Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znowu OFF??

Bo strona się nie łączy, serwer też mi nie działa...

Chyba nie ma sensu dalej grać, ciągle offki.

Opublikowano

Dropiłem cały dzień KD +6 (potwora, kryta, powtórki ) żeby później zrobić je na +7 i włożyć za którymś razem do truciaka

po kilku próbach się udało, a teraz wchodzę na serwer, patrzę, a truty NIMA :D

Opublikowano

2 dni off - Co zrobili? Nic. lagi jak ujnia , cofki , eq znika . Niech się wezmą za siebie, bo będzie mega porażka. + teraz wgl all padło. -.-

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Dropiłem cały dzień KD +6 (potwora, kryta, powtórki ) żeby później zrobić je na +7 i włożyć za którymś razem do truciaka

po kilku próbach się udało, a teraz wchodzę na serwer, patrzę, a truty NIMA :D

Mam podobnie ;_;

Bambusa brak.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

nie rozumiem was mi i kilku osobom z ts-a nic nawet 1 yanng nie zniknal lagi jak na razie sa ale male wiec nie piszcie bzdur (ps mamy 119 lvl :)

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

placzcie dalej.... nie jest problemem na tym serwie dropnąć trutki.... czy tak coś niby wam znikło hahahah to jest chiwlka zabawy

Opublikowano

dobrze ze zrezygnowałem z tego serwera ale co tam grajcie dalej a po 2-3 dniach padnie na stałem -,-

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

placzcie dalej.... nie jest problemem na tym serwie dropnąć trutki.... czy tak coś niby wam znikło hahahah to jest chiwlka zabawy

Ale nie chodzi o to że łatwo dropnąć czy nie.

Chodzi o to że administracja nie potrafi dobrze zarządzać serwerem,nieumiejetnie wszystko robi.

W dodatku jest niesłowna i nie wywiązuje się z danych obietnic.

Nic dodać nic ująć.Serwer fajny ale administracje bym zmienil od zera.

Opublikowano

Gdzie na 75 ninją szybko wydropie yang :D ?

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Został włączony serwer z tego co widzę no i strona nawet sie ładuje xD ;p

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Zawiodłem się nieco na nich .. tyle godzin off był serwer i nic nie zrobili. Nawet forum nie mają. ;c

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Zniknęło mi połowę eq które miałem już od 2 dni przed tą przerwą...

Opublikowano

Kurde to już chyba jakaś kpina jest poco WŁĄCZACIE SERWER JAK SIĘ GRAĆ NIE DA TYLKO LUDZIE SIĘ WKURZAJĄ JAK MACIE COŚ ZROBIĆ TO ZRÓBCIE TO NA 100%.

PEWNIE WIĘKSZOŚĆ SIĘ ZE MNĄ ZGODZI ;}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...