Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty jests poje*any wrzuciles jakies ss na niewiadomo jaki hosintg niewiadomo co to jest , I myslisz ze jak napiszesz ze to cos o sentrierze kazdy bedzie chcial to zobaczyc i ci uwierzy te bajki ...

Wrzucił 3 te same linki, które przekierowują na stronę główną tego hosta. Niezła bajka wymyślona. Ja bym go chłostą potraktował..

astiumsign.png

Opublikowano

A co mnie to obchodzi ze to serwer niby santriela moze byc nie obchodzi mnie wasz opinia w postach.On jak dla mnie jest chyba jedyna taka osoba ktora jak postawi serwer to nie ma bugow ,atakow itp tak wiem ze szybko ucieka z kasa ale moze sie zmieni zagram na 100%.Jezeli macie hejtowac to lepiej piszcie sobie sami w notatniku.Kto ze mna lakpowac;)

Opublikowano

A co mnie to obchodzi ze to serwer niby santriela moze byc nie obchodzi mnie wasz opinia w postach.On jak dla mnie jest chyba jedyna taka osoba ktora jak postawi serwer to nie ma bugow ,atakow itp tak wiem ze szybko ucieka z kasa ale moze sie zmieni zagram na 100%.Jezeli macie hejtowac to lepiej piszcie sobie sami w notatniku.Kto ze mna lakpowac;)

kei masz wpierd*ol na serwie pozdro crackers

Opublikowano

Ja się zastanawiam, dlaczego niektórzy piszą, że oni zwiną kasę i zamkną? Przecież projekt tworzony już lekko 2 lata, więc nie rozumiem tych waszych bredni..

astiumsign.png

Opublikowano

Wszystko jest zajebiście, ale jak naoglądałem się na tych filmikach to tak szczerze nic samemu się nie zrobi. Bossy tak potężne, że będzie nielada problem ubicia nawet w grupie. Ciekawi mnie to, zobaczy się jak to wyjdzie w praniu chociaż przeraża mnie ten fakt. Bo nie jestem osobą która, lubi wyprawy w dziesięć osób po czym wychodzi z tego z zerowym dropem.

Jestem za i potraktujcie to poważnie... Też nie lubie chodzić w 10. Dać przykład? Gram surą BM, która ma zazwyczaj niższe dmg niż body. W pt jestem ja (BM), 3 body i buff. W tym przypadku głowny drop zgarnie jeden z bodych, reszta same śmieci. Wchodząc tam zawsze wychodzę z niczym.. Zróbcie coś aby takk nie było ;x

Haha jednak serwer ma coś wspólnego z Santrielem aka Erontronem wystraczy spojrzeć na ss z rozmowy potem wyślę nagranie z rozmowy na ts z członkami teamu nexanity oraz Santrielem ;) narazie się cieszyć ssami

oliwa sprawiedliwa na wierzch wypływa

http://imageshu.com/22lKd

W dupie mam twojego Santriela... Mama Cie nie kocha :<

W sumie lubisz go tak bo? Bo ci opier**** słonego?

Chodzisz do Kościoła?...

Opublikowano

DOBRA OFF SPAM PLEASE . MAM TAKIE JEDNO , TYLKO JEDNO PYTANIE : MOŻNA SIĘ JUŻ REJESTROWAĆ ? ? ? AAA I CZY BĘDZIE 6 SKILL ( DWA PYTANIA SORRY :D)

PS. CAPS LOCK SPECJALNIE WŁĄCZONY .

Opublikowano

DOBRA OFF SPAM PLEASE . MAM TAKIE JEDNO , TYLKO JEDNO PYTANIE : MOŻNA SIĘ JUŻ REJESTROWAĆ ? ? ?

PS. CAPS LOCK SPECJALNIE WŁĄCZONY .

Wieczorem co dopiero udostępnią rejestracje

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Z tego co słyszałem to kolejny projekt Santriela. Jeżeli tak, to wcale nie jest tworzony 2 lata, tylko to jego stałe pliki, które mu ktoś zwykle edytuje, w zależności czy wypuszcza Harda, Mediuma czy Easy.

Nie będę już obrażał samego Santriela, jak mówiłem z tego co wiem to jego kolejny projekt, a nikt przy zdrowych zmysłach nie myśli chyba, że Santriel robi serwa dla ludzi. Jemu zależy tylko i wyłącznie na kasie, kupuje sobie nowych techników i ludzi, a potem zawija serwa jak ludzie władują największą kasę.

Ciekawe czy to się potwierdzi, jeżeli nie to od razu z góry przepraszam Team Nexanity za złe oskarżenia, jeżeli Tak - to sami zobaczycie ile serw postoi ;P

Takie pytanie, przewidujecie jakieś regularne eventy ZUO / OX ? ;]

Opublikowano

Z tego co słyszałem to kolejny projekt Santriela. Jeżeli tak, to wcale nie jest tworzony 2 lata, tylko to jego stałe pliki, które mu ktoś zwykle edytuje, w zależności czy wypuszcza Harda, Mediuma czy Easy.

Nie będę już obrażał samego Santriela, jak mówiłem z tego co wiem to jego kolejny projekt, a nikt przy zdrowych zmysłach nie myśli chyba, że Santriel robi serwa dla ludzi. Jemu zależy tylko i wyłącznie na kasie, kupuje sobie nowych techników i ludzi, a potem zawija serwa jak ludzie władują największą kasę.

Ciekawe czy to się potwierdzi, jeżeli nie to od razu z góry przepraszam Team Nexanity za złe oskarżenia, jeżeli Tak - to sami zobaczycie ile serw postoi ;P

hahaha :*

lecz sie :D

Czy wy naprawde wszedzie widzicie kur.... Santriela? Zbrzydło mi już to...

Opublikowano

Czemu ludzie na tym forum muszą być tacy pieprznięci :c?

Wszędzie gdzie wychodzi jakiś dobry serwer, który przyciąga dużo graczy musi paść słowo santriel.

To już zaczyna się robić nudne, wszędzie santriel, po prostu miejcie na niego wyjebane i jeżeli uważacie, że jest to serwer tego przychlasta to nie ładujcie w IS'a, a grajcie normalnie.

Opublikowano

launchera dodajcie...

Jeden z team'u pisał, że jakby dodali launchera to by ważył 800 mb. Post masz parę stron wcześniej.

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

Czemu ludzie na tym forum muszą być tacy pieprznięci :c?

Wszędzie gdzie wychodzi jakiś dobry serwer, który przyciąga dużo graczy musi paść słowo santriel.

To już zaczyna się robić nudne, wszędzie santriel, po prostu miejcie na niego wyjebane i jeżeli uważacie, że jest to serwer tego przychlasta to nie ładujcie w IS'a, a grajcie normalnie.

Mi też zbrzydło, ale mam nadzieję że to nie jego serwer.

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

mam pytanie wiadomo czy serwer bedzie jakos o 20:00 włączony?? czy jakos wczesniej??

jeszcze nie wiadomo, administracja nie podała żadnej dokładnej godziny :mellow:

astiumsign.png

Astium i Resthea - Serwery marzeń <3

Opublikowano

Przysięgam, że jeżeli jeszcze raz ktoś wspomni o jakimś Santrielu, który rzekomo jest właścicielem serwera nad którym pracujemy już bardzo długo, to będą się sypały warny i ja o to zadbam.

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zrozumcie , wyjebane kto go stworzył , wejdziemy zobaczymy , będzie jak w zapowiedzi to rura i się bawimy :) !!!

Ps. Szkoda że start wieczorem , lepiej tak koło 14:00 by było :P. Wprawdzie wolne jest :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Serwer prezentuje się świetnie, mam tylko nadzieję, że rozgrywka nie skończy się po tygodniu czy dwóch. Powodzenia w blokowaniu ataków ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...