Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z upierdliwym "kolegą"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tak patrzę na ten temat to nie wiem czy śmiać się, czy płakać. 90% odpowiedzi jest jedna i ta sama - udać się do rękoczynu. Zwykła rozmowa to aż za dużo dla was? Na prawdę nie widzę problemu by pójść i pogadać z nim na stronę czy umówić się gdzieś po szkole i zapytać się dlaczego tak robi. Nowy w klasie? Próbuje się zaaklimatyzować nic dziwnego, że może się przechwalać by stworzyć dobry wizerunek siebie. Zrobisz jak uważasz, ale rękoczyn to najgorsze wyjście.

chyba dawno w szkole nie byles

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taki żywot , nie każdemu bozia dała należeć do szlachty

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

Opublikowano

A ty czemu go bronisz ? Pewnie miałeś tak samo w szkole ^,^

Jak już to 'miałaś'. A bronię go, ponieważ nie trawię takiego bezsensownego poniżania ludzi. Zwłaszcza jeżeli można porozmawiać i sprawę wyjaśnić normalnie. Ale po co? Dawajmy w mordę każdemu...

Opublikowano

chyba dawno w szkole nie byles

Gimbaze mam już za sobą.

A ty czemu go bronisz ? Pewnie miałeś tak samo w szkole ^,^

Czy to, że niektórzy jednak są normalni i potrafią zachować się jak na człowieka przystało, oznacza, że był tak samo traktowany w szkole? Uwierz mi, na tym świecie są jeszcze Normalni ludzie, którzy potrafią obiektywnie podejść do poważnych tematów nie zachowując się jak gówniarz.

11.jpg

Opublikowano

hmm..

Nie pomyślał z was nikt dlaczego go tak ''maltretujemy''?

Być może sobie na to zasłużył.

Nikt sobie nie zasługuje NICZYM na nieludzkie traktowanie, wystarczy spojrzeć na prawo i wymiary kar i sposób ich wyrażania. NIKT nie zasługuje na poniżanie ani obdzieranie z godności...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Kur*a ... mówicie,że mamy z nim pogadać,a nawet jego nie znacie.Jakbyście wiedzieli jak on wkurwia to masakra.Nikt z klasy go nie lubi,dosłownie nikt.Dzisiaj kolega z klasy wpadł na pomysł aby go odseperować od nas.Poza tym robią przeróbki na fb,że lezy na ziemi żyd ( i tutaj jego twarz wklejona) i policja go kopie.

To po chuj się kłócisz jak sam prosiłeś żeby ci odpowiedzieć, kurwa zero myślenia....

Pojebani jesteście, powiem tylko tyle że wszystko do nas wraca i to z podwojoną siłą, jak jesteś skurwysynem dla kogoś #karma to dziwka!

Opublikowano

Gość jest nowy, więc szuka akceptacji w nowym środowisku, problem w tym że robi nieudolnie. Na początku jest dobrym kolegą, potem zaczyna się narzucać nie zauważając że to może kogoś wkurzać, próbuje na siłę być pewny siebie, bo to cecha pożądana i to też mu nie wychodzi. Jak zaczęliście cię go dręczyć, efekt się spotęgował, bo on tym bardziej zaczął czuć się nieakceptowany i zaczął na siłę szukać chociaż jednego kolegi, który nie jest "takim cwelem jak reszta". Chcesz wiedzieć co zrobić żeby się tak nie narzucał? Bądź mądrzejszy od innych i pogadaj z nim szczerze, powiedz mu co robi źle, czym cię denerwuje, a co jest OK, jeśli masz na tyle rozumu i umiesz to zrobić i on ma na tyle rozumu żeby to zrozumieć powinno to przynieść pozytywny efekt.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Gimbaze mam już za sobą.

Czy to, że niektórzy jednak są normalni i potrafią zachować się jak na człowieka przystało, oznacza, że był tak samo traktowany w szkole? Uwierz mi, na tym świecie są jeszcze Normalni ludzie, którzy potrafią obiektywnie podejść do poważnych tematów nie zachowując się jak gówniarz.

Niestety w szkole osoby normalne , są traktowane nienormalnie ^,^ Ale same się do tego przyczyniają :)

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Opublikowano

Nie chce mi się czytać jaki to on jest nie biedny, i że powinieneś z nim porozmawiać. Nie jesteś od tego, jak ma problemy psychiczne niech wybierze się do psychologa. Ty chcesz rozwiązać swój problem z nim, zatem "weź sprawę w swoje ręce“.

Opublikowano

Miszczu * raczej w swoje pięści ^,^

Jeżeli nie zrozumie po ludzku to wypersfaduj mu to na twarzy :]

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Opublikowano

No dobrze, a nie pomyśleliście dlaczego koleś się tak zachowuje? Może naprawdę ma jakiś problem, bardzo chce mieć kogoś, z kim mógłby pogadać? Ale Wy widzicie tylko jedno i do tego jakąś chorą nagonkę robicie. Weź go na stronę, zaproś na kawę, czy na boisko i weź z nim pogadaj. Zapytaj dlaczego nieustannie za Wami chodzi oraz, czy możesz mu jakoś pomóc. Może akurat Ci powie, co go gryzie.

HAHAHAHAHAH MIYOSHI BEKA ZAPROS NA KAWE :D My jestesmy chlopcami nie jestesmy babami ktorzy zapraszaja na cherbatke i plotkuja ._.

1367750039-U864681.jpg

card.png

Opublikowano

HAHAHAHAHAH MIYOSHI BEKA ZAPROS NA KAWE :D My jestesmy chlopcami nie jestesmy babami ktorzy zapraszaja na cherbatke i plotkuja ._.

Więc według Ciebie, facet nie może zachować się jak przystało i przedyskutować swój problem na spokojnie, tylko musi rzucać się z łapami na innych? Z takim podejściem życzę Ci powodzenia w życiu.

11.jpg

Opublikowano

Boże, ale z was idioci, nie piszcie, że ma być szczera rozmowa itd, tylko przemoc i jeszcze raz przemoc. Też tak miałem jak ty, ten sam problem. Rozwiązaliśmy go tak: po szkole z naszą 'paczką' szliśmy ciągle za nim tak jak on za nami, wzieliśmy go przed jego mieszkaniem, otoczyliśmy go i go biliśmy i mówimy, że jak sie nie odpierdoli to dostanie mocniej nastepnym razem. Zobaczysz u mnie podziałało i skurwysyn się odpierdolił :P

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Boże, ale z was idioci, nie piszcie, że ma być szczera rozmowa itd, tylko przemoc i jeszcze raz przemoc. Też tak miałem jak ty, ten sam problem. Rozwiązaliśmy go tak: po szkole z naszą 'paczką' szliśmy ciągle za nim tak jak on za nami, wzieliśmy go przed jego mieszkaniem, otoczyliśmy go i go biliśmy i mówimy, że jak sie nie odpierdoli to dostanie mocniej nastepnym razem. Zobaczysz u mnie podziałało i skurwysyn się odpierdolił :P

To bardzo ciekawe, ale następnym razem pomyśl nad takim czynem. On mógł to zgłosić na policje, albo mogło mu się stać coś poważnego np. wstrząśnienie mózgu. Pomyślcie zanim coś robicie, naprawdę mogło to się skończyć dla Was bardzo nie fortunnie. Jeżeli myślicie, że użyjecie przemocy to będziecie wielce 'super' to się mylicie.W końcu los się od Was odwróci zobaczycie ;) .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Widać że gimbaza.

Opublikowano

To bardzo ciekawe, ale następnym razem pomyśl nad takim czynem. On mógł to zgłosić na policje, albo mogło mu się stać coś poważnego np. wstrząśnienie mózgu. Pomyślcie zanim coś robicie, naprawdę mogło to się skończyć dla Was bardzo nie fortunnie. Jeżeli myślicie, że użyjecie przemocy to będziecie wielce 'super' to się mylicie.W końcu los się od Was odwróci zobaczycie ;) .

hehe my go mogliśmy zgłosić na policję za nękanie he he he, ale dostał po gębie i już przestał chodzić za nami :P Odczepił się nareście.

@top

ty też to przetestuj, zobaczysz pomoże ci to

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Więc według Ciebie, facet nie może zachować się jak przystało i

przedyskutować swój problem na spokojnie, tylko musi rzucać się z łapami

na innych? Z takim podejściem życzę Ci powodzenia w życiu.

Chyba ci się coś dziewczynko po*ebalo.

Co mam mu powiedzieć?

''Weź spierdalaj,bo chodzisz za nami jak pies.Znajdz sobie innych kolegów''

znam to ale mam sposób jak za tobą chodzi mów kolegom że idziesz wyprowadzić pieska na spacer :D

Już tak mówiliśmy :D gwizdaliśmy itd. ^^

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Chyba ci się coś dziewczynko po*ebalo.

Co mam mu powiedzieć?

''Weź spierdalaj,bo chodzisz za nami jak pies.Znajdz sobie innych kolegów''

Już tak mówiliśmy :D gwizdaliśmy itd. ^^

Naucz się odróżniać płci to możemy prowadzić konwersację. Co masz powiedzieć? Najnormalniej w świecie zapytać, dlaczego tak robi? Ale czego to ja wymagam od gimnazjalistów...

11.jpg

Opublikowano

No sound nie skończyłeś gimnazjum a się wypowiadasz ^,^

Pognębcie go troche odjebie się ..

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Opublikowano

Powiedźcie żeby od was odszedł, że tego nie tolerujecie a jak nie to w łeb i powinno pomóc ;d

Opublikowano

hehe my go mogliśmy zgłosić na policję za nękanie he he he, ale dostał po gębie i już przestał chodzić za nami :P Odczepił się nareście.

@top

ty też to przetestuj, zobaczysz pomoże ci to

Haha, Wy go mogliście zgłosić za nękanie ? To Wy go nękaliście, On Wam nic nie zrobił. Czy Ty wgl. kolego wiesz co to jest słowo "nękanie" ? Skoro chodzenie za kimś to dla Ciebie nękanie, a raczej znalezienie sobie przyjaciół. to widzę twój poziom inteligencji .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...