Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze przypały w szkole

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Łohoho sporo tego było!

Ale największy przypał był, gdy nauczyciel zauważył jak ściągam na religii z znaku krzyża.

Tak na serio to nie wiem. Chyba jak odpaliłem petardę a akurat nauczyciel patrzył.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

E tam,takie przypał: Nauczycielka sie dowiedziała że na lekcji,pijemy browary w puszkach po coca-coli! :D

Dużo tego było,nie zlicze :)

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

Covver,serio :)

Z tymi achtungami to sie zawsze dzieje,ktoś raz puszcza raz nie.U nas to ktoś na korytarzu,puścił gaz łzawiący.Zjawiła się policja i wgl,ostro było :D O Ile dobrze pamiętam kilka osób do szpitala trafiło :)

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

A u mnie na wiosce nuda, jedyny przypał to to że się spierdziałem w szkole.

Opublikowano

No ja ostatnio, nie zapukałem jak do klasy wchodziłem i mnie trochę pani pokrzyczała hehe:/, potem taki przypał miałem, uwagę dostałem do rodziców i -5 puntków, widzę, że wy takich wariackich wybryków to nie macie aż takich jak u mnie,

Opublikowano

Pamiętam jak chyba moja stara klasa z gimnazjum piła wódkę na lekcji religii. Potem niektórzy mieli taki przypał, gówniarze. :P

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Trochę mnie to denerwuje jak piszecie "nasrałem na ksieNDZA","trysnełem koleżance na twarz " i wgl takie.

Mówcie coś szczerze,albo wcale.Nie to że zabraniam wypowiedzi,ale informuję.Pozdrawiam.

Następny przypał: Targanie się z babką z matmy o telefon,<jaka beka była :D>

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

To tak całkiem serio: wkręcono mnie w podstawówce w kradzież gum była policja itp ale się przyznał ten co ukradł,

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Zadzwoniłem na straż pożarną, że w szkołę jebnął samolot. Gdy przyjechali okazało się, że to był samolot z papieru.

Opublikowano

Przypałów jako takich dużych nie było, bo robiliśmy zawsze wszystko z głową ;)

Jedyna bekowa akcja była jak przed 1 listopada (dzień zmarłych) daliśmy babce od hiszpańskiego znicz z tekstem "wszystkiego najlepszego" xD

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Laba przez tydzień 50m od szkoły.

Wyłączenie kamer.

Obwiązanie naciami nauczycielki.

Ściągnięcie wszystkich drzwi do klas.

Łamanie hasła do pokoju nauczycielskiego.

Dużo tego było... Teraz jak się przypomni to się łezka robi jakie odpały były;/

Weteran
Opublikowano

Rozwaliliśmy petardami kubeł w przebieralni, gdzie przebieraliśmy się na wf, w jakimś ośrodku sportowym. Zaczęliśmy wf, przyszedł właściciel, poprosił nauczyciela, a on kazał nam potem się składać po 2 zł każdy, a były nas dwie klasy po 15 osób, 30 x 2 = 60zł za jeden, plastikowy kubeł? o.O

Wywalanie śmieci przez okno, rozwalanie kibli, kradnięcie hasła do wifi szkolnego z laptopa nauczyciela, zamawianie pizzy na lekcje, zatkanie dziury w drzwiach na klucz.. dużo tego, stare czasy, teraz racze spokojniej jest :D

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Tego nie pobijecie: było prima-aprillis i chciałem w kiblu petarde wysadzić. Schowalem ją w starym piórniku.. Załapalała sie poprzez pocieranie o dowolną powierzchnię. Pech chciał, ze gdy pisaliśmy sprawdzian, nauczycielka przesunęła moją torbę pod ławkę. Potem przyniosła rozerwany plecak na spotkanie dyrektora z moimi rodzicami. Zawiesili mnie na 3 dni :D. Ale sie koledzy wystraszyli :D.

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

W chuj tego było.

Wrzuciłem kredkę do śmietnika,powiedziałem na głos "ty kurwo oszukujesz" i inne xD

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...