Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji o aktualizacjach botów

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

1e396bf44ece53269aad4a2bb7ef3cfe.jpg?132

Od kilku dni wałkujemy temat nowych wrót, nic nowego nie odkryłeś -.-

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a już był ten restart ? bo mi nadal kbot nawala alienki :P

Pewnie masz laga i alienki stoją w miejsu a twój statek krąży bo mi już dawno nie działa. Przy okazji ostanią falę w Zecie zawlaił i straciłem ostatnie życie :(

141dd6ebcb69b020.jpg

Opublikowano

Niektórym jednak chce się jeszcze klepać alienki. Boty off a tyle leonków FE klepiących wszystko i zbierających każdą skrzynkę?? Dziwne.....

IBot działa.

Opublikowano

@UP na KBota jeszcze z\a szybko zanim go Ivan zupdatuje to pewnie z 1-2 dni miną. Trzeba korzystać póki IBot darmowy :D. Chociaż ja i tak mam jeszcze 2 mc licencji na IBota :D

A jednak KBot tez już jest :D

141dd6ebcb69b020.jpg

Opublikowano

Właśnie dopiero ściągłem kbota z 10-15 min przed tym resetem a tu masz babo placek kolejna aktualizacja i tydzień bot nie będzie działał :(

Ja uważam że max 3 dni, ale raczej dużo krócej

Opublikowano

Właśnie dopiero ściągłem kbota z 10-15 min przed tym resetem a tu masz babo placek kolejna aktualizacja i tydzień bot nie będzie działał :(

Ja bociłem przez 1.15h(wpadło około 5.5k) Pewnie jutro rano znów Kbot będzie online.

Opublikowano

@ up kolega użył skrótu myślowego, chodziło o aktulizację Tematu do dyskusji - czyli napisanie na początku że Ibot jest offline. A co do aktualizacji to chyba kurwa śmiech, pochodził 2 dni Ibot i znowu aktualizacja. Jeśli BP myśli, że przez to że wprowadza ciągle nowe pakiety a co za tym idzie jest przerwa w działaniu botów - ludzie będą wydawać kasę, to się grubo mylą.

silvertcsax.gif

Opublikowano

ibot online!

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

Uwaga Uwaga :)) Informacja świeżutka jak bułeczki o 6 rano .

Już niedługo bot autorstwa Ivana :)

Pozdrawiam

Twoja wypowiedź może być myląca :P. Ja po pierwszym przeczytaniu odebrałem w sposób taki, że ivan robi bota nowego (nie crack'a ibota)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...