Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wersja.  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz abym przeszed? na wersj? serwera 1.5 oraz usun?? spoutcrafta?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 876
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.Bug po wybraniu klasy gui nie dziala

2.Bug nie da sie wybrac klasy

3. na jak dlugo przerwa?

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

1.Bug po wybraniu klasy gui nie dziala

2.Bug nie da sie wybrac klasy

3. na jak dlugo przerwa?

Admin sam mówił że jak na razie nie można wybrać klasy a mi GUI się otwiera więc nie wiem o co ci chodzi :P

Opublikowano

Można wiedzieć do ilu liter nicku jest limit?

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

W sumie to nasza wina, chcieliśmy na szybko niedopracowany to teraz mamy xD

Opublikowano

No właśnie, ale głupio zrobili z tym limitem nicku, musiałem zmienić.

Od teraz na serwerze nazywam się Ciernik

Opublikowano

czyli co zagramy dopiero jutro?

w takim razie pogram w SAO na psp jak ktos chce tytul gry:

Sword Art Online: Infinity moment

7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Kurwica mnie bierze. Naprawiłem błąd wybierania klasy to okazuje się że zaklęć nie można rzucać. To jest jakaś paranoja, permission działa do wszystkiego oprócz do pluginu na skille, u mnie w domu wszystko działało a teraz nagle bum.

Opublikowano

Kurwica mnie bierze. Naprawiłem błąd wybierania klasy to okazuje się że zaklęć nie można rzucać. To jest jakaś paranoja, permission działa do wszystkiego oprócz do pluginu na skille, u mnie w domu wszystko działało a teraz nagle bum.

A z Undine to jest błąd czy nie czy tak ma być?

Opublikowano

To jest błąd, teraz najlepiej byłoby zmienić plugin na permission, aktualnie mam permission ex, jeśli ktoś ogarnia inny plugin na permission proszę napisać do mnie na pw, wyślę mu te moje i przerobi na ten inny plugin bo ja dzisiaj już nie mam czasu a jutro rano nowy plugin na permission bym wstawił.

Opublikowano

Serwer się przegrzał od ilości osób wchodzących na raz i klasy/skille się popsuły ^^

Opublikowano

@up zadne skill nie dzialaja czytaj co pisze

Opublikowano

Serwer włączam ale na razie nie ma wyboru klasy, jest też poradnik robiony na szybko ponieważ te które robiłem u siebie nie działają po przeprowadzce. Jutro wgram nowy plugin na permission i będzie git.

Opublikowano

http://imageshack.us/photo/my-images/16/20130324231808.png/

Jak widać na owym ss pan Zasilacz nie jest zbyt uczciwy. Gdy powiedziałem że idę go zgłaszać wyszedł z gry... Wstawiam to zgłoszenie ponieważ ten człowiek nie chciał wyłączyć haka choć bardzo nalegałem. Gdyby jednak mnie wysłuchał sprawa potoczyła by się inaczej. Takich ludzi trzeba tępić nie można pozwalać na psucie rozgrywki innym graczom.

Opublikowano

A masz dowód że coś pisał? Bo to wygląda jakby stał w miejscu , był zlaggowany a ty złośliwie zrobiłeś screenshota, żeby go wrobić. Nawet nicku nie widać -.-

Opublikowano

http://imageshack.us/photo/my-images/16/20130324231808.png/

Jak widać na owym ss pan Zasilacz nie jest zbyt uczciwy. Gdy powiedziałem że idę go zgłaszać wyszedł z gry... Wstawiam to zgłoszenie ponieważ ten człowiek nie chciał wyłączyć haka choć bardzo nalegałem. Gdyby jednak mnie wysłuchał sprawa potoczyła by się inaczej. Takich ludzi trzeba tępić nie można pozwalać na psucie rozgrywki innym graczom.

Takie rzeczy i bez nodusa działają, na spoutcrafcie nie ma bata żeby wbił przez nodusa.

Opublikowano

Ale zobacz, nawet nie ma nicku widocznego. hophop8 perfidnie próbował wrobić Zasilacz'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...