Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z upierdliwym "kolegą"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla Ciebie danie "wpierdol" to "lek" , to jak jesteś chory to Cie biją ? : O

ty jestes glubia czy chora? Myslisz ze jak chcesz goscia szacunku nauczyc

Pomogłem daj Like

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ty jestes glubia czy chora? Myslisz ze jak chcesz goscia szacunku nauczyc

Wypraszam sobie, ale jestem chłopakiem patrzy się płeć, to po pierwsze ;) . A jeżeli to miała być Twoja ironia to 'pozdro' . I czy ty wgl. myślisz ? To ma być szacunek ? Upokarzanie , wyśmiewanie , bicie. Co jak by Ciebie tak bili ? Ciekawe czy byś się tak cieszył. Aż chętnie bym sobie na to popatrzył, czy taki cwaniak wtedy byś był, jak by Cie przezywali. Gadać potraficie, a jak trzeba było by się stawić, to uciekali byście ;) .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Wypraszam sobie, ale jestem chłopakiem patrzy się płeć, to po pierwsze ;) . A jeżeli to miała być Twoja ironia to 'pozdro' . I czy ty wgl. myślisz ? To ma być szacunek ? Upokarzanie , wyśmiewanie , bicie. Co jak by Ciebie tak bili ? Ciekawe czy byś się tak cieszył. Aż chętnie bym sobie na to popatrzył, czy taki cwaniak wtedy byś był, jak by Cie przezywali. Gadać potraficie, a jak trzeba było by się stawić, to uciekali byście ;) .

to jak mam na ciebie mowic pedofil czy obojniak, normalny chlopak nie ma tapety dzewczy na. Jak nie czuje respectu to sie za to placi.

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Bez powodu nikogo się nie przezywa,on sobie na to zasłużył tym chodzeniem i żydzeniem...

Nawet w klasie chłopacy mówili,że świeto,że nie ma jego,że można spokojnie po szkole pochodzić a nie ciągle spierdalać przed nim.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

madrista powiedz ile masz lat i twoje ziomy, bo jak macie tak po 13-14 to wam chuja zrobia jesli mu dacie po ryju, moze was opierdolic wychowawczyni, max dyra, tylko nie mowie o katowaniu, czy jakims czyms, tylko po ryju kilka strzalow, wypierdalaj, tyle :D

4ieVbpu.png
Opublikowano

to

jak mam na ciebie mowic pedofil czy obojniak, normalny chlopak nie ma

tapety dzewczy na. Jak nie czuje respectu to sie za to placi.

Oszczędź sobie głupich postów, nie tylko on ma w avatarze panienkę...

Bez powodu nikogo się nie przezywa,on sobie na to zasłużył tym chodzeniem i żydzeniem...

Nawet w klasie chłopacy mówili,że świeto,że nie ma jego,że można spokojnie po szkole pochodzić a nie ciągle spierdalać przed nim.

CARPE DIEM!

Opublikowano

to jak mam na ciebie mowic pedofil czy obojniak, normalny chlopak nie ma tapety dzewczy na. Jak nie czuje respectu to sie za to placi.

W danej chwili mnie obraziłeś. Sporo osób ma dziewczynę na avatarze, to chyba dobrze, że wole dziewczyny, a nie chłopaków. Moderatorzy , kid moderatorzy itd.. mają kobiety na avatarze , w sumie nie tylko mnie teraz obraziłeś. Kto kolwiek by sobie teraz ustawił dziewczynę, będzie w Twoją stronę obojniakiem lub 'pedofilem' Boże masakra .

Normalny chłopak to lubi dziewczyny, a nie pisze "Normalny chłopak nie ma tapety dziewczyny na"

Nie chcę nic mówić, ale nawet zdania nie dokończyłeś jak i cała jego konstrukcja się nie lepi. Miałem za to nie wysyłać raportu, ale wyślę, bo obraziłeś mnie jak i inną społeczność forum .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...