Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli można to powie ktoś gdzie w v2 czy gdzieś indziej dropić hełm na sure na 41lv??? biłem w v2 2h na rękawicy i "0"

cały czas dropią inne hełmy przykład po 2spotach:

31762360151599676295.jpg

Ale na sure nic nie dropi. Przez 2h 2bransy na 54.

No i padły wszystkie ch

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Niby maszyna nowa a dalej chanele padaja dalej sa lagi nawet przy 100 osobach online. I dalej nie naprawili bugów które juz niby były naprawione :)

Nie wiem czy opłaca sie zaczynać grać ale jak nic z tym nie zrobią to raczej nie. Sam gram tu do jutra jak nie ogarna tego to spadam na tiliana.

Tak sie opłaca, że serwer właśnie padł... Kolejne 2 dni przerwy ?? Bez jaj ten serwer jest dłużej OFF niż ON.

EthanaEU2.png

Opublikowano

W ciągu 2 dni nic nie ogarnęli, robią tylko ludzi w chuja :)

Serwer może fajny ale administracja do dupy, dawno takiej nieporadnej administracji nie widziałem.

Opublikowano

Nic nie wiesz to na co piszesz bzdury ?. Chcesz się pochwalić głupotą ?

Naprawili , ale nie wszystko bo się nie da gdy ci spamuje 1000 osób na PW włącz serwer napraw to i owo.

powiedz mi jakie bugi naprawili,smieszny jestes myslisz ze na serwerze bylo 1000 osob online

co do serwera nie polecam masa bugow nadal jest np.(nie da sie z bambusa robic nastepnej broni,dalej cofa chociaz nie az tak jak wczesniej)

po przerwie kazdemu zginela czesc eq w tym takze i mi

dobrze ze w piatek rusza inny serwer ti....

Opublikowano

Zamknąc pizdy !! Bo już mnie kurwica bierze jak czytam te bzdury wasze !! nie poprawiali błedów ,bo pracowali nad maszyna itp ,niemieli czasu ,nie pasuje wam serwer To nie graj PROSTE >

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Zamknąc pizdy !! Bo już mnie kurwica bierze jak czytam te bzdury wasze !! nie poprawiali błedów ,bo pracowali nad maszyna itp ,niemieli czasu ,nie pasuje wam serwer To nie graj PROSTE >

Pracowali nad maszyna ?? I co niby zrobili ?? Jest to samo co było żadnej poprawy nie widze.

Piszesz ze "nie poprawiali błedów" to Ci powiem gówno wiesz bo właśnie poprawiali byś był na ts to byś wiedział Tombago czy jak mu tam niby all błędy naprawił gadał ze juz all zrobione, że z bambusa da sie juz robić następną broń, że na mapie od 120 juz są 4 chanele, że z broni z truty juz się nie robi bojowego ze sr, że naprawi Eliksir Poszukiwacza i gówno zrobił :) Wszystko jest tak jak było.

EthanaEU2.png

Opublikowano

A co to za noname ten Tombago? Jakiś nowy technik w teamie? xD

Chuj go wie kto to jest siedzieli na ts z 360 i gadali jakies głupoty szkoda ze tylko tyle szczekania tam było, że all zrobione a nic nie jest zrobione.

EthanaEU2.png

Opublikowano

Po prostu 360 jest na tyle ograniczonym człowiekiem, prześlepiony zyskiem, że nie umiał docenić i wykorzystać tego co ukradł. Serwer skończy tak jak Troja i w wakacje Draconis - sromotną porażką.

Specjalista
Opublikowano

A co to za noname ten Tombago? Jakiś nowy technik w teamie? xD

Po głosie na TS wydawało mi się, że jest to ProBoszcz.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Po głosie na TS wydawało mi się, że jest to ProBoszcz.

No i na pewno tak jest. Z tym wyrzuceniem go z teamu to był fake na 100% ;)

Zaraz ktoś napisze 'po co tak hejtujesz'...

Nie hejtuję, piszę prawdę, bo zostałem oszukany na grubą kasę i czas. A złodziejom nie odpuszczam.

Opublikowano

SERWER BEDZIE ONLINE JAK 360 WRÓCI Z REKOLEKCJI xDxDxDxDxD

PRZYPOMINAM, ŻE TO JEST TOP1 DZWONEK:

naviahahahahtuor.png

Thx ze pokazales ja juz tu nie gram ;p

x

Opublikowano

Do samego serwera nic nie mam ale administracja to jakaś kpina jak dla mnie i dużo za mało informacji dotyczących serwera co się z nim działo.

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Poczekajcie trochę, 360 zaraz z kościoła wróci tak jak pisał człek wyyyżej, był się dla was pomodlić żeby lagów na serwie nie było i bugi poznikały...

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Thx ze pokazales ja juz tu nie gram ;p

Nie ma to jak zabawa w cheat engine :)

Pokaz ten item w grze.

@nismo od początku wiedziałem, że w twoich żyłach płynie frajerska krew.

Serwer zaraz będzie dostępny.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...