Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji o aktualizacjach botów

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hello Community,
i want to inform you about the situation at the moment.
In my Posts i told you that the Update will maybe this weekend.
I never said that it will be this weekend. I got that Information out
of our Skype Logs and thought that it will be.
And again it won't happen. Sure it seems like we lie at you and
want to make fun of you. If you think we really want to do that or
not, is your decision. I don't take this dates out of nothing -
no i take them out of the information i get. I don't know a date right
now... So i need to take a Date without Chatlogs.

This date is the 1. Juni. 2013

Sure that are 3 Weeks again but that would be my Deadline.
If there won't be an Update untill that, we will start to
pay the money back to some Users.

Moje tłumaczenie na szybko:

Witam. Chciałbym poinformować o obecnej sytuacji. W moich postach mówiłem wam o updacie, który może być w ten weekend. Nigdy nie powiedziałem, że będzie na pewno. Dowiedziałem się o tej informacji ze skype i pomyślałem, że będzie. Jednak znowu się to nie stanie. Pewnie myślisz, że cię okłamujemy i robimy sobie z Ciebie jaja. To co myślisz, to twoja sprawa. Nie biorę tych dat znikąd-biorę je z informacji, które dostaję. Obecnie nie znam daty, więc muszę wziąć datę (?) bez Chatlogs.. yyy

Ta data to 1. czerwca

To znowu 3 tygodnie, ale to będzie mój ostateczny termin. Jeśli do tego czasu nie będzie updatu, zaczniemy oddawać kasę niektórym userom

Czyli krótko mówiąc koniec PBDObota zbliża się wielkimi krokami. Zajebiście... 240 zeta w błoto.

silvertcsax.gif

Opublikowano

@ up no ja jeszcze trochę w wakacje popykam i sprzedaje konta. Teraz mam licke na 2 konta na Ibota ale na dłuższą metę to się nie opłaca...

silvertcsax.gif

Opublikowano

niektórym userom... powinni oddać wszystkim kupiłęm PBDO miecha przed tymi jebanymi aktualizacjami. Rozumiem rok latać ale kurwa miecha latania i miecha stania...

Opublikowano

Chuja oddadzą. Myślicie że teraz będą oddawać kasę resselerom a resselerzy potem oddadzą wam kasę? To się grubo mylicie - tym bardziej że kamieniarz zakończył działalność. Ja pierdole, a trzeba było zostać przy tym Ibocie....

silvertcsax.gif

Opublikowano

Hi Community,

I'm posting here just to make sure everyone knows this: We are still working on the update and we will not give up on it any time soon.

PBDO will be back online within the next weeks!

Best regards,
Sgt.Peperov / v5^dev

ktoś to przrtłumaczy? :P PBDO powinien być aktywny za tydzień

Opublikowano

Up moze nie koniecznie za tydzien, ale w najbliszych tygodniach, najblizszym czasie:) wiec to chyba dobry znak dla uzytkowników PBDO, ma ktos moze jakis info co do Kbota?

Opublikowano

oj to źle ,tyle ludzie kasy na boty dali :O

czyżby boty zaczęły wymiękać ?

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

@ up śmiga wszystko zajebisćie :D W końcu kurwa pobawię się auto lockiem.

EDIT : Auto Lock nie działa :/ pewnie w następnej aktualizacji go włączą.

EDIT: Błąd - nie widać graczy i nie można ich zaznaczyć, jedyne co można zrobić to zbierać palladium

silvertcsax.gif

Opublikowano

@ up śmiga wszystko zajebisćie :D W końcu kurwa pobawię się auto lockiem.

EDIT : Auto Lock nie działa :/ pewnie w następnej aktualizacji go włączą.

EDIT: Błąd - nie widać graczy i nie można ich zaznaczyć, jedyne co można zrobić to zbierać palladium

a wrota GG??

Opublikowano

jest kolejna wersja OS :) Teraz zaluje bo moglem wykupic licke za 100zl na os przynajmniej wrot bym naskladal za ten czas i ammo by wpadlo a tak hmm Kbot stoi i 100zl w dupe po 2 miesiacach bocenia z czego łącznie przelatal moze miesiac:]Bo te super sybkie aktualizacje przeciez hehehe

Opublikowano

OS działa już w pełni? Bo czytałem na innym forum, że jakieś problemy z nim były... nie łączył się, potem autolock nie działał.

Opublikowano

Wyszła wersja 1.93 OS'a . Błędy były w wersji 1.92 więc teraz możesz sprawdzić na nowej czy wszystko działa. Ja nie wiem bo licencji nie mam :(

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...