Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z upierdliwym "kolegą"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ja kiedyś pisałem,że go cisne? -.-

Poprostu chce wiedzieć,co zrobić aby się odpierdolił.

Reszta chłopaków z klasy go objeżdza.

Pieprzone niewiniątko. Ty nic nie robisz, jestes niewinnym barankiem. Nie obsmarowujesz go w internecie, w ogóle!

2rzc7qb.jpg

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pieprzone niewiniątko. Ty nic nie robisz, jestes niewinnym barankiem. Nie obsmarowujesz go w internecie, w ogóle!

Może on go nie ciśnie, ale jara się tym, jak po nim jadą klasowi koledzy. xD I to jest w porządku wg. niego. xD

Opublikowano

Chłopie, to ty wolisz się zadawać z takim buractwem co wyśmiewają się z każdego, a na siebie nie spojrzą? Gimnazjum to chyba jakaś inna planeta, gdzie nikt nie potrafi myśleć za siebie. Już bym wolała siedzieć na przerwie i podpierać ściany w samotności niż zniżać się do poziomu koła i popierać takich ludzi z jakimi ty masz do czynienia.

Nie znam cię i nie oceniam, ale wydaje mi się że należysz jednak do planety Gimbaza...

Porozmawiaj z kolegą, który nie daje ci spokoju i tyle. Agresja nic tutaj nie da, a może ci tylko zaszkodzić.

58815786.jpg

Opublikowano

Już ci to powiedzieliśmy. 1000 razy. Jak do teraz nie potrafisz zrozumieć to jesteś ujemny chłopcze...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Co racja to racja.Chłopacy z mojej klasy żniżają się obrażając go tekstami typu:

''Gruzeppe Gruze,Gruzeppe,Pizza Gruzjana''

''Nienawiść do żydów tak zostałem wychowany,kto z żydami trzyma na zawsze jest przegrany"

I jeszcze te żarty o żydach itd.

Ale w końcu sobie na to zasłużył.Ciekawe jakby wam nerwy puściły jakby za wami taki ''gruz'' chodził.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

@deska2. ja tak robiłem przez całe gimnazjum i chuj, wyszedłem z tego cało.

@top. Zrozum chłopcze, powiedz mu żeby się odpierdolił i miej go w dupie. Ja pierdole takie trudne? Co ci przeszkadza, że będzie za tobą chodził? Do domu też przychodzi za tobą? Może ruchać się chce? Nie wiem, kurwa mać nie wiem. Ułomni teraz są ci gimnazjaliści (nie wszyscy). Ja pierdole..

@edit. Teraz nawet gimbusy nie rozumieją, że cygany żrą gruz nie ludzie z gruzji/rumunii. Oni są całkiem spoko.

Opublikowano

Na prawdę jesteś na tyle nie kumaty że nie widzisz tego, że gość chce się zakolegować z tobą właśnie dlatego, że jako jedyny go nie ciśniesz? Chcesz żeby żeby się odczepił to bądź jak reszta debili z twojej klasy. Tylko jak im się znudzi jechanie po tamtym koledze i przerzucą się na ciebie, to daruj sobie zakładanie tematów typu: "koledzy mnie cisną, co zrobić żeby się odwalili".

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Pozwoliłam sobie przejrzeć twoje posty, drogi autorze.

Twierdzisz, że jestes niewinny... A pisząc w postach niżej używasz liczby mnogiej. 'My', do tych 'my' należysz również ty, więc... jak twierdzisz, że to nie podchodzi pod cisnięcie/dokuczanie to ja już nie wiem, czy ty jestes taki głupi czy tylko udajesz.

Chyba ci się coś dziewczynko po*ebalo.

Co mam mu powiedzieć?

''Weź spierdalaj,bo chodzisz za nami jak pies.Znajdz sobie innych kolegów''

Już tak mówiliśmy :Dgwizdaliśmy itd. ^^

hmm..

Nie pomyślał z was nikt dlaczego go tak ''maltretujemy''?

Być może sobie na to zasłużył.

2rzc7qb.jpg

Opublikowano

Co racja to racja.Chłopacy z mojej klasy żniżają się obrażając go tekstami typu:

''Gruzeppe Gruze,Gruzeppe,Pizza Gruzjana''

''Nienawiść do żydów tak zostałem wychowany,kto z żydami trzyma na zawsze jest przegrany"

I jeszcze te żarty o żydach itd.

Ale w końcu sobie na to zasłużył.Ciekawe jakby wam nerwy puściły jakby za wami taki ''gruz'' chodził.

Skoro ktoś zasłużył sobie to ty też zasługujesz sobie na to żeby ciebie gnębić...

Opublikowano

Na prawdę jesteś na tyle nie kumaty że nie widzisz tego, że gość chce

się zakolegować z tobą właśnie dlatego, że jako jedyny go nie ciśniesz?

Chcesz żeby żeby się odczepił to bądź jak reszta debili z twojej klasy.

Jezus Maria.Wreszcie uzyskałem tą odpowiedź na którą czekałem.Biega za mną i za moją paczką bo go nie ciśniemy tak publicznie,ale mamy go dość.Teraz trzeba mu to uświadomić,że ma wypierdalać do Gruzji.

Skoro ktoś zasłużył sobie to ty też zasługujesz sobie na to żeby ciebie gnębić...

Czym?Czym zasługuje,bo nie wiem?

Opublikowano

Kurwa wszystkim, idź się swojej mamy zapytaj czy cię tak wychowała, żebyś drugiego człowieka męczył. Takie sprawy można na kilka sposobów rozwiązać wy się uciekacie do jednego.

Opublikowano

Jezus Maria.Wreszcie uzyskałem tą odpowiedź na którą czekałem.Biega za mną i za moją paczką bo go nie ciśniemy tak publicznie,ale mamy go dość.Teraz trzeba mu to uświadomić,że ma wypierdalać do Gruzji.

Czym?Czym zasługuje,bo nie wiem?

Brakiem szacunku dla ludzi. Tym.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Kurwa wszystkim, idź się swojej mamy zapytaj czy cię tak wychowała, żebyś drugiego człowieka męczył.

Kur*a a zapytaj się Matki tamtego gościa,czy wychowała go tak żeby chodził za każdym jak piesek.

Opublikowano

Powiem tak. Jak można być tak popierdolonym? Czy ty autorze tematu naprawdę potrzebujesz tygodnia i wypowiedzi setki użytkowników żeby wkońcu zrozumieć że WYSTARCZY Z NIM POROZMAWIAĆ? Jeżeli posiadasz choć trochę rozumu to nawet największemu debilowi przemowisz do rozsądku. Przemocą i wyzwiskami tylko pogorszysz sprawe.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Nawet nie starasz się go zrozumieć. To jest w tym wszystkim przykre. Uważasz się za lepszego od niego?

Starałem,no ale kurwa jak chodzi za tobą wszedzie nawet do kibla kurwa! nawet do kabiny by za tobą wszedł...

Opublikowano

Starałem,no ale kurwa jak chodzi za tobą wszedzie nawet do kibla kurwa! nawet do kabiny by za tobą wszedł...

To dlaczego z nim nie pogadasz i nie wytłumaczysz mu, że jest to denerwujące? Zamiast popierać głupich kolegów, którzy go tylko wyzywać potrafią.

Opublikowano

@Topic

Jak on Ciebie denerwuje to policz sobie do dziesięciu .

Przeczytaj uwaznie posty Naiko,hrabi bo oni jedynie wypowiadaja sie tu sensownie.

Nie sluchaj rad od mywoshi dziewczyna/chlopak zupelnie nie zna sie na zyciu i pisze glupoty(idz na kawe)

To nie ten okres w ... Moze Ty jak pojdziesz do gim to bd sobie chodzil/a z wkurzajacymi cb osobami na kawe/herbate.

Mozliwe ze chlopak jest nadpobudliwy,ale Ty na to nic nie poradzisz.

805491408806070489277.png

Opublikowano

@Topic

Jak on Ciebie denerwuje to policz sobie do dziesięciu .

Przeczytaj uwaznie posty Naiko,hrabi bo oni jedynie wypowiadaja sie tu sensownie.

Nie sluchaj rad od mywoshi dziewczyna/chlopak zupelnie nie zna sie na zyciu i pisze glupoty(idz na kawe)

To nie ten okres w ... Moze Ty jak pojdziesz do gim to bd sobie chodzil/a z wkurzajacymi cb osobami na kawe/herbate.

Mozliwe ze chlopak jest nadpobudliwy,ale Ty na to nic nie poradzisz.

Brawo. Ja już dawno gimnazjum mam za sobą.

A kawa to była taka aluzja..., bo według mnie problemy należy załatwiać rozmową, a nie biciem. :)

I naucz się pisać mój nick, skoro już go używasz.

Opublikowano

@Myhosi.

Nikt tu nie mowi o biciu,klania sie czytanie ze zrozumieniem.(Tego sie w gim chyba jeszcze nie nauczylas)

@Topic 6

Druga rada to idz do wychowawczyni niech ona z tym kolesiem pogada,a nie ty....

805491408806070489277.png

Opublikowano

Ja mam takiego ziomka w klasie, jak gdzieś lecimy etc. to się jebany za nami skrada a potem wpada w grupę gdzie rozmowa go nie powinna dotyczyć etc. etc. ale ten akurat jest chory na dość poważną chorobę, więc tutaj inna jest sprawa.Samo z tego co tego widzę hmm..cwany widzę że jest, przechwałki etc. taka prawda że pewnie ziomków nie ma prawdziwych albo po prostu nie umie się kolegować z umiarem*, dla tego takie zachowanie...samo w sobie pobicie nie wiem czy tutaj coś da, lepiej jakoś to MU WYJAŚNIĆ...szuka po prostu swego kąta w tej klasie, serio wiem coś o tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...