Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie to nie jest temat do rozmów "o dupie Maryny" nie piszemy tu o rozpakowywaniu clientów itp.Tylko dyskutujemy o serverze.

Wszyscy spamerzy którzy przesadzają będą nagradzani blokiem na posty

Opublikowano

założył już ktoś konto? mi wyskakuje ciągle że formularz wypełniony nieprawidłowo ;/

Opublikowano

założył już ktoś konto? mi wyskakuje ciągle że formularz wypełniony nieprawidłowo ;/

KAZAŁ CI KTOŚ?! REJE BĘDZIE DOSTĘPNE KIEDY KTOŚ Z TEAM NAPISZE.

astiumsign.png

Opublikowano

Rejestracja wyłączona :)

Opublikowano

No i bardzo dobrze, że nie dodadzą zwoju SM do dropu.

Po pierwsze, jakby miał dropić ten zwój to by musieli też do IS go dodać.

Dzięki temu dziecko 6 letnie nie miejące pojęcia o grze wyśle sms i wystawi taki zwój w grze za yang.

Po drugie, serwer z czegoś musi opłacić dedyka i inne rzeczy.

Nie możesz napisać, że serwer nie jest robiony dla graczy. Jakby rejestracja była płatna to spoko przyznałbym Ci rację ale bez jaj.

Widać, że twoja wiedza odnośnie cen tych zwojów na serwerach jest bardzo duża. Zacznijmy od tego, że ja nie miałem zamiaru w ankiecie pisać by dodali go do dropu np. z metinów, chodziło mi o to by dodać je do IS. Dzieci będą wydawać kase na IS i sprzedawać te zwoje? Co Ty myślisz, że za taki zwój osoba dostanie od razu tyle yang co Ty będziesz w tydzień zbierał? Nie obrażając Cię jesteś na prawdę zielony w tych sprawach. Dam Ci przykład : Zwój SM 250, który pozwalał na miesiąc wykupić PD kosztował na jednym serwerze 4-5B . 4-5B zbieraliśmy tam w godzine. Żaden gracz w ten sposób nie był pokrzywdzony, że bogaty jest lepszy na serwerze. Dzięki temu My nie musimy nic wydawać, a do tego administracja zarobiła by więcej na serwerze. Nie jeden serwer ma ten ZWÓJ, na jednym nawet SM dropiły ze szkat i co nie utrzymywał się? Wystarczy, że na serwerze od razu po starcie z 500 osób kupi SM za około 30zł weź sobie policz ile to im daje. Nie wspomnę o większej ilości graczy + fryzury i inne wartościowe rzeczy. Nier ozumiecie tego co taki zwój DAJE. A co do tego " dzieci " uwierz mi, że po 1 - nie będzie zwoju to na fryzurach będą np. zarabiać, a Ty nie będziesz miał z tego żadnych korzyści, chyba, że wolisz zbierać w dozo fryzury. Po 2 jak pisałem taki zwój nigdy dużo nie kosztował. Nie wiem czy twoim zdaniem np. zwój na 100sm który daje na 7dni PD w grze z IS będzie kosztował tyle co np. truta +9 50 średnie..:P Nie wiem jak mam do Ciebie przemówić. Najwidoczniej nie rozumiesz pewnych spraw co i jak wygląda. Ale jest to twoje zdanie, które szanuje. Jednak mimo wszystko i tak takich ludzi jak Ty nigdy nie zrozumiem:P

Po Obejrzeniu Prezentacji Na 100% Zawitam Na Serwerze i Wydaje Mi Się Że Będzie To Jeden Z Polskich Prywatnych Serwerów POLECAM!!!!!

Tak jest to Polski prywatny serwer :P

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Naprawde Opłacalny Serwer Wiele Graczy Na Tym Typie Serwera Zagra Prezetacja Miła Dla Oka Serwer Zapowiada Sie Fascynująco. Teraz Tylko Pozostaje Czekać Na Start !!! :D Napewno Zagram,Mogę Sie Założyć Że Gracze Co Grają Na Serwerach Easy To Zagraja Tu ;) Mnie Nie Obchodza Raty Czy Coś Tego Typu Prezentacja Sama Za Siebie Mówi ,,TO NIE METIN2'' To Coś Więcej !! Z 99% Bede Razem Ze Znajomymi Gał Na Tym Serwerze :D

Opublikowano

Jestem bardzo mile zaskoczony wyglądem zapowiedzi serwera Nexanity. Dawno nie widziałem zapowiedzi tak ładnie pokazanej jak właśnie tu.

Życzę powodzenia z projektem, osobiście wejdę na serwer (nie powiem zaciekawił mnie)!

Tylko czy nie skończy jak jego poprzednia edycja ...

Nie mniej jednak bądźmy dobrej myśli ! <3

footer_logo.png

Opublikowano

100 lvl w 3 dni? yyyy, myslałem że ten lvl będzie sie wbijało "miesiąc" jak nie wiecej..

Gdy rozmawiałam z Administracją to było mówione, że jakoś od 80lvl'a aby wbić o 1/2 wyżej będzie trzeba starać się z pół dnia c:

Opublikowano

zaden włam .. wystarczyło wziąść ip ze stronki wstawić do roota i podłożyć do byle jakiego clienta i można grać
serwer bardzo fajny ale przez te 3h ani 1 admina nie spotkałem (żadnego resetu) , nie da sie wyjść z M2 ani przez teleport ani przez staruszka (u handlarzy pełno zółci - na ich plikach)
gdzie wyczytaliście ze serwer off ? :D

Opublikowano

To może być całkiem inny serwer.. Wystarczy podmienic pare plikow z pack do dzialajacego clienta jakiegos serwera

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

zaden włam .. wystarczyło wziąść ip ze stronki wstawić do roota i podłożyć do byle jakiego clienta i można grać

serwer bardzo fajny ale przez te 3h ani 1 admina nie spotkałem (żadnego resetu) , nie da sie wyjść z M2 ani przez teleport ani przez staruszka (u handlarzy pełno zółci - na ich plikach)

gdzie wyczytaliście ze serwer off ? :D

Może wypowiem się jako Administrator. Ciekawe bajki próbujesz ludziom sprzedać, widzę, że masz do tego stopnia umiejętności, że grasz na serwerze, który ma wyłączone logowanie jak i świat. Fascynujące, nauczyłbyś mnie tego ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...