Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo bym prosił aby ktoś powiedział jak zrobić w kliencie Nexanity czcionkę jak na Bal*ora.pl / Bala*ia.pl.

Byłbym bardzo wdzięczny i wynagrodzę limitem i 5 na profilu!

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo bym prosił aby ktoś powiedział jak zrobić w kliencie Nexanity czcionkę jak na Bal*ora.pl / Bala*ia.pl.

Byłbym bardzo wdzięczny i wynagrodzę limitem i 5 na profilu!

narazie nic z tego bo nie ma pliki locale w cliencie ( jak bedzie to napisz mi na PW to Ci zrobie)

Możecie odpalić już clienta, czy narazie się nie włącza?

w cliencie nie ma jeszcze plików locale i root wiec nie ma na jakiej podstawie sie odpalić - przy starcie jak sie włączy aktualizacje owe pliki się pobiorą

Opublikowano

Możecie odpalić już clienta, czy narazie się nie włącza?

Nie ma jeszcze połączenia bazy z clientem, dlatego ciągle wyskakuje błąd przy włączeniu clienta i go wywala. (bynajmniej tak myślę)

Jakiś czas przed startem pewnie zadziała ;)

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

Można już założyć konto, bo coś mi nie pyka?

@nie bede sie doszukiwac w tym spamie odpowiedzi na moje pytanie

Mi się udało, więc się da:P

Opublikowano

A ja nie moge pobrac

Wiec tak pokazuje mi np ze pobralem juz 10% i okolo 150mb,a po chwili liczba pokazuje 60mb i 6% rozumiecie cos z tego?

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Server Polecam 254 osób przegląda temat o 11: 36 a o 14 powinno być 450 + czyli przed startem będzie około 2k osób :)

Opublikowano
Link: https://mega.co.nz/#!dshVUI5B!YIAq8lu0RhDxWMhWUva5-XVj4uASiXMfgmmbiQdp9Kw

Skan (mogłem tylko tak...): http://img844.imageshack.us/img844/3889/skanat.png

Jeżeli ktoś ma problem z zainstalowaniem clienta to wyżej macie link ode mnie z rozpakowanym już clientem w rarze.

Pozdrawiam i widzimy się na starcie! :)

mikepolak_32555_11.png

mikepolak jest tylko JEDEN!

http://youtube.com/user/mikepolak

I wanna play a game.

Opublikowano

Dodaj skan i link ponownie.

Jeżeli ktoś ma problem z zainstalowaniem clienta to wyżej macie link ode mnie z rozpakowanym już clientem w rarze.

Dodałbyś skan swoim anty?^^

Co do serwera na 101% wbiję! Coś pięknego! Zapraszam do schinsoo i miejmy nadzieje, że wytrzyma.

Opublikowano

a ty co ? revolution ded?

A co ma wspólnego moja wypowiedź z revo? Ja tam robiłem klienta a nie serwer:P Poza tym to chyba nie odbiera mi prawa do wypowiadania się na forum?

Opublikowano

Dodaj skan i link ponownie.

Dodaj jeszcze raz ten link bo modek chyba usunął

1363969182-U879103.jpg

Opublikowano

No nie ukrywam ze sporo osob czeka na nexanity,ale juz chyba zaden nowy serwer nie bedzie mial tylu graczy co pand**a badz virt**l

Top@ Miejmy nadzieje ze wystartujecie bez wiekszych problemow.

A co do tych hejterow ktorzy twierdza ze jest to serwer Santriela myla sie poniewaz Nexanity jest tworzony z pasja a serwery Erontrona tworzone sa pod zarobek.

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...