak to za dlugo bedziemy siedziec przy zmiane bonow.

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Z taką ilością wątpię. Ja tu nikomu źle nie życzę. 300 to jest na jednym channelu :s

Caspian jesteś tak oburzony? Podejrzewam dlaczego. Nic dziwnego, że takie rzeczy piszesz skoro już nie jedna osoba z twojego serca zrezygnowała by zagrać tutaj. Przykład? Cała gildia Platinum, która uważa, że twój serwer jest żałosny + wiele osób z TOP. 300 osób na jednym channelu? Człowieku godzina 22 i jest na serwerze może 30-40 osób. Przy ratach jakie daliście po 100% o godzine 24 było 100 osób online..gratuluje:D

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

ZAMKNIJCIE JUZ TEN TEMAT BO SIE STRASZNY SPAM ROBI , NIECH PODADZA TYLKO PRZEWIDYWANA GODZINE STARTU SERWERA I OTWORZA DOPIERO W PUBLIKACJACH JAK SERWER WYSTARTUJE. BO OKEJ SERWER ZNAKOMITY I DUZO OSOB CHCE SIE UDZIELAC ALE NIE PRZESADZAJMY, TROCHE ZA DUZO NIEPOTRZEBNYCH POSTOW!!!

Opublikowano

Kurde ale niech dodadza na serwa normalne zmianki bonow albo przynajmniej szkate z ktorej wypada okreslona ilosc zmianek.

np po nacisnieciu na skrzynke trzeba wpisac jakas wartosc i dopiero dostaniemy zmianki bo tak to za dlugo bedziemy siedziec przy zmiane bonow.

Bo chcesz na bs'ie cisnąć? To ci sprawia taką satysfakcję, że jakieś gów*o za Ciebie zmienia bony? Pomyśl jak się będziesz cieszył jak wejdą ci bony, które trudno wbić :)

@3up. Rejestracja jest wyłączona - zostanie włączona godzinę przed startem.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Teraz w rankingu nie ma tej 26 sury :D

No no w mordę jeża.. już ponad 350osób w prezentacji, a pamiętam jak na innym serwerze było 150osób w prezce i na starcie było 800osób więc tutaj wyczuwam 2x więcej :D

jugas221 : A jaką różnicę widzisz nad przesuwaniem itemku na NPC, a przesuwaniem zmianek na item? :O

photo261314.png

Opublikowano

Za dużo spamu panowie .Temat zamykam.

Poblokuje największych spamerów i może otworzę :)

Temat ogarnięty z spamerów.Od tej porty nie widzę tu spamu bo będzie źle :D

Jeden posty nie wnoszący nic do tematu = 24 godziny blokady pisania postów :)

Powodzenia

Opublikowano

Mogłyby mi ktoś wrzucić clienta na inny hostnig najlepiej na speedyshare daje + ?

Za dużo spamu panowie .Temat zamykam.

Poblokuje największych spamerów i może otworzę :)

Temat ogarnięty z spamerów.Od tej porty nie widzę tu spamu bo będzie źle :D

Jeden posty nie wnoszący nic do tematu = 24 godziny blokady pisania postów :)

Powodzenia

Od razu przez 5 min żadnego postu a wcześniej przez 1 min 5 postów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...