Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KOŃCZĘ GRĘ IDĘ JUTRO NA TILIANA.

POZDRAWIAM ALL :*

CHUJ NAS TO OBCHODZI

POZDRAWIAM Casawir ;**

@ top serwer juz dziala stabilnie i wgl oprocz tego ze nie dziala av 1 i 2 oraz dt jest okey..

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

póki nie bd dzialac av2 i DT to mogą sie pożegnać ze serverem ;)

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

Tak jak up

CHUJ NAS TO OBCHODZI

POZDRAWIAM Casawir ;**

@ top serwer juz dziala stabilnie i wgl oprocz tego ze nie dziala av 1 i 2 oraz dt jest okey..

Tak jak up :)

Serwer jest bardzo ciekawy na pewno wkrótce te bugi naprawią :) Tylko powinni udostępnić lancher bez niego się nawet nie zalogujesz mimo posiadania full klienta :)

Opublikowano

CHUJ NAS TO OBCHODZI

POZDRAWIAM Casawir ;**

Rzeczywiście bardzo stabilny, rano padł na 2h i nawet nie dali rat, które miały być po 50% dokładnie na 34h, a już ich nie ma.

Zbugowało mi postać , strona będzie zapewne w poniedziałek.

Z administracja nie ma żadnego , totalnie żadnego kontaktu.

Od 2h siedzę na ts i nikt jeszcze nie zszedł.

Parodia.

Opublikowano

ta od chuja stabilny, dzisiaj wchodze patrze nie ma sr 54 które wbilem do trutki ;D

Jutro tilian mnie może nie zawiedzie.

Do tego ożeniłem się a na buffie znikla mi obrączka ślubna. Śmiech na sali.

Oczywiście zgłaszałem to adminowi na pw ale nawet nie raczy odpisać.

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Co Wam z tego jak eq poginęło ? Można je szybko od nowa zrobić ;> i nie jest to aż taki problem , przecież nikt nie miał z Was full eq żeby się tym przejmować proszę Was..

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Co Wam z tego jak eq poginęło ? Można je szybko od nowa zrobić ;> i nie jest to aż taki problem , przecież nikt nie miał z Was full eq żeby się tym przejmować proszę Was..

oj bys sie zdzwil zrobisz mi eq ?...

Opublikowano

Wczoraj znikła mi truta 53 śr 12 sila 8 trucia i 20 diabły miała kd potwora +7 i w 6/7 15 moby 80 wartość ataku, zrób mi taką drugą , a wtedy pierdol takie głupoty.

Do zobaczenia na Tilianie.

Opublikowano

No i ile razy będziesz robić eq od nowa? Zrobisz lepsze, zginie i znów będziesz robić od nowa? Wątpie.

Opublikowano

Spadam z tego serwa jak do godziny nie zostanie mi odbugowana postać, czekam już od godziny 9:00 i pisze do admina żeby mi odbugował postać a on ma to w dupie, serwer bardzo fajny ale administracja nie ogarnia...

Mój Nick: Tropic

Opublikowano

Nawet nie wiem co powiedzieć już nie pierwszy raz nie mogę wejść na serwer przez zbugowaną postać.

Ciągłe prace,przerwy techniczne,błędy,bugi strasznie...

Gra się przyjemnie ale tylko przez chwilę bo ciągle coś nie działa.

Ps. Jeśli administracja to widzi to odblokujcie mi postać bo od wczoraj nie mogę wejść...

Nick: SweetCandy

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Spadam z tego serwa jak do godziny nie zostanie mi odbugowana postać, czekam już od godziny 9:00 i pisze do admina żeby mi odbugował postać a on ma to w dupie, serwer bardzo fajny ale administracja nie ogarnia...

To sobie poczekasz kurwa bo nie umiesz zalatwic sprawy normalnie tylko , pewnie spamujesz wszedzie gdzie sie da albo piszesz mu na pw w grze. zamiast na Tsie pogadac bo sie wstydzisz pizdeczko mala ;*

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Cieszymy się że nie bd grał na tym serwie <3 jednego nooba mniej w grze !5!

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Ludzie nie chcecie to nie grajcie ktoś was zmusza, bo chyba nie. Ja serwer polecam na na darmo czekałem 2 dni jak był off żeby teraz nie grać jest bardzo fajny i godny polecenia.

Opublikowano

Nie chcę tu nikogo hejtować ani nic . Osobiście widze że nie jest dobrze z tym serwerem na początku była zajafka ale jakoś tak teraz pada wszystko powoli.

Troche mało zgrane to wszystko ale jak bd. wszystko dobrze może wbije :)

26108245347158446011.jpeg

Opublikowano

Prosze odbugować postac Hayabuza, dzięki

Smoke Weed.
Witam, jak gram to można spotkać mnie pod nickiem CrossOver. ;)

cfe8e074dd.jpeg

Jp ekipa czeka na braci swych!

Opublikowano

To się kuwa nie tepajcie na jakieś nowe mapy na launcherze, to jasne że was bugnie....

Przyznaj się jesteś tępy??

Av2 to wcale nie nowa mapa,a mam clienta i łatkę.

Wszystko elegancko a i tak mam postać zbugowaną.

PS.Posłucham twej riposty, c'mon.

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...