Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wersja.  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz abym przeszed? na wersj? serwera 1.5 oraz usun?? spoutcrafta?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a odpalisz już questy ?? ;D bo chce cos porobic idz zabij to a nie kopać i sprzedawać :(

• Odpowiedzi 876
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale jesteście świadomi tego, że maszyna może być wyłączona np. przez 5h teraz? Bo technicy będą ustalać problem i pracować? :)

Opublikowano

Pierwszy boss pojawi się w lany poniedziałek, questy dodam trochę później bo nie chce żeby były typu idź i zabij 10 świń bo mi się mięso skończyło.

Opublikowano

To ja mam takie pytanko (pewnie powyzywacie mnie od noobkow ale co tam) bo rybeusz pisal ze wlancza juz serwer to ten serwer jest juz wlonczony czy wylonczony???

xxx

Opublikowano

Działa wam ? :P bo mi nie działa i nwm czy online jest ? czy off

No to jak to jest z tym serwerem?? działa czy nie bo nie moge wbić a wczoraj cały dzień czekałem a właśnie wróciłem i też nwm bo coś wcześniej jest pisane że serwer włączony a tu dupa nie działa :P

Opublikowano

To chyba będzie teren frakcji(plugin factions) bo tam można walczyć na terenie frakcji jak nie to powinno być wyłączone pvp w wioskach i miastach

Lepszy mam pomysł na wioski

Wioska:

- Aby założyć wioskę musisz zapłacić dla króla 1000 waluty świata ALfheim

- Wielkość wioski 50x50 kratek

- Aby awansować wioskę na osadę potrzebujemy:

- Ratusz, sklep, 1 farma, więżenie z 2 celami albo i więcej, 10 zamieszkanych domów, zapłata dla króla 1000 waluty świata ALfheim i 64 sztuk pszenicy

Osada:

- Wielkość osada 100x100 kratek

- Właściciel osady może awansować mieszkańca na strażnika

- Aby awansować osadę na miasteczko potrzebujemy:

- Mury ochronę grubość murów 3 kratki, 5 farm, więżenie z 5 celami albo i więcej, 20 zamieszkanych domów, 1 strażnika, zapłata dla króla 2000 waluty świata ALfheim, 128 sztuk pszenicy, 64 drewna(nie desek), 64 bruku(nie kamienia)

Miasteczko:

- Wielkość miasteczka 150x150 kratek

- Właściciel miasteczka może awansować 3 mieszkańców na strażników

- Aby awansować miasteczko na miasto potrzebujemy:

- Mury ochronę grubość murów 5 kratki, 10 farm,więżenie z 10 celami albo i więcej, 30 zamieszkanych domów, 3 strażnika, zapłata dla króla 3500 waluty świata ALfheim, 256 sztuk pszenicy, 128 drewna(nie desek), 128 bruku(nie kamienia), 64 sztuki białej i czarnej wełny razem 128

Miato:

Wielkość miasta 250x250

- Właściciel miasteczka może awansować 5 mieszkańców na strażników

Wyłączone pvp na tych rejonach

Osoba która ma w danym osadzie/miasteczku/mieście strażnika może tam walczyć i zamykać osoby w więzieniu które są na danym rejonie

To tylko wzór można zmienić

Zobaczyłem jak szybko zarabia się na serwerze

Założenie wioski 100.000 Yurudo. Wielkość wioski 100x100

Aby awansować na osadę 100.000 Yurudo. Wielkość osady 200x200

Aby awansować na miasteczko 200.000 Yurudo. Wielkość miasteczka 300x300

Aby awansować na miasto 350.000 Yurudo. Wielkość miasta 500x500

W około 20 min zarobiłem 1.000 Yurudo

Opublikowano

Za tanio 50k to można w 2h a pisałeś ze jedna osoba tego nie nazbiera będzie na stronie jakie są awanse wioski i ile to kosztuje jak nie to zrób

Opublikowano

Stack trace

Exeption:...

Messa:Failed to download minecraft

trace:

...

Generate reaport Close Aplication

Co mam zrobić robie zgodnie z instrukcją i to mi się wyświetla

Opublikowano

Zrób tak, odinstaluj całkowicie Spout, zainstaluj od nowa i przy uruchamianiu w launcherze wybierz opcje i wersję 1.4.7.

Szykuje się niecodzienny update, dodane zostanie mnóstwo nowych itemków ale nie taki klocków tylko np. krzesła, trony, pale itd.

Opublikowano

Zrób tak, odinstaluj całkowicie Spout, zainstaluj od nowa i przy uruchamianiu w launcherze wybierz opcje i wersję 1.4.7.

Szykuje się niecodzienny update, dodane zostanie mnóstwo nowych itemków ale nie taki klocków tylko np. krzesła, trony, pale itd.

Będą dodane nowe bronie, potwory czy będą pety, wierzchowce?

I kiedy zrobisz na stronie zakładkę osady mam nadzieje ze tam będzie wszystko jak np. rozmiary wioski potrzebne rzeczy na awans itp

Czy zrobisz aby gracz na wyspie świata mógł zapisać home?

Podwyższ tez cenę bractwa do 1000 albo nawet 5000 Yurudo bo 100 to bardzo tanio

Opublikowano

Pierwszy boss pojawi się w lany poniedziałek, questy dodam trochę później bo nie chce żeby były typu idź i zabij 10 świń bo mi się mięso skończyło.

Boss będzie na mapie eventowej?

Opublikowano

Chciał bym podziękować Rybce za pokazanie czym jest SAO oglądam cały czas nie mogę się oderwać ;))

a ile to odcinków ma ? coś ok 20+ ? :/

Opublikowano

Ma dokładnie 25 odcinków

Od 15 odcinka wzorowany jest serwer :)

- Ciernik

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...