Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odpalam clienta i nic ;d

Bo obejście nie działa :) Odpalić można tylko przez patchera, a patcher będzie działał przed startem serwera.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie odpalicie clienta bo nie macie plików bodajże root i locale. Jak co to jutro dadzą do patchera, nie dużo będzie ważyły te pliczki bo jedynie 10-15 mb. xD

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

Nie odpalicie clienta bo nie macie plików bodajże root i locale. Jak co to jutro dadzą do patchera, nie dużo będzie ważyły te pliczki bo jedynie 10-15 mb. xD

Co mają pliki root i locale do odpalenia binki? ;_;

Rootów nie ma

http://nexanitymt2.com/patchxxxx/

Ale powinien się uruchamiać client :P

Opublikowano

gdzie są zmianki bo nigdzie nie widzialem

Czytanie prezentacji ze zrozumieniem nie boli, a jakie efekty daje..

Szybki Ivan - przenosimy itemy. Bez zmianek.

astiumsign.png

Opublikowano

1. Jest gdzieś zwój powrotu umiejętności (ten w przypadku gdy skill na 17 nie wejdzie)? Dobrze by było go dodać ;).

2. Co z KD (pewnie już było to pytanie, ale mi się nie chce czytać 30 stron)?

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Fearless dropy ^^

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Kiedy Start Jutro ???

Jutro wieczorem

yy.. dużo ?

Wiesz co Ty piszesz? Client się nie odpala bo wyłączyli hosting z którego korzysta patcher. (tak mi się wydaje) i to na pewno nie jest wina braku rootów. xD

Opublikowano

Kurwa fearless.. ehh Graysta rozwalili, z tym zrobią to samo. Szkoda słów

mavex, kat i reszta tych dzieci byli tylko miarionetkami... oni tylko DOSTALI eq z navi... tak naprawde kat nie wie jak kompa sformatować...tacy z nich hakierzy :>

co do serwa bez spamu to zagram... a dokładna godz. ?

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

mavex, kat i reszta tych dzieci byli tylko miarionetkami... oni tylko DOSTALI eq z navi... tak naprawde kat nie wie jak kompa sformatować...tacy z nich hakierzy :>

Może i tak ale głównie chodzi o to, że ta ich pseudo gildia potrafi tylko ksuć, wyzywać i wkurzać innych graczy. Ja wiem co to jest konkurencja ale oni wyjątkowo nie wiedzą co to ZDROWA konkurencja. Zresztą to oni nie mają życia (mowa o kat i mavex)

Druga sprawa, że oni server zmieniają co 2dni więc żadna nowość.. posiedzą pograją i stwierdzą, że nie chce im się.

@Topic : Dlaczego włączyliście rejestrację już dzisiaj? Kilka stron wcześniej piszą, że jak założe teraz konto to je i tak skasują bo dopiero jutro rejestracja.. o co tutaj chodzi?

photo261314.png

Opublikowano

O jej powiedział hakier który wypisywał na stronie że jego gówniana gildia jest najlepsza ^^ lizałeśdupe Lourtowi tylko żeby bana na Almant* nie wyrwać ale nie o tym mowa

Bez spamu mam nadzieję, że godziny wieczorne będzie start ;)

Może

i tak ale głównie chodzi o to, że ta ich pseudo gildia potrafi tylko

ksuć, wyzywać i wkurzać innych graczy. Ja wiem co to jest konkurencja

ale oni wyjątkowo nie wiedzą co to ZDROWA konkurencja. Zresztą to oni

nie mają życia (mowa o kat i mavex)

Druga sprawa, że oni server zmieniają co 2dni więc żadna nowość.. posiedzą pograją i stwierdzą, że nie chce im się.

@Topic

: Dlaczego włączyliście rejestrację już dzisiaj? Kilka stron wcześniej

piszą, że jak założe teraz konto to je i tak skasują bo dopiero jutro

rejestracja.. o co tutaj chodzi?

a co mam sobie iść i patrzeć jak expisz ? w metinie o to chodzi aby bić innych z innego królestwa - jeżeli nie wiesz o co w tej grze chodzi to nie graj ^.- proste ;)

druga sprawa .. jakbyś widział od dłuższego czasu czekamy na nexanity, lecz widać że do okulisty powinieneś się wybrać ;)

kolejna sprawa ... co Cie obchodzi co robimy ? ponieważ nasze życie realne to nasza sprawa nie jakiś idiotów z internetu, Ty nawet nicku nie potrafisz wymyśleć ale co tam ;)

bye, spotkamy się na serwie :)

Opublikowano

Może i tak ale głównie chodzi o to, że ta ich pseudo gildia potrafi tylko ksuć, wyzywać i wkurzać innych graczy. Ja wiem co to jest konkurencja ale oni wyjątkowo nie wiedzą co to ZDROWA konkurencja. Zresztą to oni nie mają życia (mowa o kat i mavex)

@Topic : Dlaczego włączyliście rejestrację już dzisiaj? Kilka stron wcześniej piszą, że jak założe teraz konto to je i tak skasują bo dopiero jutro rejestracja.. o co tutaj chodzi?

Pewnie po to żeby móc sobie zobaczyć co jest w IS

Opublikowano

O jej powiedział hakier który wypisywał na stronie że jego gówniana gildia jest najlepsza ^^ lizałeśdupe Lourtowi tylko żeby bana na Almant* nie wyrwać ale nie o tym mowa

Bez spamu mam nadzieję, że godziny wieczorne będzie start ;)

a co mam sobie iść i patrzeć jak expisz ? w metinie o to chodzi aby bić innych z innego królestwa - jeżeli nie wiesz o co w tej grze chodzi to nie graj ^.- proste ;)

druga sprawa .. jakbyś widział od dłuższego czasu czekamy na nexanity, lecz widać że do okulisty powinieneś się wybrać ;)

kolejna sprawa ... co Cie obchodzi co robimy ? ponieważ nasze życie realne to nasza sprawa nie jakiś idiotów z internetu, Ty nawet nicku nie potrafisz wymyśleć ale co tam ;)

bye, spotkamy się na serwie :)

Ty mi o nicku będziesz mówił? No kurwa bo jebnę ze śmiechu.. 'Mavex' - nick podjebany. 'kat' - co to za nick? bicz plz. Ja będę Twoim katem jak będziesz w kółku siedział ze strachu, że na berka padniesz razem ze swoimi przydupasami z firmy "erdo weź się pan odpierdol" XDD ale to tylko trailer : <

@Topic : Co z kamieniami dusz? Standard = drop czy u npc?

photo261314.png

Opublikowano

Ty mi o nicku będziesz mówił? No kurwa bo jebnę ze śmiechu.. 'Mavex' - nick podjebany. 'kat' - co to za nick? bicz plz. Ja będę Twoim katem jak będziesz w kółku siedział ze strachu, że na berka padniesz razem ze swoimi przydupasami z firmy "erdo weź się pan odpierdol" XDD ale to tylko trailer : <

@Topic : Co z kamieniami dusz? Standard = drop czy u npc?

Mavex podjebany nick ? hahah leże chłopie ^^ powiedz mi od kogo ;O

KD u NPC OKULARY KUP jak nie dowidzisz ;)

Opublikowano

Haha bana ??? niby za co ciołku ... -.-"

P.S. ponawiam pytanie Boczka...co z KD ?? wątpie by u npc były... lecz mogę się mylić.

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

Ehhhhhhh ten temat nie sluzy do kłótni tylko do tematu o serwerze jak macie problem to pw lub ts ... a co do serwera to juz nie moge sie doczekac;)

To zamknij dupe i czekaj, nikt ci nie karzę pisać ''darmowych'' postów..

Pozdro .

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...