Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze przypały w szkole

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

~ 2kl. Technik Informatyk:

1. Chciałem iść z profesorką od Biologi do dyrektora, bo ona nie przestrzega swoich regulaminów xD
Po czym wyjebała mnie z klasy i sama poszła do dyrektora, po czym powiedziała mu że chciałem ją nasłać do dyrektora xD

2. Rzuciłem w Panią od Przedsiębiorczości piórnikiem kolegi.. Potem plecakami, aż się wkurwiła i je zaniosła wychowawcy xD

3. Bakałem z koleżką z lufki na ławce, a pani od Biologii powiedziała "Do szkoły" o.O

4. Wbiliśmy się na internat zapalić i kolega omelał witrynkę z dyplomami, a około 15m od nas szedł Dyrektor szkoły xD

5. Rozjebałem niechcący kompa w klasie krzesłem, ale poszło na kolegę <cs^^>

6. Patrzyłem się na tyłek zajebistej młodej nauczycielki, po czym się odwróciła, wykrzyknęła moje nazwisko! Uśmiechnęła się i poszła ^^

7. Wbiliśmy się w perukach i kapeluszach do galerii, kręciliśmy film na neta (dla beki) i obczaił nas nauczyciel.
Na drugi dzień okazało się że w tedy był "Dzień Transwestyty" xD xD A wyglądaliśmy centralnie tak samo w tych perukach.

8. Raz zajebałem dzwiami na cały korytarz i oczywiście typiara od Biologii mnie wzięła znowu do dyrektora.. (nie zdam u niej..)

9. Dobra nie chce mi się dalej pisać..

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Chcesz się pośmiać?

~ 2kl. Technik Informatyk:

1. Chciałem iść z profesorką od Biologi do dyrektora, bo ona nie przestrzega swoich regulaminów xD

Po czym wyjebała mnie z klasy i sama poszła do dyrektora, po czym powiedziała mu że chciałem ją nasłać do dyrektora xD

2. Rzuciłem Panią od Przedsiębiorczości piórnikiem kolegi.. Potem plecakami, aż się wkurwiła i je zaniosła wychowawcy xD

3. Bakałem z koleżką z lufki na ławce, a pani od Biologii powiedziała "Do szkoły" o.O

4. Wbiliśmy się na internat zapalić i kolega omelał witrynkę z dyplomami, a około 15m od nas szedł Dyrektor szkoły xD

5. Rozjebałem niechcący kompa w klasie krzesłem, ale poszło na kolegę <cs^^>

6. Patrzyłem się na tyłek zajebistej młodej nauczycielki, po czym się odwróciła, wykrzyknęła moje nazwisko! Uśmiechnęła się i poszła ^^

7. Wbiliśmy się w perukach i kapeluszach do galerii, kręciliśmy film na neta (dla beki) i obczaił nas nauczyciel.

Na drugi dzień okazało się że w tedy był "Dzień Transwestyty" xD xD A wyglądaliśmy centralnie tak samo w tych perukach.

8. Raz zajebałem dzwiami na cały korytarz i oczywiście typiara od Biologii mnie wzięła znowu do dyrektora.. (nie zdam u niej..)

9. Dobra nie chce mi się dalej pisać..

2. Rzuciles pania w piornik kolegi? xD

1367750039-U864681.jpg

card.png

Opublikowano

Ucieczki z zajęć, nie przeżegnanie się po wejściu do klasy, ale największy jak pamiętam to z kumplami w kiblu piliśmy 3-4 browary na duzej przerwie lecha, było czuć od nas z daleka ,że pilsmy po czym jakiś chuj nas podkablował nauczycielce ,ale dostalo mu sie ;)

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

@UP

facepalm.jpg?w=420

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Powiedziałem, że muszę kupę i poszedłem do domu się wysrać i wróciłem xD

Opublikowano

Powiedziałem, że muszę kupę i poszedłem do domu się wysrać i wróciłem xD

Ty kurwa spoko koleś jesteś ja też tak robie :) bo w szkole papieru nie ma a do domu blisko.

Co do tematu to najgłubszą rzeczą jaka zrobiłem było niechodzenie w wiosnę do szkoły, ale chuj i tak zdałem ojciec załatwił.

Opublikowano

Ty kurwa spoko koleś jesteś ja też tak robie :) bo w szkole papieru nie ma a do domu blisko.

Co do tematu to najgłubszą rzeczą jaka zrobiłem było niechodzenie w wiosnę do szkoły, ale chuj i tak zdałem ojciec załatwił.

Nie dość że nie ma papieru, to u mnie w szkole smród i kible zasrane albo bez desek + nie ma zamków każdy może otworzyć

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Przypomnialem sobie:D : Miałem kadzidlo w plecaku (nie pytajcie...) wiec na przerwie zapalilismy je i biegalismy z nim po korytarzu. Najlepsze jest to ze ubrudzilo sie klejem w plecaku i dziwnie pachniało... xD Miało to miejsce w podstawówce, chyba w 5 klasie :D

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Może to nie był przypal, ale cos smiesznego xD

Otóż w drugiej klasie podstawówki, miałem w klasie takie dałna, miał coś z głową. Poszzedł on do kibla i obsrał i wysmarował gównem wszystkie umywalki, i wrócil xD Potem przychodzi dotego kibla, i jeden mądry sie znalazł i mówił ze to smar, dotknoł tego i miał całą reke z gówna. Bylo to dawno, niektore zeczy sie pamieta z dziecinstwa

Opublikowano

UP hehe to nie czuli ze to gowno ? Bylo niesmierdzace czy co xD

No to moj przypal . Najebalem sie na 10 minutowce i poszedlem na godzine wychowawcza i siedzialem w pierwszej lawce przed biurkiem wychowawczyni;p

BUM

Opublikowano

UP hehe to nie czuli ze to gowno ? Bylo niesmierdzace czy co xD

No to moj przypal . Najebalem sie na 10 minutowce i poszedlem na godzine wychowawcza i siedzialem w pierwszej lawce przed biurkiem wychowawczyni;p

nie pamiętam xD

hehe i nie wyczuła?

Jeszcze jeden przypał, kiedyś wciągłem tyle tabaki że ledwo stałem na nogach, też było to przed matmą xD

ja mialem szczescie ze siedze z tylu xD

Opublikowano

nie pamiętam xD

hehe i nie wyczuła?

Jeszcze jeden przypał, kiedyś wciągłem tyle tabaki że ledwo stałem na nogach, też było to przed matmą xD

ja mialem szczescie ze siedze z tylu xD

A u nas na zawodowych to normalka z tabaka xD Kolega jakies scierwo mial ze mnie az uszy swedzialy xD A na przerwach praktycznie codziennie ktos grama ma . xD i wbijasz na lekcje z wielkimi oczami xD

BUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...