Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z upierdliwym "kolegą"

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak jest nowy to powinien czuć trochę respectu .

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Rzeczywiście chłopak nie jest zbyt "normalny" bo wiem jak to może wkurzać, sam mam takiego. Ale naprawdę bicie nic nie da. Tylko mu nakopiesz, i sam możesz mieć problemy, jeżeli nie chcesz z nim rozmawiać, to trudno zrobisz co uważasz za stosowne.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Ty masz problem on tylko za tobą chodzi....

Nie koniecznie musi być chory tylko może myśli że się bawicie tak z nim ;p a na serio to wiem jakie to wkurwiające bo za nami też łazi taki lamus i dość że myśli że jest fajny to łazi za tobą cały dzień i pyta się czy masz szluga, ehh tempa strzałą zaczęła palić w IV klasie bo myśli że kolegów znajdzie xD

Jak on jakiś szajbus jest to go nie bij bo bd wracał do domu walnie ci kose pod żebro i ubierze swojego wacława w skórę z Ciebie.

Opublikowano

Boże jak mnie wkurwiają takie odpowiedzi typu:

pogódzcie sie z nim, przyjmnijcie go do swojej paczki, dajcie mu szanse, zakumplujcie sie z nim, nie ignorujcie go, przemoc rodzi przemoc, gimbaza.. chuj wam do gimbazy ....

To jest wkurwiające, tak sie nie da, trzeba mu wpierdolić i chuj kogo to obchodzi, czy coś mu się stanie

wkurwia-wpierdol i już. Ten dzieciak to pierdolony gej, skoro chodzi za nimi, pewnie czeka, aż będzie sam, wtedy będzie mógł go zgwałcić.

@top

weźcie go pod blokiem czy jego domem i wpierdolcie, jak jescze raz będzie za wami chodzić to wpierdolcie mu mocniej. Jebać go czy popełni samobójstwo czy nie, jednego pasożyta mniej. I chuj mnie obchodzi co myślicie na mój temat. Każdy ma swoje zdanie.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

pogódzcie sie z nim, przyjmnijcie go do swojej paczki, dajcie mu szanse, zakumplujcie sie z nim, nie ignorujcie go, przemoc rodzi przemoc, gimbaza.. chuj wam do gimbazy ....

To jest wkurwiające, tak sie nie da, trzeba mu wpierdolić i chuj kogo to obchodzi, czy coś mu się stanie

wkurwia-wpierdol i już. Ten dzieciak to pierdolony gej, skoro chodzi za nimi, pewnie czeka, aż będzie sam, wtedy będzie mógł go zgwałcić.

@top

weźcie go pod blokiem czy jego domem i wpierdolcie, jak jescze raz będzie za wami chodzić to wpierdolcie mu mocniej. Jebać go czy popełni samobójstwo czy nie, jednego pasożyta mniej. I chuj mnie obchodzi co myślicie na mój temat. Każdy ma swoje zdanie.

Nie unoś się tak, czyżbyś miał złe przeżycia związane z tym tematem?

Opublikowano

@top

A mnie wkurwiają komentarze takie jak twoje... wpierdoli mu i co? wątpię żeby takie metody podziałały, tym bardziej że jak chłopak jest sam to się pewnie poskarży i będzie przypał, kurwa zero myślenia.

Opublikowano

A mnie wkurwiają komentarze takie jak twoje... wpierdoli mu i co? wątpię żeby takie metody podziałały, tym bardziej że jak chłopak jest sam to się pewnie poskarży i będzie przypał, kurwa zero myślenia.

jebać go hehe, będzie nauczka, miałem takie coś co kolega z tematu - wpierdol podziałał i już nie chodził.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zobaczymy czy jutro będzie chodził.

Wczoraj i dzisiaj w szkole nie byłem,ale słyszałem,że cisneli go,ale tak i tak chodził jak piesio.

Gorzej będzie w wakacje,jak będzie ciepło to strach wyjść na basen,czy boisko.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Zobaczymy czy jutro będzie chodził.

Wczoraj i dzisiaj w szkole nie byłem,ale słyszałem,że cisneli go,ale tak i tak chodził jak piesio.

Gorzej będzie w wakacje,jak będzie ciepło to strach wyjść na basen,czy boisko.

Zapiszcie się wszyscy na terapię do psychologa na pewno pomoże.

Opublikowano

@top

Po takim zachowaniu stwierdzam, iż Twój mózg "chyba" w tym momencie po prostu nie pracował. Jak można powiedzieć "Jebać go czy popełni samobójstwo czy nie, jednego pasożyta mniej" albo : "i chuj kogo to obchodzi, czy mu coś się stanie" Ale pomyślałeś logicznie , co by było gdybyś Ty nim był ? Nie od suwaj od siebie od razu myśli : "ale ja nie jestem nim" ale gdybyś był ? co byś zrobił ? trochę logicznego myślenia, nie zawsze musi być tak pięknie i kolorowo . życie może Ci się szybko odmienić, nawet nie będziesz wiedział kiedy. powodzenia w życiu.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Musisz to załatwic jak człowiek z człowiekiem a co ludzkie nie jest nam obce czyli nawiasem mówiąc przekopa :ninja:

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

Opublikowano

Musisz to załatwic jak człowiek z człowiekiem a co ludzkie nie jest nam obce czyli nawiasem mówiąc przekopa :ninja:

Dokładnie - jak człowiek z człowiekiem, a nie jak zwierzę. Po ludzku znaczy porozmawiać, wyjaśnić, cokolwiek..., a nie skopać, pobić, poniżyć.

Opublikowano

Miyoshi widac ze kobieta h3h3 xD

@topic

idz i naskarz do wychowawczyni, ze sie przyjebal do ciebie, i tam sie poplacz, powiedz ze cie dotykal w ptaszka, i ze kazywal tobie tez, ze ci pokazywal, ale nie patrzyles :D

4ieVbpu.png
Opublikowano

Miyoshi widac ze kobieta h3h3 xD

@topic

idz i naskarz do wychowawczyni, ze sie przyjebal do ciebie, i tam sie poplacz, powiedz ze cie dotykal w ptaszka, i ze kazywal tobie tez, ze ci pokazywal, ale nie patrzyles :D

godzilla_facepalm.jpg

Bez jaj... naprawdę rozumiem, że w niektórych sytuacjach trzeba komuś przywalić, serio. Ale pytam się - po kiego to robić, skoro można załatwić sprawę normalnie? Jeżeli już nie chcesz z nim gadać pokojowo to mu jasno i dobitnie wytłumacz, żeby się od Ciebie odczepił. Nie wiem jaki jesteś, nie znam Cię oraz nie wiem do jakiego stopnia jesteś w stanie się posunąć, ale przynajmniej spróbuj rozwiązać tę sytuację rozmową. Rozwiązania siłowe to ostateczność. Kiedyś to zrozumiesz. ;)

Opublikowano

godzilla_facepalm.jpg

Bez jaj... naprawdę rozumiem, że w niektórych sytuacjach trzeba komuś przywalić, serio. Ale pytam się - po kiego to robić, skoro można załatwić sprawę normalnie? Jeżeli już nie chcesz z nim gadać pokojowo to mu jasno i dobitnie wytłumacz, żeby się od Ciebie odczepił. Nie wiem jaki jesteś, nie znam Cię oraz nie wiem do jakiego stopnia jesteś w stanie się posunąć, ale przynajmniej spróbuj rozwiązać tę sytuację rozmową. Rozwiązania siłowe to ostateczność. Kiedyś to zrozumiesz. ;)

Zgadzam sie z Toba w 100% rozwiazanie silowe to ostatecznosc. Ale dla niego to jeszcze nie ten wiek by to zrozumial :D

Nooo ale to wkoncu jest gimnazjum, pokazac sie jakos trzeba :D, w gim jest jeszcze ta rywalizacja miedzy rowiesnikami.

Chcesz sie pokazac kumplom, dziewczynom ( jeszcze w tym wieku na to leca ) to przejdz do rzeczy a nie piszesz na forum, podejdz lisc na ostrzerzenie, taki zeby sobie zapamietal, nie podziala to paluszki w piastke i ciupiesz typa :D

Ale najlepiej bedzie go zignorowac, traktowac jak powietrze, nie gadac z nim i do niego w ogole, jak cos powie to nie odpowiadac a w koncu znajdzie sobie inna ofiare :D ktora bedzie " GNEBIL " swoja osoba lub trafi na takiego co go polubi xD

Opublikowano

My mieliśmy taką sytuację że paru chłopaków powiedzmy łapało za ekhem piersi i tyłek dziewczynę aż ta poszła na chemi do pedagoga a ta ich tak opierdoliła (za przeproszeniem) i teraz boją się jej jak ognia. Lecz nie wiem czy pójście do pedagoga coś da. Najlepiej uciekajcie gdy on za wami łazi czy coś takiego. Nie dręczcie nie bijcie nie szykanujcie. Jak za wami łazi pełna olewka i nie pisz ze on jest wkurwiający bo to wiem a jak on się nachodzi i nic do was nie mówi to chyba nic strasznego się nie dzieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...