Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze przypały w szkole

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

(Pdstw.)

- Wyjebałem dzwi z zawiasów.

- Powiedziałem do nauczycielki "zajebali mi czapke" ona się pyta co zrobili ? No zajebali mi czapke...

- Typa prawie zabiłem na Wf'ie - dostał high kika na ryj, podczas rozgrywki w piłke nożną

- Dopisałem sobie kilka ocen z Ang.

(Gim)

- Wyjebałem oknem na religji

- Jebuem z buta nauczyciela

- Zabawa z petardą na korytarzu

- Krzesła przez okno leciały z 2 piętra, tak samo plecaki

//więcej nie pamiętam przez wypadek, a w techbazie póki co nic..strasznie przyjebana klasa :F

Opublikowano

Nie mój przypał lecz kumpla ;] został wyyebany ze szkoły za ucieczkę przez okno ^^ heh nieźle nie? a 3 miesiące do ukończenia szkoły mu zostało (zawodówki) teraz każdy ma z niego beke bo do szkoły nie ma gdzie iść kontynuować zawód...

Ja z 5 kumplami uciekliśmy raz z religii, historii i polskiego, a co najlepsze kumpel zachaczył mundurkiem o klamkę (i te inne elementy) i wisiał, a nauczycielka chciała zamknąć okno.

Opublikowano

-urwałem z kumplem drzwi z klasy (całe z zawiasów poszły xD)

-rozjebałem globus o stolik i wyrzuciłem przez okno te "resztki"

-urwałem przypadkiem blat stolika od nóg (do teraz za chuja nie wiem jak)

-zrobiłem wsad na koszu z boku sali i się biedaczek urwał

-kopnąłem kumpla na wf'ie i złamałem mu nogę

-wszedłem do szafy na przerwie i przesiedziałem w niej całą lekcję

-zamówiliśmy sobie razem z dwoma kumplami kebaby i na apelu ładnie wystąpiliśmy na środku

A teraz przypały kumpli:

-była kontrola narkotykowa i jeden wpadł

-na znajomego spadło okno o.O

-kumpel poszedł na wagary do innej szkoły i go złapali xD

-jakiś dzieciak się nabił ręką na klamkę (dokładnie tam, gdzie zgina się ręka w łokciu)

-kumpel dostał wpierdol w drodze do kibla

-znajomy się potknął i wybił głową okno

7m9a.png

Opublikowano

Ja raz miałem taką sytuację, że nauczyciel musiał wyjść na chwilę (dosłownie 5 minut), w tym czasie jakies typki z innej klasy do nas przyszli. Jako, iz byli to pojeby, wyjebalismy ich z klasy w ktorej siedzielismy i zamknelismy drzwi od klasy. Po 5 minutach ktos sie do drzwi dobijal, myslelismy ze to tamci idioci, wiec zignorowalismy. Potem gadamy jakies 20 minut i w pewnym momencie zdecydowalismy sie otworzyc drzwi, na wypadek, jakby nauczyciel przyszedl. Otwieramy, a tam gosciu sobie na krzeselku siedzi ;D Oczywiscie punkty karne i opierdol przez cala lekcje ;D

Opublikowano

Sporo tego było, w pierwszej klasie gimbazy chciałem z ziomkami odpalić petarde samoróbke, ale nie mieliśmy ognia, więc wpadliśmy na pomysł odpalenia prawdziwej petardy 3 strzałówki i wrzucenia jej do kibla w celu zgaszenia. Tak zrobiliśmy, samoróbka się nie zapaliła, a 3 strzały rozjebały sracza i zalało cały kibel.
Efekt starzy do szkoły, uwaga za -10 pkt i po 20zł na nowy sracz :D

A szczanie na gąbkę to standard :P

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Najgorszy przypał w szkole ?

Idę obok sekretariatu, wychodzi dyrektor, a ja z uśmiechem na twarzy, do niego "Dzień Dobry"
Odpowiedział i już miałam iść do klasy, lecz ten mnie zawołał, i krzyknął : "Wiktoria coś Ci wypadło!"
Odwróciwszy się, zobaczyłam na środku korytarza podpaskę która, wypadła mi z torebki :(

Roventiuss
212528fc17.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Stłukłem wazon w zerówce , w gminazjum jak kupowałem kawę z automatu dla nauczycielki na lekcji (bo mi kazała) to plunąłem ,jak to zaczeła pić to tak się zacząłem śmiać że się skapneła i już nie piła, pewnie po lekcji to wylała ;/.

Opublikowano

A ja kiedys do szkoly przyszedlem z taka maszyna do robienia dymu, wiecie o co chodzi (przynajmniej 10%). Chucham se, i nagle alarm... I mysleli ze to kucharki, bo kielbase spalily XDD

Opublikowano

Kumpel kopnął z waca w drzwi. Dziura była.

Kiedyś,jak zrobiłem zadanie,a n-a powiedziala, że źle,to mówię półgłosem,jak odeszła: jak jestes taka ku**a mądra,to sama to zrób.

Kolega powiedział: tam jaraja ziółko,a obok niego przechodziła wtedy katechetka. Beka.

Opublikowano

narysowałem takiego malutkiego penisa na ławce ołówkiem, do dziś nie wiedzą kto to zrobił ;]

Opublikowano

narysowałem takiego malutkiego penisa na ławce ołówkiem, do dziś nie wiedzą kto to zrobił ;]

u nas w szkole nie ma ławki żeby nie było kutasa...

Na prawde szacun.....

1367580920-U384748.png
Opublikowano

Dziś przypieliśmy kumpla do krzesłą zamykaniem od rowera (o to gówno od spodni) i wyjebalismy kluczyk przez okno. Religia oczywiście.

Nasrałem do pisuaru xD

Opublikowano

Klasowy przyjeb sie na mnie wkurwił i chciał we mnie rzucić krzesłem...Uchyliłem się..Wyjebał okno :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Przypomniały mi się lekcje z panem od niemieckiego! Jaki to jest debil! Całą lekcję z nim pisaliśmy pracę na tablicy ,albo on coś opowiadał :D np.
Kiedyś interesowałem się leśnictwem. Brałem książkę i wskazywałem palcem zwierzęta. Leśniczy to bardzo dobra praca , albo :
W płucach są takie kreski i jak się pali to mogą się zatkać i będzie śmierć
Ja zauważyłem ,że wy nabraliście jakiegoś dziwnego nawyku itp. Boże jakie to było śmieszne :D . A reszta to takie normalne :D
Chociaż mam takiego kolegę co jest bardzo śmieszny :D ...

mca.png
Opublikowano

Niektórzy mają na prawdę bujną wyobraźnię ...

Żeby nie było spamu to "użyłem" gaśnicy ale nie chcący troche za bardzo nacisnąłem i na korytarzu zrobiło się dość biało, do tego zaczęło śmierdzieć jak nie wiem co. Ktoś poszedł naskarżyc ale powiedziałem, że dopiero przyszedłem i wcześniej mnie tu nie było itd. obyło sie bez przypału :)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

kiedyś na przyrode nie odrobiłem pracy domowej, pani mnie pokrzyczała

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...