Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedno pytanie, o ktorej start?

Dziś wieczorem, pewnie po 20.

japrdl.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jaki jest tutaj max lvl ?

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Prosiłem o ogarnięcie niepotrzebnego spamu.
Temat zamykam na 30minut,nagrodzę tych co trzeba ;)

Temat otwieram,nagrody rozdane - jeżeli pojawi się kolejny spam poleci dużo blokad.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Nie posiadasz uprawnień do wyświetlenia tego forum.

Taki komunikat pojawił mi się po zarejestrowaniu konta na forum. Link aktywacyjny nie przyszedł na email.

Opublikowano

Dziś podobno On nie bd

PS: SPaxor na zegarku sie nie znasz. ? 4 minuty spóżnienia

Skąd masz taką informacje, że "podobno" dzisiaj nie będzie ON? :)

84842662.jpg

Opublikowano

jest z problem z rejestracja tez mialem taka informacje ale udalo mi sie zarejestrowac po paru minutach walki. nie wiem czego to wina ale watpie by wszyscy tak mieli tylko jakies pojedyncze osobniki ;)

Opublikowano

napisac to kazdy sobie moze.

na boxie napisala INSANE ze start bedzie napewno dzis.

wiec pozostaje tylko czekac

Opublikowano

Jak do 20 nie ruszy to dzis wgl ^^ Po po chuja dawac start na 21. ? zeby sobie no-life pograly i nocke jebaly. ? na pewno nie.

Opublikowano

Kolego, jeśli włączą o 21 a nie o 20 czyli godzinę później to już dla no life? ta godzina dla Ciebie to cały świat? Nie rozumiem..

imetin_logo.png

Opublikowano

Skoro nie grasz nocki , nie zależy ci na topce to o co kaman? Są wolne dni , nie ma szkoły to w czym przeszkadza , że ktoś sobie pyknie dłużej zią?:)

Jak do 20 nie ruszy to dzis wgl ^^ Po po chuja dawac start na 21. ? zeby sobie no-life pograly i nocke jebaly. ? na pewno nie.

UŚMIECH , MOC , FITNESS , SPORT!

Opublikowano

Mam problem z clientem , gdy uruchamiam to wyskakuje problem i finito . tyle.

Pobieranie ze strony jest wyłączone do momentu startu , poczekaj i wszystko będzie gitara:)

UŚMIECH , MOC , FITNESS , SPORT!

Opublikowano

Gościu masz jakieś kompleksy ? Jesteś kolejnym dzieciakiem ,który musi iść spać o 23 bo mamusia karze ? Nie każdy tutaj ma 10-15 lat i może sobie pozwolić na grę w nocy ,a Ty przestań spamować bo żal mi dupę ściska jak takie posty widzę. To jest zapowiedź,a nie gorzkie żale serwer jak ruszy to ruszy widać ,że ogarniają rejestracje bo ją wyłączyli ale nie wy i tak będziecie sapać ,że reje off serwer off 4 ever itp .Wgl kto wam powiedział ,że serwer ruszy o 19-21 ?? Bo ja takiej informacji od "ADMINISTRACJI" nie widziałem ,więc zamknąć dupy zmarszczone kluski i ,czekajcie na info od administracji ...

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

Nie posiadasz uprawnień do wyświetlenia tego forum.

Taki komunikat pojawił mi się po zarejestrowaniu konta na forum. Link aktywacyjny nie przyszedł na email.

Nawet jak przyjdzie link aktywacyjny i tak nic to nie da, mam ten sam błąd. Zna ktoś rozwiązanie??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...