Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się wbić na serwer? Fajny?

Jasne , że opłaca się wejść na serwer ;) nie sugeruj się tymi gamoniami którzy potrafią tylko hejtować.

Racja że administracja lekko zlewa ale bez przesady ja potrafię to zrozumieć.

Pozdrawiam zapraszam DO Shinsoo ;)

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi all dziala wiec Ci co gadaja ze znikkly itemy czy cos to zwykli wyłudzacze

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

Nie opłaca się, po chuj się oszukujecie :D Serwer zlagowany, ciągłe offy, znikające itemy - fajny serwer? hahaha

Jeżeli tak uważasz to po chuj Ci wszyscy ludzie robią nowe postacie czy konta i puaczą na wołaj by oddać itemy i odbugowac postać ?!

To chyba znaczy ze serwer jest wyjątkowy ... i ludzie chcą na nim grać dalej ...

Pozdrawiam Kumatych ;] !5!

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Jasne , że opłaca się wejść na serwer ;) nie sugeruj się tymi gamoniami którzy potrafią tylko hejtować.

Racja że administracja lekko zlewa ale bez przesady ja potrafię to zrozumieć.

Pozdrawiam zapraszam DO Shinsoo ;)

Lekko zlewa,chyba coś ci się pomyliło,zlewa i to na całości.

Mieć przerwe 34 godzinną i nic nie zrobić,śmiech na sali.

A tak poza tym administracja nie powinna mieć wgl zlewki na serwer,wkońcu jak się za coś bierze to trzeba to prowadzić porządnie.

A mieć swój serwer to jest odpowiedzialność i dużo czasu na jego poświęcenie.

Opublikowano

Opłaca się wbić na serwer? Fajny?

Opłaca się !! zajebist** tylko nie stabilny jeszcze bo pierwszy tydzień ma serwer jeszcze nie nawet

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Jeżeli tak uważasz to po chuj Ci wszyscy ludzie robią nowe postacie czy konta i puaczą na wołaj by oddać itemy i odbugowac postać ?!

To chyba znaczy ze serwer jest wyjątkowy ... i ludzie chcą na nim grać dalej ...

Pozdrawiam Kumatych ;] !5!

To znaczy że stracili czas na to gówno i chcą odzyskać to na co zapracowali... A później sprzedać to jeśli się uda i spierdalać jak najszybciej :>

Dajcie sobie spokój z tym serwerem.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

chooja prawda z tymi znikajacymi itemami... na ts3 siedzialo kolo 30-40 osob z lv od 1 do 115+ i nikomu nic nie znikło ... a tym co niby poznikało to dzieci które nic same nie osiągną, tylko poprzez wyłudzenie itemów ... taka prawda.

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

chooja prawda z tymi znikajacymi itemami... na ts3 siedzialo kolo 30-40 osob z lv od 1 do 115+ i nikomu nic nie znikło ... a tym co niby poznikało to dzieci które nic same nie osiągną, tylko poprzez wyłudzenie itemów ... taka prawda.

Dokładnie , podpinam ;]

Opublikowano

Mi się postać zbugowała a strona nadal jest przenoszona. :\ Akurat teraz musiała mi się zbugować jak jest 50% expa. :\\\\\\

gnYrBkB.png

Opublikowano

Mi zniknęły, ale w chuju to mam, nie oddają to nie gram proste. Szkoda tylko, bo nockę się bonowały :P

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Nie gadajcie że nie zniknęło , chociaż Mi nic nie wyparowało , znajomemu łuczek zniknął , ale to dlatego że pewnie nie logną kiedy było trzeba

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Mi także sie zbugowała jak teleportowałem sie do V2 pająków;D Za godzine ma być strona ON, więc zobaczymy;)

mi sie dziwnie zbugowało...rano byłem w m1 ... zmieniłem z 5x bony i poszedłem. przyszedlem kolo 15.00 i postac zbugowana ... wtf ?

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

Dokładnie , podpinam ;]

znikały itemy. mi znikła bransa na 1lvl kolce z łez i pierścień tp. ale to żadna strata xD

Opublikowano

mi sie dziwnie zbugowało...rano byłem w m1 ... zmieniłem z 5x bony i poszedłem. przyszedlem kolo 15.00 i postac zbugowana ... wtf ?

Jak się wylogowałeś w m1 , na kole pewnie, to sie nie dziw ;]

Pozdr Drakoris ;]

Opublikowano

Mi kolce z lez co godzinę bonowałem i jakoś nie spamuje o tym , ale jak komuś zniknęła truta 50 sr z kd +6/7 to chyba jest już powód do poinformowania admina ...

Opublikowano

Najbardziej chce mi się śmiać z tych dzieci co płaczą na wołaj hah " ODDAWAJ MOJE EQ JAK NIE TO NIE GRAM " / " CHUJ NIE GRAM TU "

Tylko szkoda że przez 2 czy 3 godziny cały czas to samo piszą ludzie spokojnie ;/

Opublikowano

Ei. muszę coś wkleić czy coś.?. Nie działa mi serwer:>. Pisze, że Offline

Kiedyś coś tu będzie.

<333

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...