Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na 100% zagram wiadomo kiedy bd start serwera ;D !?

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

@UP

Musisz mieć na dysku C 4GB wolnego a nie na innych.

o brawo :> pomyśl sobie ze mam tylko jeden dysk -.-

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

o brawo :> pomyśl sobie ze mam tylko jeden dysk -.-

Dysk (czyt. partycje) aż tak trudno się domyśleć?

Klient działa normalnie teraz tylko czekać aż ruszy serwer i można wbijać.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Dysk (czyt. partycje) aż tak trudno się domyśleć?

hahah to tak samo się cięzko domyslec ze nie ktorzy moga miec z kaprysu tylko dysk C? a nie D i C ? mam jeden dysk C jedną partycje rozumiesz. ?

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Przepraszam , wiadomo o której godzince start ? :p. Tak mniej wiecej , nie chcę spamować , ale chcę odejśc od PC'ta i przyjsc na starcik :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Przepraszam , wiadomo o której godzince start ? :P. Tak mniej wiecej , nie chcę spamować , ale chcę odejśc od PC'ta i przyjsc na starcik :)

Człowieku na stronie pisze: Start w godzinach wieczornych, więc spodziewaj się startu o 20 może wcześniej, może później.

Na razie nikt nie zna dokładnej godziny.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Przepraszam , wiadomo o której godzince start ? :P. Tak mniej wiecej , nie chcę spamować , ale chcę odejśc od PC'ta i przyjsc na starcik :)

Nie wiadomo, wiadomo tylko że godz wieczorne, czyli przedział od 20-21 .

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Mniej więcej o 20. Team poda dokładną godzinęstartu na stronie i forum

2 wiadomości mnie poprzedziły xD

Opublikowano

Dobra i tak już straciłem wiare ze ktos zdoła pomóc . ;> wypisujecie tylko jakies bzdury ;>

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Dobra , to czekamy :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

dziala komus ten zjebany client?

Tak , działa. Trzeba troszkę pomyśleć, a jak masz jakieś problemy to wpadnij na forum serwera, tam ci na pewno ktoś pomoże.

Mnie to troche dziwi mieli dzisiaj podać date startu ) A juz 19 dochodzi powoli i 0 info

Spokojnie, pewnie za niedługo podadzą informacje - 20/21 tuż tuż.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Proszę o ogarnięcie niepotrzebnego spamu oraz przypominam że jest to temat po to, aby wypowiadać się na temat serwera a nie kłócić się.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Klient po uruchomieniu instalatora od razu zaczyna się wypakowywać w ścieżce "C:\Users\TutajNazwaUzytkownika\AppData\Local\" (bez jakiegokolwiek pytania użytkownika), tam znajduja się 2 foldery o nazwie {TutajKluczRejestru}, a w nich częsciowo wypakowany client, te 2 foldery łącznie zajmuja ok. 3GB miejsca, nie są usuwane, a są zbędne, więc ja się pytam kto robił ten instalator? Jest on napisany (zrobiony w programie) kompletnie bez sensu... Nie prościej było spakować clienta do .rar/.7zip i wstawić? Tylko bawić się w instalatory jak się nie umie tego zrobić? Client powinnien po wypakowaniu zajmować 1,43 GB, a jego rzeczywista wielkość na dysku po całej instalacji to ok 5 GB, więc...

@PS. Mi także client się wypakował normalnie (chociaż instalator nie jest dostosowany pod windows 8 i nie jest optymalny), ale tworzy on wiele kompletnie nie potrzebnych plików/folderów oraz zaśmieca strasznie rejestr.

Opublikowano

Hmmm nie każdy ma czas grać po godzinie 21. :) Jak wiecie święta zbliżają się wielkimi krokami. :)

Mam nadzieję że już po tej 19 sb troszkę pogramy.

Opublikowano

O co wam chodzi z tym clientem? Zainstalowałem normalnie, waży 1,4 GB, włączając nie patchuje mi, bo serwer jeszcze nie uruchomiony...

dodam że mam komputer z drewna, więc te wasze problemy są spowodowane gównem na dysku

Opublikowano

Hmmm nie każdy ma czas grać po godzinie 21. :) Jak wiecie święta zbliżają się wielkimi krokami. :)

Mam nadzieję że już po tej 19 sb troszkę pogramy.

Wydaję mi się, że prędzej niż o 20 nie pogramy , jakby mieli startować o 19/19:30 - to jakieś info pewnie już by było ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

wrzuci mi ktoś klienta w rar na fajny hosting bo mi nie działa bo mam mało miejsca na dysku c ,ale nie mogę nic usunąć bo tam mam ważne programy , nie da się tez przenieść , wiec jak by ktoś mógł to bym był wdzięczny , najlepiej by było jak by się dało wybrać gdzie to wypakować a nie ..

1363969182-U879103.jpg

Opublikowano

@UP

Przecież da się wybrać gdzie ma się wypakować, wystarczy wybrać instalacje niestandardową. (Ale to nie zmienia faktu, że na dysku C (lub innym, w zależności na jakiej partcji mamy system) potrzebuje 3GB wolnego miejsca, ponieważ jak wcześniej wspomniałem jest źle zrobiony.)

Opublikowano

Tak patrzac na wasza głupotę (Nie obrażam was ) Popatrzcie prezka serva Nexanity a wy tutaj pierdolcie o jakimś Aza*onie .. 300 komentarzy to jest na temat

-Kiedy start ? W godiznach wieczornych nie umiecie czytać
-Żal ! Ale gówno i inne
-Ale zje*bane bronie ( 1 osba napisała 1 osoba odpisała nie umiecie czytać ? )
-Kłótnia serva ile os jest on ! Haha ..
*Podsumowanie

To ma być dyskucja o server Nexanity a nie o licencjach , ile to nie ma bugów (Nie wiecie to nie mówie i nie zadawajcie pytaj po 100 razy . Popatrzcie na temat i bedzie tam już napwneo odpowiedz )

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

Tak patrzac na wasza głupotę (Nie obrażam was ) Popatrzcie prezka serva Nexanity a wy tutaj pierdolcie o jakimś Aza*onie .. 300 komentarzy to jest na temat

-Kiedy start ? W godiznach wieczornych nie umiecie czytać

-Żal ! Ale gówno i inne

-Ale zje*bane bronie ( 1 osba napisała 1 osoba odpisała nie umiecie czytać ? )

-Kłutnia serva ile os jest on ! Haha ..

*Podsumowanie

To ma być dyskucja o server Nexanity a nie o licencjach , ile to nie ma bugów (Nie wiecie to nie mówie i nie zadawajcie pytaj po 100 razy . Popatrzcie na temat i bedzie tam już napwneo odpowiedz )

Kłótnia* Jak już coś , i nie spinaj :) Przez to tylko nabija się ludzi co zobaczą zapowiedź :)

Opublikowano

Kłótnia* Jak już coś , i nie spinaj :) Przez to tylko nabija się ludzi co zobaczą zapowiedź :)

No tak . Ale taka prawda ze 100 odp to jest ''Kiedy start '' I inne spiny wiec mowie i odpoaiwam na pytania ludzi ^^ I może cos zrozumieją ;d

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...