Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji o aktualizacjach botów

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to nowego bota Ivana info wyssnieane z palca, informacja taaajna więc w teorii nie ma potwierdzenia, bo tylko 3 osoby o tym wiedziały. tsaaa.... Co do twojej wspaniałej siostry to ona ma o tobie inne zdanie z tego co czytałem archiwum Oskara (Pukacza) ale mniejsza w to. Jak ktoś chce mnie zjechać, że się nie odzywam na gg a siedzę na forum to jestem Tomek (zaklinacz deszcz) Oskar pojechał za granicę w sprawach rodzinnych a nie może wejść na neta bo jest u wujostwa na wsi, wróci dopiero na majówkę. Ja nie mam dostępu do jego gmaila i konta bankowego więc nie robię nic jako on.

ZaklinaczDeszcz

1.jpg

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to nowego bota Ivana info wyssnieane z palca, informacja taaajna więc w teorii nie ma potwierdzenia, bo tylko 3 osoby o tym wiedziały. tsaaa.... Co do twojej wspaniałej siostry to ona ma o tobie inne zdanie z tego co czytałem archiwum Oskara (Pukacza) ale mniejsza w to. Jak ktoś chce mnie zjechać, że się nie odzywam na gg a siedzę na forum to jestem Tomek (zaklinacz deszcz) Oskar pojechał za granicę w sprawach rodzinnych a nie może wejść na neta bo jest u wujostwa na wsi, wróci dopiero na majówkę. Ja nie mam dostępu do jego gmaila i konta bankowego więc nie robię nic jako on.

ZaklinaczDeszcz

popieram pukacza dziś wyjdzie prawdopodobnie wyjdzie KBot, jeśli wyjdzie to ta teoria o nowym bocie i o końcu akualizacji Kbota będzie nieprawdziwa

Opublikowano

Napisałem Edit'a ślepy jesteś?
Kbot będzie dalej aktualizowany .
aha i dla waszej informacji Pukacz jest w Polsce ;))
Ktoś dobry bajer wam wciska .
Ja wam nie każe mi wierzyć . ;)
Jeżeli myślicie że wyssane z palca - proste nie dostaniecie żadnej informacji już odemnie . pff

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Jeżeli myślicie że wyssane z palca - proste nie dostaniecie żadnej informacji już odemnie . pff

O mój boże, oczywiście Pukacz udaje że jest za granicą i nie ma dostępu bo robi złe rzeczy.

Wszystko to spisek pukacza i kamieniarza i bóg wie kogo.

Oj bardzo nam przykro że n ie dostaniemy żadnej nieprawdziwej informacji. ;) bez obrazy

Opublikowano

Prawdopodobnie do 2 dni ma wyjść Kbot.

kurwa już kolejny raz słychać że za jakiś czas ma wyjść bot a go nie ma, mam nadzieje że prawdę mówisz bo Ci jebnę kopa w ten obwisły zad :P

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

no dobra to teraz tylko czekać, w sumie mało mnie to interesuje ale jeśli konta maja stać to chociaż niech na tym kbocie polatają :P

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

A jak z PBDO ??? Czemu nie aktualizują ?

Prawdopodobnie mają jakieś problemy z jego aktualizacją ... nie pozostaje nic innego jak czekać

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Jeśli dla ciebie bajerem jest śmierć wuja to spoko, nie chce bardziej roztrząsać spaw rodzinnych na forum bo to nie miejsce na to. A jeśli masz takie samo info na temat bota jak na temat mojego obecnego miejsca przebywania to życzę powodzenia żeby ludzie wierzyli w twoje "informacje".

1.jpg

Pasjonat
Opublikowano

Pierw muszą opanować I/Kbot'a a potem można gadać o Openie i kosie

"Pierw" HAHAHAhAHAHAHHAHAHAHAHA, najpierw do dziecko kup sobie słownik i się nim jebnij w ten pusty łeb.

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

kiedy bedzie ten kbot, szlak mnie zaraz trafi! Czy jest obecnie jakis działajacy bot oprocz ibota?

Nie ma. KBot prawdopodobnie będzie jutro dopiero ( o ile to znowu nie są tylko ploty :P)

141dd6ebcb69b020.jpg

Opublikowano

Up niestety innego publicznego Bota nie ma .

"Pierw" HAHAHAhAHAHAHHAHAHAHAHA, najpierw do dziecko kup sobie słownik i się nim jebnij w ten pusty łeb.

Użytkowniku "Pyy"

http://sjp.pl/pierw

Tu jest wszystko napisane .
Używanie archaizmów w języku polskim jest uznawane jako poprawne .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

serio ? sory za błąd ... ale tak czy siak trzeba zaktualizować info w pierwszym poście:D

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Ma ktoś info co z tym PBDO-botem? Czytaliście co pisał ~jD ? Bo ja tam nie mam czasu sobie tego czytać :( To są jakieś problemy czy on coś dodaje żeby lepiej się akt. ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...