Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa Wam mapa 95 bo mnie kicka ? :D

Mapki sa pobugowane !!!! cały czas odbuguwuję postać + teleportuje się na mape 120 i to samo mam ...Bugują się postacie teraz na każdej mapce .Wgl wejśc się nie da poexpić

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

nosz kur.... 3x przez 10min odbugowuje postac i co sie tepne do v2 to log... -.-

Mam tak samo :)

Opublikowano

Odbugowanie na stronce śmiga dobrze, ale uj z tym jak non stop trzeba tego używać gdyż nie można się tepnąć na obojętnie jaką mapke bo od razu buguje. ;x

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nwm co sie dzieje ale jak tepam sie do Av2 to wywala mnie z postaci i zalogowac sie nie da..

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Wyjebane już mam szczerze , nie doświadczona administracja , przy ogar servie.

Jutro startuje fajny , więc tam wbijam . ( nie reklamuje , nie jestem chamem )

Elo ;3

Opublikowano

no dobra , juz nie gram o 19 wystawiam w pewnym miejscu full skpe z ulepkami i całym eq jakie miałem.

Zbugowany Beran - przepustka stracona. Nie odpowiadam na PW.

Pozdro. RadioActive - 118lvl - Body - NIE POLECAM !

13735324352268179080.png

Opublikowano

Zawiodłem się na tym serverze , miał być taki Pro ^^

A jest taki gówniany....

Pozdrawiam.

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Witam . Po raz 9 mnie zbugowalo przy tp na mape 120 chyba Was pojebao ! Ogarnijcie wreszcie..

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

no dobra , juz nie gram o 19 wystawiam w pewnym miejscu full skpe z ulepkami i całym eq jakie miałem.

Zbugowany Beran - przepustka stracona. Nie odpowiadam na PW.

Pozdro. RadioActive - 118lvl - Body - NIE POLECAM !

O to fajnie przyda się ;] powiedz gdzie .;] ja tam mam zamiar grać na tym serwerze także jak kończycie gre to możecie oddać ulepszacze ;]

Nie że nie potrafię sobie sam zorganizować ale poco ma się marnować

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Odbugujcie mape 95 !

PO CO SPAMUJESZ BURAKU JEDEN CAŁY CZAS O JEDNYM !?

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Kurwa ile można pisać i prosić ,żeby all mapki odbugować ! za każdym razem gdy na jakaś mapkę się tepasz Buguje się postać .. Kurwicy można dostać już .Zróbcie przerwe i poprawcie to co się należy ,Bo tylko tracicie graczy przez to .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...