Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji o aktualizacjach botów

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I pokaż jak wygląda twoje konto po 2-3 h grania tygodniowo. Tak wygląda moje:

63763089690477884421.jpg

Na licencje wydałem 220 zł (podwójna licka na PBDObota + 35 zł (x2 na ibota) = 290 zł

Moje 2 konta są warte teraz łącznie 1000-1200 zł, do tego dochodzi sprzedaż 2 licencji na PBDOBota to gdzieś tak 150-170 zł czyli po wszystkich zaokrągleniach wychodzę 1000 zł na plus. Więc nie wiem kto tu więcej kasy posiada zią :D Naucz się czytać ze zrozumieniem, napisałem po co gram. Żeby m.in wziąc udział w bitwie jackpot. A gdybym miał wydac prawdziwe pieniądze na takie konto jakie widzisz na screenie to musiałbym chyba być jebnięty....

Twoje 2 konta jeśli są takie jak tu widać nie są warte więcej niż 800zł razem, a i tak musiałbyś na prawde dobrze trafić ;)

Co nie zmienia faktu że kiedyś nawet myślałem o kupieniu licki pbdo na 15 kont i po prostu zarabianiu na tym - tylko pytałem się o stabilność takiej inwestycji, i jak widać, słusznie. Czas pokaże jak z botami, ale bez botów ceny kont pójdą w górę na 100%

7yo9.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Twoje 2 konta jeśli są takie jak tu widać nie są warte więcej niż 800zł razem, a i tak musiałbyś na prawde dobrze trafić ;)

Co nie zmienia faktu że kiedyś nawet myślałem o kupieniu licki pbdo na 15 kont i po prostu zarabianiu na tym - tylko pytałem się o stabilność takiej inwestycji, i jak widać, słusznie. Czas pokaże jak z botami, ale bez botów ceny kont pójdą w górę na 100%

Nie wiesz jakie mam drugie konto. Drugie konto ma takie samo wyposażenie tylko ranga szef pułkownik i serwer globalny - wiec trochę bym dostal - whatever - 800 zł a licki 300 zł to i tak jestem 500 zł do przodu.

PS. Licencja na 15 kont to nieporozumienie...

EDIT: Obydwa konta TOP100

silvertcsax.gif

Opublikowano

Offtopic, ale musze nie przyznac Ci racji.

Jezeli jego 2 konto, jest podobnego wyposażenia jak to pierwsze, to wyjdzie ponad 1000 zł, i to na lekko :)

Opublikowano

Offtopic, ale musze nie przyznac Ci racji.

Jezeli jego 2 konto, jest podobnego wyposażenia jak to pierwsze, to wyjdzie ponad 1000 zł, i to na lekko :)

Zależy gdzie, w polsce ciężko, ale za granicą może nawet więcej. + jaki offtop - temat do dyskusji, to dyskutujemy ;)

Nie wiesz jakie mam drugie konto. Drugie konto ma takie samo wyposażenie tylko ranga szef pułkownik i serwer globalny - wiec trochę bym dostal - whatever - 800 zł a licki 300 zł to i tak jestem 500 zł do przodu.

PS. Licencja na 15 kont to nieporozumienie...

EDIT: Obydwa konta TOP100

Na 15 kont nieporozumienie? No zobacz :

Wyłoże tysiac złotych i po jakichś 9-12 mc mam 15 kont - podobnego wyposażenia do twoich.

Sprzedam je nawet w pl za 400zł - jestem pięć koła do przodu.

Gdyby była gwarancja stabilności można by się było pokusić o potraktowanie to jako normalnej pracy, i kupić 6 licek - zarządzać 90 kontami.

90*400 - 36 k. 30 koła do przodu, tylko ciężko by było znaleźć rynek zbytu na tyle kont.

No ale za szefa płk. na globalu dostałbyś myślę z 200, może nawet 300 euro za granicą ;)

7yo9.png

Opublikowano

@ Wacek Mój kolega chciał zrobić podobnie jak ty ale gówno z tego wyszło. Po pierwsze nie masz gwarancji że nie dostaniesz bana a po drugie jakbyś miał na swoim kompie puszczać to by ci go nieźle zmuliło plus koszty za prąd. A najtanszy serw VPS z exone nie pociągnie ci 15 konta na pbdobocie.

Marny biznes...

silvertcsax.gif

Opublikowano

Jak było stare DarkOrbit to ludzie rzadko kiedy sprzedawali konta, a jak sprzedawali to nie za 1-2k... Myśl człowieku, chyba, że wtedy nie grałeś. Super konto można było już kupić za 100-200 zł :)

Opublikowano

A to temat do dyskusji o botach czy o cenach kont? Bo ja już nie wiem...

A więc przywrócę temat do porządku.

Mój piękny angielski poinformował mnie, że -jD już wkrótce zautomatyzuje te update od BP czy jakoś tak

Tu macie całego newsa od -jD

We are very close to being able to push an update. I am not going to say
a specific date as that is unknown at the moment. However we are
confident our new system should be able to handle the bi-daily updates
automatically and with ease. I am finishing off the code for it now.
Once we have a decent client up and running, we will look over the last
weeks worth of updates and address any issues. Please note that we have
not forgotten about the plethora of bugs you guys reported in the last
version. As the last week has been mainly recoding, we haven't had any
time to investigate bugs of any sort, however we hope that this latests
update will allow us to concentrate more time on bug patching rather
than updating.

Thankyou for your patience and loyalty over the
last week, it will be worth it! There are massive new things we have
planned for PBDO-Bot and this small downtime is just one step towards
making PBDO-Bot the best bot out there!

-jD and v5devs

Opublikowano

Przypuszczam, że jutro o 3-8 rano ibot off będzie

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

Heh, miałem kbot GG i kupiłem pbdo żeby więcej bocić a tu proszę :) jednak się opłacało wcześniej kupić kbota :P

Już nie długo :) vdev5 pracuje nad czymś tam co ma przyśpieszyć update ;)

offtop

CiNgQhb.png

Polacy ;)

Edit: Kbot nadal za darmo :P

Opublikowano

Koniec botów :D. Kolejny restart

a już był ten restart ? bo mi nadal kbot nawala alienki :P

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Jestem ciekaw kiedy im się to znudzi bo na pewno ktoś musi opłacać tych ludzi co non stop restartują serwy. Zobaczyć niedługo się sytuacja uspokoi

killalllogo.jpg

Opublikowano

Prawdopodobnie te updaty dlatego tak krótko po sobie nastepują, bo mają być nowe wrota, a przy okazji Boty dostają po dupie.Przypuszczam, ze BP słono płaci informatykom za te nowe wrota, bo w końcu trzeba je będzie składać a co za tym idzie wydawać urkę. Tu jest link do filmu z nowych wrót:

141dd6ebcb69b020.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...