Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze przypały w szkole

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wrzucenie ahtunga do kibla ... kibel zostal rozerwany na czesci a fekalia polecialy na sufit xD

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ojj niektórzy powinni jeszcze siedzieć w podstawówce,,, Kto was przepuścił do gimnazjum??

Zchiza jednego 6-klasisty ;D

Mały chuderlak ( ze 25kg :D) zrobił takiego wielkiego kloca :DDD Nigdy jeszcze nie widziałem takiego gówna xD Czubek tej piramidy wystawał nad deskę :D

Połowa szkoły się zleciała ... Na korytarzu waliło ostro :D Taki z niego pojazd każdy w szkole miał -_-.... szkoda mi go aż <3

Najlepsze jest to , że pryz gównie nie znaleziono papieru :D czyżby miał liście :D?

Modki to dźiffki

Opublikowano

Największy przypał miałem jak kamera za szkołą mnie złapała z fają, pedagog zadzwoniła do rodziców i kazali mi iść do ośrodka dla uzależnionych *.*

Na apelach siedzieliśmy za szkołą

Siedziałem z kolegą przed szkołą na porannej fajce, straż miejska była 30metrów od nas i spisywali jakieś auto za złe parkowanie (chyba udawali) jak skończyliśmy palić to po mandaciku za śmiecienie

Kolega chciał się popisać i wziął bake do szkoły, tak śmierdziało nią w klasie.. Nauczycielka zgłosiła dyrektorowi i wszystkich chłopaków wzięli do pedagoga (tak sprawdzali kto ma :3), a że miałem w plecaku bletki to miałem lekką lipę, a kolega wyleciał ze szkoły.

W szkole robili pretensje za wciąganie tabaki (uważali to za narkotyki -.-) i tak się stało, że gdy byliśmy w toalecie to nauczyciel dyżurujący nas przyłapał, oczywiście wszyscy po -50pkt z zachowania <3

Ogólnie to jajca były, większość jeszcze z gimby.

Do wygrania serwer dedykowany na miesiąc o wartości 70zł!

Weź udział już teraz. :-) 100% pewniak!

Opublikowano

Nasikałem do miski z gąbka do mazania tablicy wraz z kumplami . Znienawidzony nauczyciel języka zmazał tablice a po 2 dniach tak śmierdziało w klasie ...

A ja też słyszałem takie coś , nie moja historia . Policja była w szkole z psem co szuka narkotyków na prelekcjach i znaleźli i laski narkotyki :DxD

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

kolega nasral do pisuaru potem dyrektor wziol go na apelu ze nasral do pisuaru

Opublikowano

2kl gim

Na lekcji chemii z wizyta kuratora robilismy jakies doswiadczenia moje akutat j3balo jak hmm.. jajka+cebula i sam nie wiem co gdy nie moglismy wytrzymac wpadlismy na pomysl zeby zapytac o otwarcie okna "prosze pani mozna otworzyc okno bo ktos sie zjebal"

Na dokladladke zamiast ladowac magnez do probowek ladowali w moj piornik.

Po lekcji sprint do wc i jaramy go.

wychodzimy juz wezwanie do dyrektora i oswiadczenie, ze niestety zmienimy szkole.

------------------------------------

listopad tego roku

Dyskoteka szkolna my zamiast na nia wlalismy w siebie 3x 0,7 na 5

Na nasze nieszczescie zaszla nauczycielka :/ u dyrektorki rozjebalo mnie to ze chciala dzwonic po psy ale nie znala nr :D Dostalem dozor kuratora :/

Na swietlicy byl odjebany tynk naladowalismy kartek w ta dziure i odpalilismy (tam byl styropian) cala sciana zjarana bez przypalu :>

Ale wg mnie najlepsze akcje jakie odwalilismy to np.

Ladowanie kilka kartek z zeszytu do ryja + troche wody i kiszenie tego az sie papka zrobi i Przyjebanie tego na sufit/tablice

Wpierdolenie telefonu za szafki i dzwonienie

Wlozenie szpilki do zamka na klucz zeby nie bylo lekcji

Gaszenie nauczycielkom swiatla w wc

Ogolnie sporo tego moze kiedys wydam ksiazke? xD

Dobry patent tez jest na wysmarowanie tablicy czyms tlustym my uzywalismy kostki smalcu ^^

asd

Opublikowano

kichnąłem na lekcji i dostałem 1.

@edit

kiedyś rzucałem piłką kauczukową i tak rzuciłem że parę pucharów z pierwszym miejscem spadło.

i rzucałem plasteliną i trafiłem w szybę w drzwiach.

Opublikowano

Żałosne dupki... jestem lepszy..

Takiego odpału to na oczy nie widzieliście...

będzie to epicka historia...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

pierwszy to założyłem się z kolegą o 100 zł, że nie zwale sobie konia przy nauczycielce i nie trysne na nią - trysłem,

drugi to że jak pani była przy tablicy to ją pomacałem za dupe, poczym ona piskła, a akurat kolega był za mną to na niego zwaliłem hhaha miał przejebane

a trzeci, pani kazała zrobić kawe - nasikałem, kawałek kupy, ślina + zmieszane z czekoladą, hahaha jak to wypiła to zygła itd hahaha

1390144171-U592769.png

Opublikowano

pierwszy to założyłem się z kolegą o 100 zł, że nie zwale sobie konia przy nauczycielce i nie trysne na nią - trysłem,

drugi to że jak pani była przy tablicy to ją pomacałem za dupe, poczym ona piskła, a akurat kolega był za mną to na niego zwaliłem hhaha miał przejebane

a trzeci, pani kazała zrobić kawe - nasikałem, kawałek kupy, ślina + zmieszane z czekoladą, hahaha jak to wypiła to zygła itd hahaha

mors.JPG

graphic.png

Opublikowano

parę dobrych lat temu za czasów gim rozmawialiśmy o przyczynowości skutkowej..

puściłem bąka.. pani do mnie "byś sięwstydził a ja na to... proszę pani: zjadłem kanapkę więc się zjebałem. Przyczyna i skutek czy nie o tym była mowa?

:) To na tyle ^ ^

Jazda CyCkI ^ ^

Opublikowano

Kiedyś skakałem z okna i akurat dyrektor szkoły patrzył prze inne odwrócone o 90 stopni. Najlepsze było ze gdy na mnie wżesczał palił papierosa :P

A jedna nauczycielka nie pozwoliła się koledze śmiać na lekcji nawet uśmiechnąć ...

Ktoś wlał mleko w kwiatki potem prze 1 miesiąc śmierdziało :P

Opublikowano

oj ile tego było......

1.(Uwaga) Je na lekcji Jezyka angielskiego bo najbardziej mu wtedy smakuje. xD przypał

2. Geografia- Kto tam sie tak kręci ?

-(ja) ziemia sie kręci

-(nauczyciel)kto to powiedział

-(ja)galileusz

pompa w chuj :D

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

- Odwróciłem ławkę do góry nogami tak że blatem była na ziemi siadłem na niej a mój kolega mnie pchał - driftowaliśmy tak po korytarzu przez 10min xD

- podpaliliśmy chusteczki jednorazowe (w klasie) strasznie mocno zaczęły się palić więc wrzuciliśmy je do koszta (nie gasząc je) i spierdoliliśmy na korytarz po 5min na podłodze była tylko wielka plama stopionego plastiku (do dziś jest tam ślad)

-rysowaliśmy kutasy flamastrem w damskim kiblu

-czasami jak tylko był dzwonek wybiegaliśmy i biegliśmy trzymać drzwi wyjściowe sąsiedniej klasy xD

nauczycielki nie mogły wyjść

-albo jak robiliśmy zawody kto głośniej beknie na polskim xD

-i chyba najlepsze :D nie wiem czy to przypał ale też o tym napisze
U nas w szkole jest osobna szatnia (pokój) do przebierania się przed/po wtf'ie (tylko dziewczyny się tam przebierały) i my zawsze przed lekcją zostawialiśmy tam plecaki :D 8-10 dziewczyn wchodziło tam zaczęły się przebierać chwilę czekaliśmy i nagle z buta wchodziliśmy pod pretekstem zabrania plecaka :D wszystkie dziewczyny w samych majtkach i stanikach wyobraźcie to sobie :DDD często tak robilismy w końcu jedna podkablowało a my na dywanik do dyrektora

-już nie wspominam o łamaniu hasło do wifi i zamawianiu rzeczy z allegro na dres szkoły

oj sporo tego było stare dobre czasy :)))

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Na matematyce pisaliśmy sprawdzian, mój kolega (siedzimy razem w ławce) nauczył się połowy (wzory itp.) a ja resztę. Ale okazało się są 2 róże grupy (i zadania były bardzo różne, zawsze na matmie mamy 1 grupę) więc jak Pani Mgr. Matematyk rozdał sprawdziany to zamieniłem się z kolegą który siedział przed nami. Więc piszemy i piszemy, skończyłem więc oddałem sprawdzian mój i kolegi i ty nagle:

-Co to ma znaczyć?

-Czemu macie obaj grupę A?

-Obaj macie po 1!

A ja na to:

-Proszę pani nie będę odpowiadał za pani głupotę, pani dała nam dwie grupy A.

A ona zrobiła się czerwona i powiedziała że dzwoni po rodziców.

I jej powiedziałem że rodzice nie mają czasu na głupoty.

Coś tam mnie powyzywała powiedziała że będę zbierał śmieci i układał towary na pułkach w Kauflandzie w najlepszym przypadku.

Wyszła z klasy, ja udawałem że to ona zamieniła sprawdziany, oczywiście powiedziałem później na rozmowie z panią dyrektor, Mgr, Matematyczką i Mamą że:

-No dobra niech wam będzie to ja zamieniłem i powiedziałem jej że nie będę odpowiadał ze jaj głupotę, a teraz muszę iść bo jest mecz na Twitch'u.

Poszedłem sobie bo chyba nie zadzwoni na policje że wyszedłem ze szkoły po lekcjach, nie?

Mój drugi przypał jest z dyrektorką która jest głupia. Nie powie nigdy nic mądrego tylko pieprzy jakieś farmazony. Coś tam mówiła (apel) o zachowaniu i edukacji i w końcu powiedziała magiczne słowa:

-Kim zostaniecie bez wykształcenia? Jeśli będziecie dalej taki mi bez mózgami?

A ja na to:

-Hmmm... No nie wiem może dyrektorami? Tylko szkół zabraknie dla nas.

Stałem obok niej bo ja zawsze mówię na apelach przez mikrofon i nie raz powiedziałem takie różne rzeczy.

Jak widać nie wywracam ławek ani nie rzucam papierem toaletowy ale i tak uważam to za moje największe przypały. Nauczyciele niestety są teraz funkcjonariuszami więc jak się ich obrazi ma się przesrane, ale traktuje ich tak samo jak oni traktują uczniów. Nie mogę ich obrażać nie tylko dlatego że są funkcjonariuszami ale dlatego że ja uważam że należy się szacunek osobą które poświęcają nam czas byś my się czegoś nauczyli ale niektórzy nauczyciele, wyzywają uczniów więc i ja mogę powiedzieć to co myślę w jakiś taki fajniejszy sposób.... Pierwszy mój przypał z matematyczką jest strasznie gimbusowaty i wstyd mi za niego, ale z tego 2 jestem dumny <3 (często mi się zdarza coś takiego powiedzieć, ale nie do dyrektorki)

May the lord protect me as the world gets hectic.

sygniacia.jpg
My voice projected my life reflected.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...