Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze przypały w szkole

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Największy przypał miałem w liceum jak podpaliłem firankę, chcieli mi wj^^ać usiłowanie podpalenia szkoły, wybroniłem się z tego ale przypał i tak był

Mniejsze przypały miałem za

Wyśmiewanie się z cycków nauczycielki od j.niemieckiego w liceum

Ułożenie piramidy z krzeseł i stołów na auli szkolnej w SP

W podstawówce sfajczyłem telefon stacjonarny bo myślałem, że kable telefoniczne wkłada się do kontaktu

Palenie fajek w kiblu czy ogólnie na terenie szkoły w liceum

Więcej było akcji gdzie nie było z tego żadnego przypału albo kto inny za to beknął :D

Stare fajne czasy...

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Kanapki i inne szamki wpierdzielam non stop na lekcjach :D

Tabake też wciągałem kilka lat temu :D

Mój kolega robił miotacz ognia z dezodorantu i zapałek :D

Inny palił faje w szatni ( oczywiście przyłapany)

Ja miałem takiego faila :D ( Na geografii idę sobie do swojej ławki , w ławce siedzi moja koleżanka . Gdy przechodziłem obok niej , złapała mnie za rękę ... Połaskotałem ją , aby mnie puściła ... Oczywiście nauczycielka wszystko widziała .... DOstałem kazanie , odebrało to jakbym ją chyba kilka razy zgwałcił przy wszystkich ... Beke miałem z koleżanki przez jakiś czas ( czy w ciąże przez łaskotki nie zaszła itp :D)

Od niedawna moi koledzy ( angielski dzielony mamy na 2 grupy Lepsza - Słabsza ;D) Niektórzy z mojej grupy ( lepszej) "odprowadzają" kolegów z tej słabszej grupy - Chodzi o to , że nauczycielka słabszej grupy to niezła laska ;) Chyba po odprowadzeniu chłopcy się nasycają ... ale ja nie wiem ... nasrane mają ;D

Lubie czytać sobie dowcipy z telefonu na lekcjach :D

Kolega świeci laserami po oczach :D

WGL moja klasa jest obłędna ;D

Modki to dźiffki

Opublikowano

Pani mi kazała gąbkę zmoczyć . No i zmoczyłem ^.^ . Poszedłem do łazienki .

Nasikałem na gąbkę . Położyłem przy tablicy pani podchodzi piszę coś na tablicy i się jej coś pomyliło . Wzięła gąbkę . A tam coś żółtego leci .

Na drugi dzień rodzice byli u wychowawcy . ; <

Stare Dziejee ! :P

2512d09ed83a816497ec57c.png

Opublikowano

Kanapki i inne szamki wpierdzielam non stop na lekcjach :D

Tabake też wciągałem kilka lat temu :D

Mój kolega robił miotacz ognia z dezodorantu i zapałek :D

Inny palił faje w szatni ( oczywiście przyłapany)

Ja miałem takiego faila :D ( Na geografii idę sobie do swojej ławki , w ławce siedzi moja koleżanka . Gdy przechodziłem obok niej , złapała mnie za rękę ... Połaskotałem ją , aby mnie puściła ... Oczywiście nauczycielka wszystko widziała .... DOstałem kazanie , odebrało to jakbym ją chyba kilka razy zgwałcił przy wszystkich ... Beke miałem z koleżanki przez jakiś czas ( czy w ciąże przez łaskotki nie zaszła itp :D)

Od niedawna moi koledzy ( angielski dzielony mamy na 2 grupy Lepsza - Słabsza ;D) Niektórzy z mojej grupy ( lepszej) "odprowadzają" kolegów z tej słabszej grupy - Chodzi o to , że nauczycielka słabszej grupy to niezła laska ;) Chyba po odprowadzeniu chłopcy się nasycają ... ale ja nie wiem ... nasrane mają ;D

Lubie czytać sobie dowcipy z telefonu na lekcjach :D

Kolega świeci laserami po oczach :D

WGL moja klasa jest obłędna ;D

wciąganie tabaki to nie jest żaden przypał, chyba że w jakiejś pojebanej szkole gdzie nie wiedzą co to tabaka

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Nie no , nie mówię , że to przypał - po prostu taka schiza i odwał ;) dodam jeszcze , że to na lekcji było , nie w ostatniej ławce :D

Modki to dźiffki

Opublikowano

Z dwa dni temu jestem z kumplem w toalecie i były drzwi ,które były wyjęte z zawiasów i były oparte no to wchodzimy stoimy sobie i te drzwi jeb o ziemie i same szkło się posypało z ramy :D To kilka osób się zbiegło - sekretarka,sprzątaczki itd. :D A my w tym czasie wszedliśmy do kabin (WC) on do jednej, a ja do drugiej :D I wychodzimy jak by nigdy nic haha :P

1379148048-U870856.png

Opublikowano

Petardy na lekcji w umywalce, na przerwach w sraczu, na korytarzu, cały kibel zadymiony świecą dymna z saletry potasowej domowej roboty :D Szpilki w zamkach, zrzucanie doniczek z kwiatkami z 3 piętra, prawie wyrwane drzwi z futryny kopnięciem, które przemknęły niemalże przed twarzą babki od polskiego, palenie fajek przez kolegów na lekcji, walenie wódy na wigilii klasowej bądź przerwach, ktoś rozpylił gaz, po którym cała szkoła kaszlała :)

Opublikowano

Szpilki w zamkach, palenie fajek przez kolegów na lekcji, walenie wódy na wigilii klasowej bądź przerwach, ktoś rozpylił gaz, po którym cała szkoła kaszlała :)

Klasyka, kto tego nie robił :D

[ironia] Dzisiaj miałem "przypał" spóźniłem się 2 min. na polski, a był dyro i zaczął spinać dupę. Przejebane co nie? [/ironia]

Opublikowano

Nie mój przypał lecz kumpla ;] został wyyebany ze szkoły za ucieczkę przez okno ^^ heh nieźle nie? a 3 miesiące do ukończenia szkoły mu zostało (zawodówki) teraz każdy ma z niego beke bo do szkoły nie ma gdzie iść kontynuować zawód...

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Nie mój przypał lecz kumpla ;] został wyyebany ze szkoły za ucieczkę przez okno ^^ heh nieźle nie? a 3 miesiące do ukończenia szkoły mu zostało (zawodówki) teraz każdy ma z niego beke bo do szkoły nie ma gdzie iść kontynuować zawód...

Hm mój kumpel zwisał niegdyś z okna łapiąc się za parapet z drugiego piętra, co zauważyła baba z pokoju nauczycielskiego z którą akurat mieliśmy lekcje, a wyszła na chwilę :) Poza nazwaniem go debilem, idiotą i całą inną wiązanką nic więcej nie zrobiła.
Opublikowano

hahaha up dobre fajka wszystko załatwi

ja jeszcze hmm

rozjebałem trzymaczke do papieru pyskowałem nauczycielce uciekłem z matematyki polskiego religi duże tego było :D

Opublikowano

dzisiaj na leckji darłem ryja przez cały czas

a blablabalbalbalblablabla

położyłem się w tym samym czasie na ławce dalej

ablablablablablablablablabla

akurat dyrka przechodziła ;D.
Rozmowa była spokojna powiedziała mi, że nie jestem w szkole specjalnej itp. :D

10s7llx.png

By

Maxio!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...