Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z upierdliwym "kolegą"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a może jest opętany przez jakiegoś ducha przydupasa , przywieźcie go do mojej parafi to możemy spróbować Egzorcyzmu :)

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To przyszły gej morderca unikajcie go radzę mu jeszcze poszukać chłopaka bo jak wam kiedyś tą gimbaze wysadzi to będzie kaszanka :D

Ale tak serio to olejcie go i róbcie mu więcej takich grupowych pogaduszek w końcu się przestraszy i odpuści a jak nie to dziennie kop w dupsko starczy ^^

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

W temacie polecam obejrzeć film "Nasza Klasa" może ten koleś za nimi nie chodził ale jest świetnie ukazane dręczenie innych, zakończenie nie bd wesołe jak w każdych filmach.

http://www.youtube.com/watch?v=i_7_LuqRJUE

Naprawdę warto, może ten bezmózg daniel zmieni swoje zdanie po filmie

Także polecam oglądnąć .Oglądałem to jakiś czas temu, jak natknąłem się na to, kolega troszkę odświeżył. ;)

@Edit . Oglądnijcie naprawdę,po oglądnięciu tego drugi raz popłakałem się, boże..

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

A tak na serio, zobacz ten film który był podany wyżej.

Chore są wypowiedzi typu "jebnij mu".

Uważaj bo może mu kiedyś tak odbije i was zajebie ;p.

Opublikowano

Dzisiaj nie było go w szkolę,bo wczoraj i przed wczoraj go tak jechali,że zaczął uciekać z wfu.

Dzisiaj chcieliśmy wbić do jego chaty z zapytanamiem czy możemy pograć w fife,w końcu on też nas tak ciągle wkurwiał.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

W temacie polecam obejrzeć film "Nasza Klasa" może ten koleś za nimi nie chodził ale jest świetnie ukazane dręczenie innych, zakończenie nie bd wesołe jak w każdych filmach.

http://www.youtube.com/watch?v=i_7_LuqRJUE

Naprawdę warto, może ten bezmózg daniel zmieni swoje zdanie po filmie

bezmózg to jesteś ty palancie :)

@top

załatw go jego własną bronią, chodzie za nim, wbijajcie mu do chaty, teraz wy go tym denerwujcie :) Efekt będzie niezły.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wczoraj powiedział mojemu koledze,że on nie chodzi za nami,tylko my za nim xD

Oglądnąłeś przynajmniej ten film ? Pewnie pomyślałeś od razu, że nie warto Go oglądać. Oglądnij, i wtedy napisz co o tym myślisz. A co do tego, że myśli, że wy za Nim chodzicie. Po prostu wstydził się pewnie i tak odpowiedział, człowiek jak jest zestresowany mówi różne rzeczy.

Opublikowano

Oglądnąłeś przynajmniej ten film ? Pewnie pomyślałeś od razu, że nie warto Go oglądać. Oglądnij, i wtedy napisz co o tym myślisz. A co do tego, że myśli, że wy za Nim chodzicie. Po prostu wstydził się pewnie i tak odpowiedział, człowiek jak jest zestresowany mówi różne rzeczy.

hehe specjalnie widziałem cały film, śmieszny i polecam. Końcówka była śmieszna, że on ich pozabijał a potem siebie. Albo na plaży jak mu loda robił hahha śmieszne było :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

hehe

specjalnie widziałem cały film, śmieszny i polecam. Końcówka była

śmieszna, że on ich pozabijał a potem siebie. Albo na plaży jak mu loda

robił hahha śmieszne było :D

Jak widac jestes dzieciakiem ktory jest za glupi na takie filmy, za pusto w glowie by zrozumiec takie filmy. Szkoda slow na takich

Ciekawy film, taka jest prawda w dzisiejszych czasach, niestety. I tego sie nie da zmienic.

Akurat mam, znaczy mialem kolege co zniszczyli mu ludzie psychike, doprowadzili do takiego stopnia, ze 2 lata temu sie powiesil przed swoim domem.

" Ja " podpowiada jedno a psychika podpowiada drugie, a srodowisko w ktorym zyjemy nie pozwala na to co mowi " ja "

" Zycie nie je bajka, Zycie je bitwa " :D

Opublikowano

dobrze zrobili tym skurwysynom, tak sie powinno robic, a nie kurwa rozmowa.

To pozdrawiam Ciebie i środowisko w jakim żyjesz. Brak Ci jakichkolwiek wartości społecznych. :) Ciekawa jestem, czy Ty, będąc na miejscu tego chłopaka chciałbyś dostać lanie, czy może wolałbyś, aby ktokolwiek zapytał Cię o powód takiego, a nie innego zachowania?

Opublikowano

gdybym byl nim, to nie zachowywalbym sie jak pizda (czytaj on) i wkurwial tamtych, szuka kolegow, nikt go nie lubi, i on bedzie lizal dupe zeby sie poczuc fajnym. wpierdol to jedyny lek

4ieVbpu.png
Opublikowano

gdybym byl nim, to nie zachowywalbym sie jak pizda (czytaj on) i wkurwial tamtych, szuka kolegow, nikt go nie lubi, i on bedzie lizal dupe zeby sie poczuc fajnym. wpierdol to jedyny lek

Jak dla Ciebie danie "wpierdol" to "lek" , to jak jesteś chory to Cie biją ? : O

Opublikowano

Jak dla Ciebie danie "wpierdol" to "lek" , to jak jesteś chory to Cie biją ? : O

Haha , dobre :D . Jak leży w szpitalu zamiast kroplówki rzucają nim o ścianę

Myślę ogólnie że ten temat to jedna wielka ściema :P Wątpie że po wyzywaniu i gnębieniu go on dalej za wami łaźi ..

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

Opublikowano

On już od środy w szkole nie był.

Zapewne od pon.do środy nie pójdzie,potem znowu tydzień wolny.

na fb ciągle wojny, i jego żałosne pytania ''po co mnie jedziecie :(''

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Powiedz poprostu mu o co wam chodzi i tyle .. Skoro nie chce chodzić do szkoły przez was no to wątpie żeby wgl do was się zbliżył :)

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

Opublikowano

Żeby wyzywać na FB to już jest poniżej poziomu, to już jest na forum publicznym i oszczędźcie sobie i jemu robienia takiego syfu...

Opublikowano

Może jeszcze ja dorzucę swoje grosze :)

Na pewno rozwiązaniem tego problemu nie jest przemoc fizyczna aczkolwiek w takim przypadku postraszenie go nie byłoby czymś złym.

Wyśmiewanie go, nie da nic. Aby takie zachowanie nie miało u niego musicie go ,,Wyleczyć" to znaczy porozmawiaj z nim, że coś takiego jest denerwujące, a więc proszę Cię nie denerwuj mnie. On tego bez powodu nie robi, bo wtedy byłby niestety osobą mało inteligentną, bo działa i wyłącznie na swoją szkodę.

A więc dobrym rozwiązaniem byłaby rozmowa z nim i wyjaśnienie wszystkiego.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Za obrazę publiczną,pomówienia oraz oszczerstwa grozi dość spora grzywna.

Oraz znęcanie się psychiczne lub fizyczne :

Jaka jest kara za to przestępstwo?

'Przedmiotowe przestępstwo

zagrożone jest karą pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5,chyba,

że było popełnione z zastosowaniem szczególnego okrucieństwa (bo wówczas

sprawca podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10).

Z

kolei, jeżeli następstwem znęcania się nad inną osobą (w tym również

znęcania się z szczególnym okrucieństwem) jest targnięcie się

pokrzywdzonego na własne życie, sprawca podlega karze pozbawienia

wolności od lat 2 do 12.'

'Przestępstwo znęcania się jest jednym z przestępstw najczęściej

występujących na wokandzie sądowej. Ustawodawca jako karalne określił

zachowania polegające na fizycznym lub psychicznym znęcaniu się nad

osobą najbliższą lub nad inną osobą pozostającą w stałym lub

przemijającym stosunku zależności od sprawcy albo nad małoletnim lub

osobą nieporadną ze względu na jej stan psychiczny lub fizyczny.'

Opublikowano

Zaczeliśmy go dissować,przeżywać od żydów,że mieszka w Gruzji,że wpier*dala gruz,że smaruje chleb Gruzellą itd. A on kur*a nadal jak je*any pies chodzi za każdym !

Czy ty na serio nie widzisz że to kolejna odmiana trolla? Łazi za wami, bo zaspokaja apetyt waszą furią. I tego nie zmienisz, bo trolle lubią gruzellę. Moja rada?

Nie gadaj z trollem, bo najpierw doprowadzi cię do swojego poziomu, a następnie rozwali doświadczeniem. Siła spokoju i krok do przodu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...