Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z upierdliwym "kolegą"

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wciepujcie na niego dalej aż sie chłopak załamie i popełni samobójstwo... ;3

Opublikowano

Zaczeliśmy go dissować,przeżywać od żydów,że mieszka w Gruzji,że wpier*dala gruz,że smaruje chleb Gruzellą itd. A on kur*a nadal jak je*any pies chodzi za każdym ! Dzisiaj na w-f chłopak z innej klasy i większość chłopaków z naszej klasy staneli przed nim i gadali,że nie ma kolegów itd.

Ten kolo co cię wkurwia może jest debilem ale ma wyższy poziom niż ty jak wy do niego z takimi tekstami...

Ach te wieczne problemy gimbazy... traktujcie go jak O2 i święty spokój, sam się odpierdoli.

Opublikowano

Powiem Ci, że takim zachowaniem, jakie tu reprezentujesz, drogi Autorze tematu, sam siebie stawiasz w bardzo niekorzystnym świetle. Co Ci szkodzi umówić się z nim i pogadać po męsku? Zapytaj go o co chodzi, czy ma jakiś problem oraz dlaczego tak za Tobą/Wami chodzi. Wyzwiska, bójki i inne tego typu akcje raczej nie pomogą. Spróbuj postawić się w jego sytuacji i go zrozumieć. I to nie Tobie oceniać, czy ma jakieś zaburzenia/urazy psychicznie.

Opublikowano

a za kilkanaście lat jak skończy szkołe to zostanie jakimś prezesem i kurwa przyjdziesz do niego po prace a on cie potraktuje jak pizde tak jak ty traktujesz jego teraz

xxxxxxx

Opublikowano

Musi być jakiś powód takiego zachowania. Nie wydaje mi się by robił to

całkowicie for fun, by was denerwować i trollować. Raczej nie zdaje

sobie w ogóle sprawy z tego, że robi z siebie "pośmiewisko". Takie

sprawy są delikatne, bo czasami można w ten sposób doprowadzić gościa do

rozpaczy niewinnymi pozornie akcjami.

No właśnie,on myśli,że każdy go lubi.W sumie jak już go tak ciskają to pewnie myśli,że moja ''paczka'' go lubi.

a za kilkanaście lat jak skończy szkołe to zostanie jakimś prezesem i

kurwa przyjdziesz do niego po prace a on cie potraktuje jak pizde tak

jak ty traktujesz jego teraz

kur*a nie sądze.Je*nął w 3 klasie gimnazjum,i nie zanosi się na to,że przejdzie.

Ciągle każdego zaprasza na Fife itd. na początku to było nawet miłe,że ktoś Cię zaprasza,ale kur8a po setnym razie już nie.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

dajcie mu kanapke z gruzellą i niech spierdala jak nie pujdzie zgarnijcie sie w 4 i mu najebcie po pysku skopcie bo brzuchu POLECAM

Ninja Ninjowski

Opublikowano

Ciągle każdego zaprasza na Fife itd. na początku to było nawet miłe,że ktoś Cię zaprasza,ale kur8a po setnym razie już nie.

Przepraszam, że to powiem, ale strasznie płytki z Ciebie koleś. Nie mam na celu obrażenia Ciebie, ale jedynie uświadomienia, że sam zachowujesz się bardzo niefajnie. Z tego, co napisałeś wnioskuję, że kolega po prostu nie miał dobrego kontaktu z rówieśnikami, może źle się czuje nowy w klasie. Chce mieć przy sobie kumpla. To takie dziwne? Przechwala się... ludzka rzecz. Chciałby, żebyście o nim dobrze pomyśleli. Zamiast rozprawiać na MPC o tym, jaki to on jest beznadziejny, po prostu z nim pogadaj. I nie mówi mi, że męska duma Ci nie pozwala. Nie idź za tłumem i go nie atakuj.

Opublikowano

dajcie mu kanapke z gruzellą i niech spierdala jak nie pujdzie zgarnijcie sie w 4 i mu najebcie po pysku skopcie bo brzuchu POLECAM

Ninja Ninjowski

Logika ludzi, jak ktoś się uczepił to mu "dojebac"...

Jak wy byście się czuli w nowej szkole, nikogo nie znacie, podlizujecie się aby ktoś was polubił...

Pogadajcie z chłopakiem, A nie "napierdalanka", zagadajcie do niego a nie wyzwiska.

Cięzko tak w nowej szkole samemu. Nie ma z kim pogadac itd.

320551442138510845087.png
Opublikowano

Próbowaliście poprostu mu to powiedzieć ? :D

Jak nie pomoże ignoruj i ch*j z nim ..

Miyoshi Obrońca potępionych ( :ninja: :ninja: :ninja: )

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

Opublikowano

Ja mam w klasie takiego małego kolesia co tak chodzi za moimi ziomkami (1 liceum) i przy nim większość nic mu nie ubliża tylko staramy sie jak najszybciej wymigać choć akurat sie niedziwie bo ciągle gada o margonem, a tak mu wali z gęby że szambo wąchać lepiej, nadodatek się jąka, niemyje, i opowiada nieśmieszne żarty(tylko on się z nich śmieje) + nigdy nie ma matmy a jest na profilu matematyka,fizyka. Co zrobić trzeba z nim pogadać kiedyś i mu powiedzieć żeby się ogarnął (tak bardzije delikatnie) a jak nie to niech wyp******a :)

Opublikowano

Próbowaliście poprostu mu to powiedzieć ? :D

Jak nie pomoże ignoruj i ch*j z nim ..

Miyoshi Obrońca potępionych ( :ninja: :ninja: :ninja: )

Obrońca potępionych..., ale żeś dowalił. Po prostu nie rozumiem logiki ludzi, którzy piszą 'przyj*bać mu', czy inne tego rodzaju rady. Każdy człowiek jest inny i do każdego trzeba podejść indywidualnie, a rozmowa jest akurat kluczem do sukcesu. TAK, rozmowa! A nie ręka. Więc dalej będę obstawiać przy tym, aby autor pogadał w owym kolegą.

Opublikowano

Jak tak patrzę na ten temat to nie wiem czy śmiać się, czy płakać. 90% odpowiedzi jest jedna i ta sama - udać się do rękoczynu. Zwykła rozmowa to aż za dużo dla was? Na prawdę nie widzę problemu by pójść i pogadać z nim na stronę czy umówić się gdzieś po szkole i zapytać się dlaczego tak robi. Nowy w klasie? Próbuje się zaaklimatyzować nic dziwnego, że może się przechwalać by stworzyć dobry wizerunek siebie. Zrobisz jak uważasz, ale rękoczyn to najgorsze wyjście.

11.jpg

Opublikowano

No właśnie,on myśli,że każdy go lubi.W sumie jak już go tak ciskają to pewnie myśli,że moja ''paczka'' go lubi.

kur*a nie sądze.Je*nął w 3 klasie gimnazjum,i nie zanosi się na to,że przejdzie.

Wycofuję mój ostatni post, wydaje mi się że ten twój kolo po prostu nie może odnaleźć się między wami i dla tego próbuje to zrobić na wszystkie możliwe sposoby...

Nie wiem, pogadaj z nim normalnie, żeby zluzował ale nie mów mu żeby wypierdalał, tylko żeby trochę odpuścił i będzie ok.

Opublikowano

Pomyśl trochę, rusz głową. A nóż coś inteligentnego wymyślisz. Powiedz mu, co o nim myślisz, na poważnie, bez zbędnych wyzwisk dotyczących gruzu, żydów, murzynów i Bóg wie czego. Jeżeli nie zrozumie przekazu to złapcie go w dwójkę po szkole, w jakimś cichym miejscu i wyperswaduj mu to, sam. Dwóch na jednego to trochę nie fair, niech ten drugi stoi na czatach. ;) Taka mała rada od starego Scriptsa.

Opublikowano

Ja osobiście popieram Miyoshi.
Nie każdy może czuć się pewnie w nowym otoczeniu. Zaprasza Was, i chodzi za Wami , aby nawiązać jaki kolwiek kontakt. Może mu po prostu nie wychodzi,może próbuje, ale widzi, że coś jest nie tak. Popisuje się itd.. bo chcę zyskać przyjaciół. Odtrącenie jest naprawdę bardzo bolesne, może kiedyś tego doświadczył i nie może do teraz z tego się podnieść. Musicie mu po prostu pomóc, porozmawiać. Nie naciskając na niego, bo emocje mogą ruszyć. I oczywiście jak powie co mu leży na sercu, nie wyśmiewając go ,ani nie wyzywając od 'debili' . Jeżeli zobaczy, że może na Was polegać oraz, że ma w Was wsparcie, za pewne przestanie tak robić . Dajcie mu trochę czasu , jest nowy..

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Kur*a ... mówicie,że mamy z nim pogadać,a nawet jego nie znacie.Jakbyście wiedzieli jak on wkurwia to masakra.Nikt z klasy go nie lubi,dosłownie nikt.Dzisiaj kolega z klasy wpadł na pomysł aby go odseperować od nas.Poza tym robią przeróbki na fb,że lezy na ziemi żyd ( i tutaj jego twarz wklejona) i policja go kopie.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Kur*a ... mówicie,że mamy z nim pogadać,a nawet jego nie znacie.Jakbyście wiedzieli jak on wkurwia to masakra.Nikt z klasy go nie lubi,dosłownie nikt.Dzisiaj kolega z klasy wpadł na pomysł aby go odseperować od nas.Poza tym robią przeróbki na fb,że lezy na ziemi żyd ( i tutaj jego twarz wklejona) i policja go kopie.

Diagnoza jest prosta. Jesteście bezdusznymi skurwysynami. Sorry dude, taka jest prawda ;)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Rozumiem, że można kogoś nie lubić, ale jeżeli macie to robić to lepiej, abyście nie zwracali na niego uwagi. Jego to może naprawdę zaboleć, ale pomyśleliście nad konsekwencjami danego czynu ? Jeżeli On pogrąży się w smutku, może mieć myśli samobójcze , a jeszcze gorzej jeżeli do tego dojdzie. Jeżeli tak bardzo Was denerwuje, to nie rozmawiajcie z Nim, w czym problem ? I nie ośmieszajcie go na fb.. On w każdym momencie może zgłosić to na policje. Ja i jak pewnie połowa społeczności, danego forum ma takie samo zdanie.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

No właśnie - a po co go tak szykanujecie? Może leczycie tym własne kompleksy? Bo innego wytłumaczenia tej sytuacji nie widzę.

A ty czemu go bronisz ? Pewnie miałeś tak samo w szkole ^,^

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...