Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z upierdliwym "kolegą"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żadnego poniżania, przemocy.

Nie toleruje tego, czlowiek na to nie zasluguje, tylko dlatego, że za tobą kurwa łazi. Moze po prostu nie chce być sam, szuka kolegów.

No sound nie skończyłeś gimnazjum a się wypowiadasz ^,^

Pognębcie go troche odjebie się ..

Jakim trzeba być prostakiem, "Gimbusem" żeby tak postępować.

Nie rozumiem postów typu :

"złapcie go po szkole i wpierdol"

Dlaczego większość osób tak myśli?

@top

weź z nim poromawiaj, albo swojej wychowawczyni powiedz jak jest, może poświęci tę godzine wychowawczą na rozmowe, która napewno wam się przyda.

Nigdy nie zrozumiem tych gimbusów ... (gimbusów, a nie gimnazjalistów)

1364585759-U275536.png

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z każdym następnym postem odczuwam że autor tematu jest po prostu debilem który nie potrafi zachować się w społeczeństwie.

Zakładasz typie temat, pytasz się jak załatwić problem i jak Ci odpisują żeby nie iść w rękoczyny ty się kłócisz #debilizm

Prawda jest taka że jesteś cipką i mu nie wjebiesz choćbyś chciał, bo zamiast pytać się po forach internetowych to dawno już załatwiłbyś sprawę w ten sposób, chyba że potrzebujesz na myślenie aż tyle czasu.

Opublikowano

Eh.. ta gimbazja ma dzis wiele problem , poprostu zostaw go spokoju ignoruj go , albo sprobuj sie z nim zaprzyjaznic moze szuka kolegow

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Ja miałem dzisiaj problem z Gimbem, który męczył dziewczynę która mi sie podoba.
Gnój łaził za nią i wkurwiał , zabierał coś i spierdalał. Byłem cierpliwy.
Aż doszło do sytuacji że ją położył na ziemię i ciągał po korytarzu trzymając w ręku butelkę, której ona nie chciała puścić,
wkurwiony ja, chociaż nie wybitnie napakowany gościu, mam ręce jak pająk. 10% mięśni 90% kości i skóry.
Podszedłem i tylko go popchnąłem w chuj mocno, i powiedziałem że ma ją zostawić w spokoju,
po czym odleciał tak na 2 metry i dał jej spokój, pod koniec przerwy, szedłem korytarzem spojrzałem się na niego i miał zamiar znowu zaczepić tą dziewczynę,
ale jak mnie zobaczył to zaczął ją głaskać po głowie^^
Czyli nie musisz gościa pizgać, wystarczy podejść i go popchnąć, albo nwm zasymulować laczka w ryj, ale tak lekko i pogrozić że dostanie mocniej jak bd sapał.
Ewentualnie zmienić się rolami i chodzić za nim kiedy on bd chciał chodzić za wami ^^

Opublikowano

No sound nie skończyłeś gimnazjum a się wypowiadasz ^,^

Pognębcie go troche odjebie się ..

Widzę, że ktoś wie lepiej do jakiej szkoły uczęszczam niż ja.

11.jpg

Opublikowano

Jak to czytam, to dosłownie ręce mi się załamują.

Chłopak zachowuje się jak debil i łazi za wami bo takie jest dzisiejsze gimnazjum. Trzeba pokazać jakim jest się zajebistym kolesiem żeby zostać zaakceptowanym w towarzystwie.

To działa w takim sam sposób jak ktoś ci stawia wódkę a ty odmawiasz. Wtedy reszta pijących patrzy na ciebie krzywym okiem, bo do nich nie pasujesz.

Moim skromnym zdaniem autor tematu jest niedojrzały i zwyczajnie chamski. Jak można wyśmiewać takiego człowieka tylko dlatego że szuka kolegów i za wami łazi?

Niektórzy to nie zdają sobie sprawy że drugi człowiek też ma uczucia i nie ważne jak pomylony jest, w końcu może sobie coś zrobić, bo to podchodzi pod znęcanie się psychiczne(chodzi mi o wyśmiewanie się w internecie i ubliżanie)

Rozwiązanie jest proste, olejcie typka albo spróbujcie się z nim zaprzyjaźnić i porozmawiać, chociaż ja bym nie chciała mieć do czynienia z kimś takim jak wy.

Zresztą wy się dziwicie że on was prześladuje i zachowuje się jak wariat? Spójrzcie na siebie. On robi kopie was samych i chce być zaakceptowany.

58815786.jpg

Opublikowano

Żadnego poniżania, przemocy.

Nie toleruje tego, czlowiek na to nie zasluguje, tylko dlatego, że za tobą kurwa łazi. Moze po prostu nie chce być sam, szuka kolegów.

Jakim trzeba być prostakiem, "Gimbusem" żeby tak postępować.

Nie rozumiem postów typu :

"złapcie go po szkole i wpierdol"

Dlaczego większość osób tak myśli?

@top

weź z nim poromawiaj, albo swojej wychowawczyni powiedz jak jest, może poświęci tę godzine wychowawczą na rozmowe, która napewno wam się przyda.

Nigdy nie zrozumiem tych gimbusów ... (gimbusów, a nie gimnazjalistów)

Tak , jestem prostakiem :) i jestem z tego dumny , przynajmniej nie jestem wyrzutkiem systemu społecznego ^,^

No sound ,kto wie lepiej ? ^,^ Ja tylko podstawiłem swoje przypuszczenia ^,^

MadridistaPolan i co ? jakieś relacje :))

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

Opublikowano

Haha, Wy go mogliście zgłosić za nękanie ? To Wy go nękaliście, On Wam nic nie zrobił. Czy Ty wgl. kolego wiesz co to jest słowo "nękanie" ? Skoro chodzenie za kimś to dla Ciebie nękanie, a raczej znalezienie sobie przyjaciół. to widzę twój poziom inteligencji .

haha pojebało cię ? Chodził za nami przez pare miesięcy, wkurwiliśmy się i za nim raz poszliśmy i mu najebaliśmy ? Haha naucz się czytać :D

@top

używaj wobec takiego patałacha przemocy.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Tak czytam to, i czytam, i czytam i ręce mi opadają. Nóż się w kieszeni otwiera i dochodzę do wniosku, że instynkt mordercy nadal się mnie trzyma.

Za każdym postem mówiącym o 'spuszczeniu wpierdolu', 'zajebaniu' czy nawet sugerowaniem, że jak będziecie go dręczyć to popełni samobójstwo i będzie spokój... Po prostu zamarłam. O ile na początku jak przeczytałam temat myślałam sobie: to może być serio upierdliwe! Tak za każdym postem autora, niezrównoważonego psychicznie bachora który najwyraźniej uważa się za pana i władcę - oniemiałam. I całkowicie zmieniłam zdanie. Przemoc rodzi przemoc. Ty i twoja klasa, 'drogi autorze', jesteście żałośni. Szczególnie te szykanowanie, wyzwiska... Chłopak jest nowy, to nic dziwnego, że chce się zapoznać, zaprasza was do wspólnej gry, a wy reagujecie agresją - bardzo dojrzałe! Pozazdrościć.

Najlepszym rozwiązaniem będzie go zignorować. Bo do kontaktu z nim nawet nie zachęcam, bo jak tak czytam co autor wypisuje to mam wrażenie, że tego chłopaka mogłoby to po prostu ogłupić...

2rzc7qb.jpg

Opublikowano

złap go razem z twoją "paczką" i albo mu spuścicie jakieś porządne "monto" albo wyjedź mu prosto z mostu wszystko co o nim myślisz.

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Tak zabierz go i pobij ze swoją paczką będziesz zajebisty bijąc mniejszego w 3 lub 4 gdyby ktoś cie tak bił? Co byś zrobił?

Gówno dziwko, płaczem do mamy byś leciał albo w szpitalu.

Pewnie jesteś ciota i zgrywasz kozaka ze swoją paczką byś się nie liczył pedale. Gdyby przestali cie lubić to byś nawet sie nie zastanawial

na pójściem do swojego upierdliwego kolegi.

Więc chuje przestańcie pierdolić żeby wpierdol był. Bo połowa z was jak przyjdzie co do czego ze starszym to spierdala.

A i pewnie twoja paczka to takie kozaczki co chodzą po szkole i chwalą się jacy są zajebiśćie.

Połowa z was pedały nie wie co to jest monto więc zaraz wam to wytłumacze :

Bierzesz gościa najpierw bijesz po mordzie później na ziemie i kopiesz go po ryju. Zajebiście, jeśli przy tym umrze to będziesz miał dodatkową podjarę.

Jebniesz gościa pare razy i może mieć wstrząs.

Opublikowano

Djhejter nie używaj słów których nie znasz ? " pedały " " dziwki " wątpie żeby ktoś tutaj taki był ...

ps. Osobiście w doczynieniu ze "starszym" bym nie psierdolił :D raczej mu dojebał ^,^ lub starął się :)

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

Opublikowano

Djhejter nie używaj słów których nie znasz ? " pedały " " dziwki " wątpie żeby ktoś tutaj taki był ...

ps. Osobiście w doczynieniu ze "starszym" bym nie psierdolił :D raczej mu dojebał ^,^ lub starął się :)

Tak, tak. Każdy taki kozak w necie i w dodatku jaki bajkopisarz. :) Niektórzy z Was mogliby konkurować z Andersenem czy braćmi Grimm.

A poza tym jestem zszokowana jak nisko upadło społeczeństwo. Teraz tylko 'daj w mordę' i to jest Wasza metoda rozwiązywania problemów. Pamiętajcie - jacy Wy będziecie dla ludzi, tacy ludzie będą dla Was. Karma wraca. Bardzo szybko. ;) Żebyś Ty, drogi Autorze, kiedyś nie był w sytuacji Twojego kolegi. Może wtedy zrozumiesz. Bo w końcu człowiek to bardzo dziwny stwór - żeby w coś uwierzyć musi sam na własnej skórze tego doznać.

Opublikowano

Powiedz mu normalnie, żeby nie chodził za Tobą, a nie od razu agresywnie.

Dla mnie to jest troszkę dziwne, że pomimo tego co się wyrabia w tej klasie on nadal chodzi za Wami dlatego powinieneś podejść do tego bardziej spokojnie, bo agresją nic nie rozwiążesz w takiej sytuacji.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Weź pomyśl co Ty byś zrobił jakbyś przyszedł do szkoły i nie miał kolegów , nie miał z kim pogadać.On chce wam w jakiś sposób zaimponować . Spróbujcie go polubić , zaprzyjaźnić Się z nim , a nie go wyzywacie i poniżacie .

Opublikowano

Pogódźcie się, bóg dał przyjaźń każdemu, zaakceptujcie go, weście do

swojego grona, zobaczycie jaki jest super, po prostu jest zagubiony i

próbuje się odnaleźć.

No on jest super w chuj.. jebnąc 2 raz w 3 gimnazjum xD i do tego jedzie mu z japy jakby gówno jadł.

Pewnie jesteś ciota i zgrywasz kozaka ze swoją paczką byś się nie

liczył pedale. Gdyby przestali cie lubić to byś nawet sie nie

zastanawial

na pójściem do swojego upierdliwego kolegi.

Heh,gdyby mnie nie lubili to bym nie wpierdalał się do innego środowiska z myślą,że mnie przygarną ;*

Weź pomyśl co Ty byś zrobił jakbyś przyszedł do szkoły i nie miał kolegów

Zapewne bym się wpierdalał do każdego i chodził za każdym jak piesek.

Wczoraj nasz raper klasowy go cisnął na geografii i spiewał cytuje : ''Nienawieść do żydów,tak zostałem wychowany ! puciu puciu bum'' xD a ten patrzył się tylko w ściane,a na przerwie to samo i lizu lizu.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Wczoraj nasz raper klasowy go cisnął na geografii i spiewał cytuje : ''Nienawieść do żydów,tak zostałem wychowany ! puciu puciu bum'' xD a ten patrzył się tylko w ściane,a na przerwie to samo i lizu lizu.

Weź kurwa rapu nie obrażaj, bo przez takich debili większość twierdzi że to muzyka dzieci...

Wyście kurwa jeszcze rapu nie słyszeli, możesz wypierdalać z takimi postami.

Opublikowano

K91JD.gif

Szczerze nawołuję do nieudzielania więcej odpowiedzi na ten temat. Dopóki autor nie wpoi sobie podstawowego kodeksu moralnego to nie ma sensu mu nic mądrego mówić, i tak nie zrozumie... :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Najlepsze rozwiązanie to chyba nie zwracać na niego uwagi . Bo jak oberwie po mordzie to niekoniecznie zrozumie ...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Wczoraj nasz raper klasowy go cisnął na geografii i spiewał cytuje : ''Nienawieść do żydów,tak zostałem wychowany ! puciu puciu bum'' a ten patrzył się tylko w ściane,a na przerwie to samo i lizu lizu.

Mogę to jedynie skomentować w ten sposób:

japierdole.jpg

58815786.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...