Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji o aktualizacjach botów

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

koniec polski nie pierdol bajek kbot będzie działać wy wszyscy wieżycie jej 1 ? kurde info z palca wyciągnięte kbot musi dzialać !!!!! zarabiają na tym

Jak dla mnie to on ma racje. Jak wyjdzie nowy bot to przecież też będą zarabić czyż nie? :P Po za tym może przeniosą licencję na nowego bota albo coś w tym stylu.Chyba, że lecą w chuja, ale mam nadzieję, że nie ;)

141dd6ebcb69b020.jpg

Opublikowano

ale mózgi ... on robi swojego bota, a server licencji zostanie, czyli bedzie licka z kbota o,o

no jasne, będzie licka z kbota - który jest niezaktualizowany....

silvertcsax.gif

Opublikowano

@up zluzuj wora bo ja ciebie nie obrażam. Myślisz że licencja z kbota przejdzie ci na nowego bota, którego rzekomo tworzy Ivan - chociaż myslę że to pic na wodę- to chyba ty jesteś debilem.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Skończcie już bo to nie ma sensu. Czas pokaże :). Ja tu tylko ubolewam bo kolejny tydzień bez PBDO ;c

Mam nadzieje, że ten czas stracony zostanie nam wynagrodzony.

Opublikowano

@up zluzuj wora bo ja ciebie nie obrażam. Myślisz że licencja z kbota przejdzie ci na nowego bota, którego rzekomo tworzy Ivan - chociaż myslę że to pic na wodę- to chyba ty jesteś debilem.

jakby zrobił tego bota, to raczej zostawiłby licke z kbota, bo na 100% nikt nie kupi nowego...

p.s nie obrażam ciebie;

Opublikowano

Panowie, wróćcie do kulturalnej rozmowy, bo nie lubię banować za flame.

Opublikowano

@ 2x up to marny byłby z ciebie biznesmen... Skoro to ma być nowy bot jego autorstwa to powinien za to wziąć kolejny raz hajs.

silvertcsax.gif

Opublikowano

KoniecPolski to moze ty sie wypowiesz. Będzie trzeba zapłacic za tego nowego bota czy jak ktos juz miał licencje do Kbota to nie bedzie musiał?

Opublikowano

Ja napisze tak: Kamyk-znikł-powód matura

: Pukacz -znikł-powód-pilny wyjazd za granice

Dziwnym trafem wszystko w tym samym przediale czasowym gdy Kbot odstaje od norm aktualizacji:)

Opublikowano

Dziwnym trafem wszystko w tym samym przediale czasowym gdy Kbot odstaje od norm aktualizacji:)

"normy aktualizacji kbota"-Aktu kbota często przekraczały tydzień ,a w regulaminie Ivan napisał że aktu kbota może potrwać rok .

Pozatym co pukacz i kamieniarz ma do "długiego" (4 dniowego) aktu kbota

PS.Tak oczywiście Kamieniarz wymyślił sobie mature bo "długa aktualizacja kbota"

Opublikowano

Nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi,nawiązywałem do myśli tworzenia przez Ivana nowego bota i pozostawienie Kbota i jego aktualizacji w tyle po podobnej informacji podanej prez użytkownika :koniec polski.Być może sprzedawcy znali to podejscie stan rzeczy wczesniej i sie wycofali:)

Opublikowano

@UP jeżeli o to ci chodziło to nadal nie moge tego wyciągnąć z twojej poprzedniej wypowiedzi

A co do tego "nowego bota ivana" to sie nie martw to tylko plotka

a co to aktu to Ivan w sumie dobrze robi że tak wolno aktualizuje
Bo userzy kbota z niecierpliwości kupują krótkie licki ibota, lub też
przed kupnem jakiegokolwiek bota patrząc że kbot tak długo się aktualizuje
kupują ibota. Przez co team profibota dostaje dużo forsy i mają wenę do aktualizowania
Przez co postawa ivana trzyma oba boty przy życiu. :)

Opublikowano

Tylko iwan wie czy bedzie nowy bot czy nie iwan specjalnie ,nie aktualizuje kbota bo patrzcie na ceny 40zl kbot 11lat i ibot 40zl miesiąc i kazdy kupuje kbota iwan specjalnie nie aktualizuje

Opublikowano

Jak dla mnie to on ma racje. Jak wyjdzie nowy bot to przecież też będą zarabić czyż nie? :P Po za tym może przeniosą licencję na nowego bota albo coś w tym stylu.Chyba, że lecą w chuja, ale mam nadzieję, że nie ;)

Licencje będzie trzeba od nowa kupić . Takie info było nie oficjalne o Bocie wiedziały to 3 osoby (Ivan , Andrey i moja siostra) Miałem nikomu nie pisać a ni nic . Lecz ivan się dowiedział że ktoś napisał na Polskim Forum . Bo zadawaliście mu głupie pytania typu " slyszałem że robisz nowego bota" i teraz nie dostane żadnej informacji na temat jak praca postępuje .

Także to dzięki wam , taka prawda . napiszę wam co udało mi się dowiedzieć dotychczas :

Kbot nie będzie aktualizowany ponieważ ivan robi bota od podstaw . Ekipa zatrudniona z SST prawdopodobnie pakiety odkupi od kogoś z Dev5 .

A ci co nie wierzą to nie mój problem .

Ale wiem jedno jakakolwiek informacja tu udostępniona to jest głupota . Nic ! kompletnie nic nie można nikomu napisać .

Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pytania to pisać! .

PS: Teraz wyjdzie " O Rusek robi fejm na siłe"

Fejm mi nie potrzebny to problem że moja siostra mieszka w tym samym bloku co andrey? I powiedział jej to w tajemnicy ?

No ale macie racje "czekajcie na Kbot'a, może się doczekacie "

aha i nie jestem żadnym trollem .

@edit : Kbot będzie chwilowo aktualizowany sorki moja pomyłka Lecz teraz na testach będzie program który będzie automatycznie aktualizacje wykonywał .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Witam proszę o odpowiedź na PW lub tu ale tutaj to troche syfu więc wolalbym na pw.

Moje pytanie brzmi tak: Co jeżeli licencje do kbota no gg kupilem jakis rok temu to jeszcze kumpel mi pomagal i botek śmigał, a teraz jest jakis inny Server JID "[email protected]" a starego nie pamietam ale jak próbowalem wpisac co innego to wgl sie nie zapisywalo, wgl teraz jak naciskam register to wyskakuje mi stronka google jakies konto na google zalozyc no i zalozylem takie samo jak na tym jabber co kiedys byl takie same ID i co nie dziala jest napisane w okienku licencji expired to chyba znaczy ze wykorzystana... ladne mi rzeczy miala byc na 12 lat ... co teraz zrobić? moze coś źle robię?proszę niech pomoze ktos kto wie co zrobic w tej sytuacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...