Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer długo nie postoi widać po ulepszaniu (serwer pod is) serwer padnie i on nowa zrobią bo z stalki robi sie zbroje i potem trzeba dropic z bossów jak przeczytałem ulepszanie to grac mi sie odechciało

Poczekam az padnie i od nowa zrobia nowy crafting i zagram

Opublikowano

Dobra spoko tam nie wierzcie mi jakoś sram na to <3
teraz do administracji:
zróbcie 1 pelerynke a nie 50 sztuk , dodajcie misje dla biologa , naprawcie te żółcie bo do m1 nie da rady wrócić tak samo wyjśc z mapy też nie da rady, exp słaby ale to raczej szybko sie naprawi,BETA sklep - daj normalny z eq +5 lub +6 i dodaj ulepszacze do wymagań, medale też dziadowsko lecą na 26 bylem na końcu lochu i nic a siedziałem 20 minut tam..

Opublikowano

teraz do administracji:

zróbcie 1 pelerynke a nie 50 sztuk , dodajcie misje dla biologa , naprawcie te żółcie bo do m1 nie da rady wrócić tak samo wyjśc z mapy też nie da rady, exp słaby ale to raczej szybko sie naprawi,BETA sklep - daj normalny z eq +5 lub +6 i dodaj ulepszacze do wymagań, medale też dziadowsko lecą na 26 bylem na końcu lochu i nic a siedziałem 20 minut tam..

Człowieku Ty grałeś na becie (niby) to wszystko będzie na pewno naprawione, zanim go włączą na oficjalny start. Jarasz się tak, że tam grałeś sam, że zaraz będziesz myślał, że jesteś sławny :P

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Użytkownicy przeglądający ten temat: 333

No ciekawe....

Przed startem 1500 + bedzie :D

Wątpię może z 300

I tak po 2-3 dniach gry prawie nikt nie będzie grał

Opublikowano

Życze wszystkim powodzenia w bonowaniu u NPC, nastepnie dropienia kolejnych broni/zbroi i znowu ponownego bonowania! :)

Moze i prezentacja serwera jest ładna, ale za duzo bawienia jest..

Opublikowano

teraz do administracji:

przeciez pisal admin że zrobił jedną pelerynke któa się nie kończy :P

Opublikowano

Wątpię może z 300

I tak po 2-3 dniach gry prawie nikt nie będzie grał

Raczej będą grali bo mają dobrą reklame :P Ja tam będę grał do końca świąt bo potem czasu nie będę miał :/

Opublikowano

to że na mpc jest 315 online to nie naczy że nie będzie +1k na starcie. Na innych serverach w zapowiedzi siedziało po 100-200 ludzi a na starcie było po 500

imetin_logo.png

Opublikowano

IstvanPL - Czytałeś informację przed instalacją clienta? Na clienta jest nałożona licencja międzynarodowa.

Nie mamy zamiaru nie wiadomo jak zabezpieczać clienta który po części należy do Metin2.pl, było by to nieuczciwe z naszej strony.

Czy będzie wh? Może i będzie ale gwarantuje wam, że wtedy sypie odpowiedni log i z automatu pójdzie ban na IP. (Tak, jesteśmy cholernie surowi i to się nie zmieni)

Jeżeli ktoś wykorzysta z naszego clienta autorski plik będzie normalnie ponosił konsekwencje prawne.

Krótko wyjaśnię sprawę z screenem który został umieszczony w tym temacie przez SeventhSon.

Więc, serwer mógł zostać otwarty dla exclusive testerów oraz YouTube'rów (przecież trzeba jak najwięcej rzeczy sprawdzić przed startem)

Oczywiście nie są to pewne informację ponieważ w tych godzinach nie było mnie w domu i nie mogę nic stwierdzić.

SeventhSon: Jakie żółcie? Na innych clientach nie pograsz na naszym serwerze. (nie miałeś na 100% locale_pl naszego więc czego się dziwisz?)

Na serwerze nie ma ŻADNYCH bugów. (Właśnie dlatego na naszym serwerze nie będzie launcherów bo potem ludzie oceniają serwer a nic nie widzą)

Mam nadzieję, że po tym poście nie będzie więcej nie wiadomo jakich scenariuszy.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Po ch.. te ametystowe bronie? Nie lepiej dać ich z broni na 90 lv? Teraz nie wiadomo w czym lepiej bić

To samo tyczy sie kryształowych broni.

Finalna broń też mnie śmieszy, nie wiadomo co daje, a z nazwy "Finalna" można wymyśleć tyle, że wbijam max lv, robie tą broń i mam wszystko z głowy...

@jak z dropem marmurów poli?

Opublikowano

IstvanPL - Czytałeś informację przed instalacją clienta? Na clienta jest nałożona licencja międzynarodowa.

Nie mamy zamiaru nie wiadomo jak zabezpieczać clienta który po części należy do Metin2.pl, było by to nieuczciwe z naszej strony.

Czy będzie wh? Może i będzie ale gwarantuje wam, że wtedy sypie odpowiedni log i z automatu pójdzie ban na IP. (Tak, jesteśmy cholernie surowi i to się nie zmieni)

Jeżeli ktoś wykorzysta z naszego clienta autorski plik będzie normalnie ponosił konsekwencje prawne.

Krótko wyjaśnię sprawę z screenem który został umieszczony w tym temacie przez SeventhSon.

Więc, serwer mógł zostać otwarty dla exclusive testerów oraz YouTube'rów (przecież trzeba jak najwięcej rzeczy sprawdzić przed startem)

Oczywiście nie są to pewne informację ponieważ w tych godzinach nie było mnie w domu i nie mogę nic stwierdzić.

SeventhSon: Jakie żółcie? Na innych clientach nie pograsz na naszym serwerze. (nie miałeś na 100% locale_pl naszego więc czego się dziwisz?)

Na serwerze nie ma ŻADNYCH bugów. (Właśnie dlatego na naszym serwerze nie będzie launcherów bo potem ludzie oceniają serwer a nic nie widzą)

Mam nadzieję, że po tym poście nie będzie więcej nie wiadomo jakich scenariuszy.

Trzepiąc kase na nielegalnych serverach prywatnych chcesz wyciągać konsekwencje prawne? Parodia

Po ch.. te ametystowe bronie? Nie lepiej dać ich z broni na 90 lv? Teraz nie wiadomo w czym lepiej bić

To samo tyczy sie kryształowych broni.

Finalna broń też mnie śmieszy, nie wiadomo co daje, a z nazwy "Finalna" można wymyśleć tyle, że wbijam max lv, robie tą broń i mam wszystko z głowy...

@jak z dropem marmurów poli?

Czym wyższy lv tym broń będzie miała wyższy dmg -,-. Finalna od FInal( Koniec , meta ) ...

Opublikowano

Trzepiąc kase na nielegalnych serverach prywatnych chcesz wyciągać konsekwencje prawne? Parodia

Czym wyższy lv tym broń będzie miała wyższy dmg -,-. Finalna od FInal( Koniec , meta ) ...

Widać, że jesteś kolejną osobą, która nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Mój kolega, napisał wyraźnie, że Nasze AUTORSKIE rzeczy, które zostały zrobione od samych podstaw, od początku do końca przez Nasz zespół, są chronione prawem autorskim ( tak jak każda rzecz wykonana przez kogokolwiek od początku do końca )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Licencja międzynarodowa hahaha o czym Ty pierdolisz chłopie... Grafika może być autorska, ale client? Ymir jest twórcą clienta i szczerze wątpię, że macie do tego jakiekolwiek prawa. Pisać to i ja potrafię. Co, może będziecie globalnym serwerem i współpracować z webzen i resztą?

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Widać, że jesteś kolejną osobą, która nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Mój kolega, napisał wyraźnie, że Nasze AUTORSKIE rzeczy, które zostały zrobione od samych podstaw, od początku do końca przez Nasz zespół, są chronione prawem autorskim ( tak jak każda rzecz wykonana przez kogokolwiek od początku do końca )

Wasze autorstwo ale chyba na licencji metin2...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...