Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No mam nadzieje, że od razu WH / FB będą banowane, bo co to za gra jak połowa na cheatach przegania zwykłych graczy, którzy mają nawet rzeczy z IS :P

Opublikowano

No i najśmieszniejsze, że niby nie macie bugów. Serio? Założymy się? Pisząc takie pierdoły zbieracie sobie (i tak już cholernie dużą) grupę wrogów.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Licencja międzynarodowa hahaha o czym Ty pierdolisz chłopie... Grafika może być autorska, ale client? Ymir jest twórcą clienta i szczerze wątpię, że macie do tego jakiekolwiek prawa. Pisać to i ja potrafię. Co, może będziecie globalnym serwerem i współpracować z webzen i resztą?

Odpowiedź na swój bełkot miałeś już w drugiej linijce, wystarczy czytać posty. Oczywiście większość ludzi ma umysł przysłowiowego polaczka czyli: Ja nie mam to nikt tego nie ma.

Ogólnie to pozdrawiam Ciebie i życzę Ci wesołych świąt.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

No i najśmieszniejsze, że niby nie macie bugów. Serio? Założymy się? Pisząc takie pierdoły zbieracie sobie (i tak już cholernie dużą) grupę wrogów.

Dobra Ty jak Ci się coś nie podoba to wyjdź z prezentacji.. Po co piszesz takie głupoty, chcesz nabijać posty? Jak masz jeszcze jakieś zastrzeżenia to pisz na PW do administratorów, a nie spamujesz w zapowiedzi.

Opublikowano

Hejterzy się zbierają. No cóż tylko obrażaniem administracji nexanitymt2 pogarszacie swoją sytuaacje a ich ulepszacie;p

Systacja to nie fms, żeby ulepszać ;d

Opublikowano

Odpowiedź na swój bełkot miałeś już w drugiej linijce, wystarczy czytać posty. Oczywiście większość ludzi ma umysł przysłowiowego polaczka czyli: Ja nie mam to nikt tego nie ma.

Ogólnie to pozdrawiam Ciebie i życzę Ci wesołych świąt.

Jesteś w Polsce. Nie u jakiś pieprzonych rusków i tutaj o Polsce i Polakach wyrażamy się z szacunkiem.

Dobra Ty jak Ci się coś nie podoba to wyjdź z prezentacji.. Po co piszesz takie głupoty, chcesz nabijać posty? Jak masz jeszcze jakieś zastrzeżenia to pisz na PW do administratorów, a nie spamujesz w zapowiedzi.

Noname 2k13 weź już idź im jajca na święta lizać.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Ja rozumiem zdenerwowanie administracji i WGL ale napewno są bugi nawet na PLu są .. Wiec nie pierdolcie , ze nie .. Nie jestem hejterem ale taka prawda

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

Kains lub inny adminie ,naprawdę na 80lv wbija się w dzień 1/2 lv ?

Bez przesady na 120 bedzie sie wbijać lv miesiąc ?

Prosze o odpowiedz.

Opublikowano

Trzepiąc kase na nielegalnych serverach prywatnych chcesz wyciągać konsekwencje prawne? Parodia

Czym wyższy lv tym broń będzie miała wyższy dmg -,-. Finalna od FInal( Koniec , meta ) ...

1. Nie kazalem ci tłumaczyć znaczenia broni przez translator google

2. Widze, że wolisz mieć 10 broni w eq i zastanawiać się która jest lepsza tak? ( policz sobie wszystkie ulepszacze i czas wyrzucony na niepotrzebne bronie )

Opublikowano

@Caspian

Dobrze, że twój serwer jest taki pro elo kozacki ... Nawet porządnej strony nie macie tylko jakiegoś gównianego gotowca ... Nie podoba się? To won z tego tematu ...

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Jesteś w Polsce. Nie u jakiś pieprzonych rusków i tutaj o Polsce i Polakch wyrażamy się z szacunkiem.

Noname 2k13 weź już idź im jajca na święta lizać.

Wyczuwam bana na 3dni.

Idź reklamwać gdzie indziej swój serwer.

//

Po starcie będzie trzeba jeszcze patchować clienta? Czy dodacie tylko rooty i tyle?

Opublikowano

Wyczuwam bana na 3dni.

Idź reklamwać gdzie indziej swój serwer.

A proszę bardzo. Zabawa w moderatora? Mój nie potrzebuje reklamy.

@Caspian

Dobrze, że twój serwer jest taki pro elo kozacki ... Nawet porządnej strony nie macie tylko jakiegoś gównianego gotowca ... Nie podoba się? To won z tego tematu ...

Gdybyś był chociaż trochę rozgarnięty i śledził nasze poczynania wiedziałbyś, że w przeciągu kilku dni będziemy mieli nowiutką stronę? o.O

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

1. Nie kazalem ci tłumaczyć znaczenia broni przez translator google

2. Widze, że wolisz mieć 10 broni w eq i zastanawiać się która jest lepsza tak? ( policz sobie wszystkie ulepszacze i czas wyrzucony na niepotrzebne bronie )

Człowieku jaki ty jesteś mało inteligentny... Po co Ci 10 broni? Masz 2. Jedna do expa na 75 i potem ją ulepszasz a druga to z broni 65, którą też ulepszasz...

Opublikowano

A proszę bardzo. Zabawa w moderatora? Mój nie potrzebuje reklamy.

Gdybyś był chociaż trochę rozgarnięty i śledził nasze poczynania wiedziałbyś, że w przeciągu kilku dni będziemy mieli nowiutką stronę? o.O

Jeśli masz coś konkretnie do mojej osoby to zapraszam na PW, a nie spamujesz w temacie.

o ktorej start???

W godzinach wieczornych ~19/20

Opublikowano

Pewny jesteś? To po co są jeszcze te 3 bronie? Myslisz, że jak napiszesz o mnie, jaki to ja jestem to czymś zabłyśniesz? Widze, ze nadal nie wiesz o co mi chodzi, zreszta po co ja z toba pisze, jak oczekiwalem odpowiedzi od administracji, nie od jakiegoś zwykłego szarego typa z mpc.

Opublikowano

Niech juz jakiś mod to zamknie i otworzy 10 minut przed startem kiedy to osoba upoważniona poda czas startu aby poprostu juz sie spam nie robił

No tak niech zamkną, a potem wiech nikt nie wie kiedy będzie start.

Opublikowano

Caspian zerowcu moralny , twój serverek ma taki poziom jak i Ty . Żałosne,pamiętaj jaki właściciel taki server

Opublikowano

Pewny jesteś? To po co są jeszcze te 3 bronie? Myslisz, że jak napiszesz o mnie, jaki to ja jestem to czymś zabłyśniesz? Widze, ze nadal nie wiesz o co mi chodzi, zreszta po co ja z toba pisze, jak oczekiwalem odpowiedzi od administracji, nie od jakiegoś zwykłego szarego typa z mpc.

... Nie to nie są różne bronie tylko każdy kolejny +. Przykład : Kryształowa----Runiczna------ itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...