Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może wypowiem się jako Administrator. Ciekawe bajki próbujesz ludziom sprzedać, widzę, że masz do tego stopnia umiejętności, że grasz na serwerze, który ma wyłączone logowanie jak i świat. Fascynujące, nauczyłbyś mnie tego ?

To jak on na serwer wbil? :P

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może wypowiem się jako Administrator. Ciekawe bajki próbujesz ludziom sprzedać, widzę, że masz do tego stopnia umiejętności, że grasz na serwerze, który ma wyłączone logowanie jak i świat. Fascynujące, nauczyłbyś mnie tego ?

Kłamiesz w żywe oczy. Jakoś w rankingu na stronce jest ten sam nick, co na screenie. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

To jak on na serwer wbil? :P

No właśnie problem w tym, że nie wszedł, bo nie ma fizycznej możliwości, ponieważ logowanie, channele oraz świat, jest wyłączone ;). Dlatego podziwiam go za dobry "kit"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No właśnie problem w tym, że nie wszedł, bo nie ma fizycznej możliwości, ponieważ logowanie, channele oraz świat, jest wyłączone ;). Dlatego podziwiam go za dobry "kit"

no dobra to mi wytlumacz jak wbil na serwer zrobil Screna ze dla mpc forum i do tego jego postac jest w Rankingu ?

Opublikowano

Ciekawe czego jestes Administratorem idioto chyba swojego komputera ... Przeciez jest ss z serwera a jak nie wierzysz lub az tak ułomny jestes to wejdz na stronke serwera i zobacz ze koles jest w rankingu a wczesniej go nie było czyli gra normalnie ...

EthanaEU2.png

Opublikowano

no dobra to mi wytlumacz jak wbil na serwer zrobil Screna ze dla mpc forum i do tego jego postac jest w Rankingu ?

Mogl to zrobic kilka miesiecy temu na becie.

Na screenie nie ma podanej godziny,po za tym moze to byc inny serwer

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Spoko nie musicie mi wierzyć jakoś mi na tym nie zależy (sprawdzcie sobie ranking) ja gram to ze "administrator" napisał ze śnieg jest żółty to ...

Jak żółty jak biały?

U mnie już spadło go do "pÓł kolan"..

Piękne święa sie zapowiadają..

Idę choinkę ubrać ;X

Opublikowano

Gdy rozmawiałam z Administracją to było mówione, że jakoś od 80lvl'a aby wbić o 1/2 wyżej będzie trzeba starać się z pół dnia c:

No i o to chodzi! :)

84842662.jpg

Opublikowano

Client zainstaluje się wtedy, gdy serwer ruszy tak słyszałem.

@Topic Czekam na serwer już jakieś 2 mies. specjalnie wracam do tej szajskiej gry metin2 aby zagrać na tym serwerze. Polecam.

1356027733523041.png

"Ashes to ashes and dust to dust"

Oto nowa historia zwykłego człowieka:

Members====>???====>???====>???

Opublikowano

http://images.tinypic.pl/i/00356/l0mb20rl82yv.jpg Czy mi sie wydaje czy wlam na serwa kuzwa.. ?

Jaki włam.. Jak znasz porty to robisz rooty i grasz :3 I tak konta i postacie będą resetowane, to co z tego, że wbił na bete na której nikogo nie ma?

Kłamiesz w żywe oczy. Jakoś w rankingu na stronce jest ten sam nick, co na screenie. ;)

Pewnie wziął etc, w serverinfo dał nazwe serwera Nexanity i zrobił ten sam nick :P

Opublikowano

No i o to chodzi! :)

Jezeli faktycznie od 80 do 81 bedzie sie wbijalo pol dnia to ja podziekuje i mysle ze nie tylko ja,to juz na pl'u jest latwiej

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Serwer długo nie postoi widać po ulepszaniu (serwer pod is) serwer padnie i on nowa zrobią bo z stalki robi sie zbroje i potem trzeba dropic z bossów jak przeczytałem ulepszanie to grac mi sie odechciało

Opublikowano

Jaki włam.. Jak znasz porty to robisz rooty i grasz :3 I tak konta i postacie będą resetowane, to co z tego, że wbił na bete na której nikogo nie ma?

Pewnie wziął etc, w serverinfo dał nazwe serwera Nexanity i zrobił ten sam nick :P

Wkońcu jedna osoba pomyślała logicznie że mógł sobie dodać nazwę Nexanity.

A wy już odrazu wielki płacz że włam itp.

Spokojnie wszystko jest pod kontrolą nie macie co się obawiać

@Up

Nikt ci nie zmusza żebyś grał.Nie chcesz to nie graj.A skąd możesz wiedzieć że serwer pod IS jak nie grałeś i nie wiesz jak się zdobywa itemy.

Więc jak narazie przytrzymaj te uwagi dla siebie,po starcie możesz komentować czy pod IS czy nie.

Opublikowano

Pewnie tak sobie napisali, że poł dnia się będzie wbijało. Na pewno nie będzie aż taki hardzik ;)

2dui2p4.png

"Bo miłość nie zna granic"

Korona Kielce Hobby Travel

Opublikowano

Jezeli faktycznie od 80 do 81 bedzie sie wbijalo pol dnia to ja podziekuje i mysle ze nie tylko ja,to juz na pl'u jest latwiej

Zgadzam się. Nie przesadzajmy, że będziemy expić 12h by wbić z 80 na 81 :P

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Seventhson byl na serwerze i pisal ze 3h wbijal 27 lvl ;C

Mam nadzieje ze exp zostanie zwiekszony bo na rav** szybciej leci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...