Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będzie epicko byleby mieli zabezpieczenia z kosmosu bo bez ddosów napewno się nie obejdzie :( Napewno zgaram i mam nadzieję że dadzą rade z atakami

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nie ukrywam ze sporo osob czeka na nexanity,ale juz chyba zaden nowy serwer nie bedzie mial tylu graczy co pand**a badz virt**l

Top@ Miejmy nadzieje ze wystartujecie bez wiekszych problemow.

A co do tych hejterow ktorzy twierdza ze jest to serwer Santriela myla sie poniewaz Nexanity jest tworzony z pasja a serwery Erontrona tworzone sa pod zarobek.

Największą popularnością cieszy się Bal*ora.pl - w godzinach szczytu +/- 4.000 ludzi.

Co do serwa to wiadomo kiedy będzie dokładnie start?

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Up 4k ? Nie wydaje mi się, by grało tam aż tylu chopa. ;d

Bez spamu :

Wbijamy na serwer już wieczorkiem : D .

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Również nie wydaje mi sie zeby na balmorze grało tyle ludzi. Grałem i tu i tu i na pandorze bez porównania wiecej.

Wystarczy wejsc na obydwa serwery i porównać pandora kazde królestwo, każde m1,m2 na kazdym chanelu zapchane, na balmorze tak nie ma :)

Ale to nie temat o tym ;p

Serwer polecam super sie zapowiada. Mam nadzieje, że Ddosy nie przeszkodzą nam w grze.

EthanaEU2.png

Opublikowano

Up 4k ? Nie wydaje mi się, by grało tam aż tylu chopa. ;d

Bez spamu :

Wbijamy na serwer już wieczorkiem : D .

Nom chlopaka troche ponioslo ale na bal***e nie widac juz nowych graczy ze wzgledu na aferty z brylkami

No ale tak wiem to jest temat nexanity wiec:

Serwer jak z bajki nawet gdyby serwer nastawiony byl na zarobki z is'u to i tak zagram,poniewaz widac ze administracja bardzo mocno zaangazowala sie w ten projekt.Wprowadzila autorskie dungeony a grafika zapiera dech w piersiach .

Jak najbardziej polecam serwer

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Wicie jaki tutaj ma być exp? W ile wbijemy np ten 100 lvl ?? :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Również nie wydaje mi sie zeby na balmorze grało tyle ludzi. Grałem i tu i tu i na pandorze bez porównania wiecej.

Wystarczy wejsc na obydwa serwery i porównać pandora kazde królestwo, każde m1,m2 na kazdym chanelu zapchane, na balmorze tak nie ma :)

Ale to nie temat o tym ;p

Serwer polecam super sie zapowiada. Mam nadzieje, że Ddosy nie przeszkodzą nam w grze.

Na pand** aktualnie jest:

http://www.iv.pl/images/53095264582350961660.png

W godzinach popołudniowych nie spada tam poniżej 3k:)

Na balm*** może gra z 1k+ nie więcej.

Opublikowano

Wicie jaki tutaj ma być exp? W ile wbijemy np ten 100 lvl ?? :)

80Lv wbijamy w ok 5-6h expienia, potem ma być podobno ciężej :D .

Zobaczymy jak to będzie.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Admin pisał, ze w 5h ciągłego expa (nie wliczając robienia eq) dobijemy 80 :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Ciekawi mnie tylko jedno,czemu kazdy administrator ma podane dane do tego zdjecie a Kains Krighaya chce byc anonimowy

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Dokładnie Warmen masz wielką rację. Na balmorze w jinno m1 jest tyle ludzi co na ravii cały serwer.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Na pand** virt*** i całej reszcie tego syfu gra 1k- 1,5k osób a licznik jest podkręcony ponad dwukrotnie a więc jak chcesz to żyj dalej w swojej bajce.

Yhy to wejdź sobie na pand** przejrzyj chociaż ch1 każdego królestwa to zobaczysz ile tam jest osób.A gdzie reszta inne ch oraz expowiska.

Więc nie wkręcaj mi tutaj wałków że licznik podkręcony może i ty jesteś ale pokręcony i bajki to może tobie opowiadają i połykasz je w całości.

Grałem tam i nawet czasami wpadam więc wiem ile osób przesiaduje.

Ps.Może i się zgodzę że grających osób nie licząc shopów oraz botów na bs to gra tam z 1,5k+ ale kont jest tam tyle zalogowanych i nie jest podkręcony.

Opublikowano

No nie ukrywam ze sporo osob czeka na nexanity,ale juz chyba zaden nowy serwer nie bedzie mial tylu graczy co pand**a badz virt**l

Top@ Miejmy nadzieje ze wystartujecie bez wiekszych problemow.

A co do tych hejterow ktorzy twierdza ze jest to serwer Santriela myla sie poniewaz Nexanity jest tworzony z pasja a serwery Erontrona tworzone sa pod zarobek.

Server z pasją?? Nie ma już takiego czegoś i już nie będzie. Nie te czasy już, że robiono servery dla graczy. Teraz każdy myśli jak najwięcej zarobić na serwerze.

Przykład???

- system przepustek na mapy

-szkaty ripa w IS

-a nawet w niektórych przypadkach ulepki -,-

Kiedyś to w IS było tylko : Pd,rękawica yang na 7/14 30 dni , fryzy , pety , i inne takie pierdoły,a by wystarczyło na utrzymanie maszyny.

Yhy to wejdź sobie na pand** przejrzyj chociaż ch1 każdego królestwa to zobaczysz ile tam jest osób.A gdzie reszta inne ch oraz expowiska.

Więc nie wkręcaj mi tutaj wałków że licznik podkręcony może i ty jesteś ale pokręcony i bajki to może tobie opowiadają i połykasz je w całości.

Grałem tam i nawet czasami wpadam więc wiem ile osób przesiaduje.

xxx

Opublikowano

Server z pasją?? Nie ma już takiego czegoś i już nie będzie. Nie te czasy już, że robiono servery dla graczy. Teraz każdy myśli jak najwięcej zarobić na serwerze.

Przykład???

- system przepustek na mapy

-szkaty ripa w IS

-a nawet w niektórych przypadkach ulepki -,-

Kiedyś to w IS było tylko : Pd,rękawica yang na 7/14 30 dni , fryzy , pety , i inne takie pierdoły,a by wystarczyło na utrzymanie maszyny.

Prawda w oczy kole.. Liczyłeś każdego z osobna?

Wiele osób i tak zna prawde a więc pozdro dla kumatych ;)

Ale to wszystko mozna osiagnac w grze..

W dzisiejszych czasach ludzie tworza serwery z "bogatszym" isem,poniewaz serwerow jest wiecej co za tym idzie wieksza konkurencja.

Metin ogolnie stal sie mniej popularna gra,dlatego prywatne serwery swieca pustkami a administratorzy musza kombinowac aby serwer utrzymywal sie i chociaz wychodzil na "swoje"

Opublikowano

Pobiorę i obczaję. Przyglądam się serwerowi od jakiegoś czasu.

Może będzie stary dobry klimat, lub nowy lepszy klimat...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...