Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem ci tak wiesz czemu tak szybko wbił lv.

Ja wiem ponieważ ktoś na modzie przeniósł go na mape 95 a tam od lv 95 do 100 można wbić ubijając 2 spoty a jeszcze jak exp to przy 1 spocie.

A jeszcze mając 90 lv to wgl mu poleciało tyle expa.To na tyle

na mapy tp się ślubem.

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

0311194038.jpg

Jeśli mogę spytać skąd można coś takiego mieć ? Bo o ile mi wiadomo bojowy ze średnimi to tylko legendy.

Gracz o nicku MyTime chwalił się że ma takiego bojowego.

Opublikowano

0311194038.jpg

Jeśli mogę spytać skąd można coś takiego mieć ? Bo o ile mi wiadomo bojowy ze średnimi to tylko legendy.

Gracz o nicku MyTime chwalił się że ma takiego bojowego.

Bojowy ze śr. robi się z truty - błąd.

Zatruty Miecz - Silny Zatruty miecz - przy ulepszaniu na 1 wychodzi Miecz Bojowy.

12be96b79f4c9.jpg

Ps. jest sporo błędów lecz nie ma nawet gdzie zgłaszać. "Wspaniały" kontakt z Administracja.

Opublikowano

Powiem tak administracja jak i ten gówniany serwer to jedno wielkie dno i popaprańce.

Administracja zamiast zająć się serwerem ciągłymi lagami i cofkami organizuje sobie event na TS.

To jest Patologia a nie administracja.

Nie dość że kupiłem przepustke na mape 95 za 800kk to jeszcze mnie z niej wyrzuciło.

Co to ma być ja się pytam to się nawet nie nadaję na gre na komodore lub pegazusa.

NIE POLECAM SERWER,JEŻELI SZUKACIE SERWERA Z LAGAMI I DUŻYMI BŁĘDAMI ZNALEŹLIŚCIE GO TUTAJ!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Powiem tak administracja jak i ten gówniany serwer to jedno wielkie dno i popaprańce.

Administracja zamiast zająć się serwerem ciągłymi lagami i cofkami organizuje sobie event na TS.

To jest Patologia a nie administracja.

Nie dość że kupiłem przepustke na mape 95 za 800kk to jeszcze mnie z niej wyrzuciło.

Co to ma być ja się pytam to się nawet nie nadaję na gre na komodore lub pegazusa.

NIE POLECAM SERWER,JEŻELI SZUKACIE SERWERA Z LAGAMI I DUŻYMI BŁĘDAMI ZNALEŹLIŚCIE GO TUTAJ!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz gdzie płakać ? Ty pewnie pegazusa nawet w ręku nie miałeś gimbusie .
Opublikowano

Nieb smok jest przereklamowany. Tzn ulepszacze z niego. Po ubiciu dziada dropnoł uwaga 1 ulepszacz(szał). Ubić samego da radę. Tylko jakim kosztem?. Dostać przepustkę na niego to rzecz prawie nie osiągalna. Ciekawe czy tym administracja się zajmie. Bo żeby mieć po x2 razy te ulepszacze to nw ile trza władować w Isa.

Ogólnie to padło z niego.

1 ulepszacz

1 dodanie 6-7 bonu

1 zmiana 6-7

Ze 3 kd +6

1 stalka

1 perła

1 zatruciak.

Więc to raczej nie adekwatny drop do tego co trza robić. Chodzi gł o ulepszacze reszta... Może 360 wypowiesz się na ten temat?. Lub dodać dorp z moobów na mapie +95?. Podobno z wami jest tak świetny kontakt więc?

Opublikowano

Zróbcie coś z tymi lagami a nie jakieś eventy na ts. To jest beznadziejne w v2 nie da się jechać co chwile cofa i w ścianie się jest albo w ogóle mobów nie widać...

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Jak nie ogarną tych tych przepustek ,to tak jak wspomniałem niedługo na liczniku max to bedzie " 200 " . Elo ;3

Powiększecie drop TO JEST EASY DO CHOLERY !!!

Opublikowano

Nie masz gdzie płakać ? Ty pewnie pegazusa nawet w ręku nie miałeś gimbusie .

Dla twojej informacji gimbaze to ja już dawno skończyłem a po drugie przym szczym szczeniaku.

Nie udzielaj się jeżeli ciebie o zdanie nie pytano.

Opublikowano

Kurwa co to ma być za każdym razem kiedy wchodzę na mapkę 120 lvl postać mi się buguję !!!!!!!

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Ogier mam to samo, strasznie to wkurwia...

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

Ogier mam to samo, strasznie to wkurwia...

3 razy na mapke 120 lvl teleportowałem się i za każdym razem musiałem odbugować postać !! Poprawcie to ,wtedy było normalnie .

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Patologia to jest to, że bez pd na 118 lvlu leci mi 0.15% ze spota

Leciało mniej , ale wy już macie zwiększony exp więc nie narzekaj ja 5h i lvl biłem 119-120

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Leciało mniej , ale wy już macie zwiększony exp więc nie narzekaj ja 5h i lvl biłem 119-120

Orgi ty lepiej się już nie wypowiadaj, bo ładnie na mapce 120lvl posuwałeś na WH. Masz farta, że kolega frapsa nie miał, chociaż i tak administracja by to olała.

Opublikowano

heh scinki w grze nawet i po 3,4min trwaja zal szkoda grac dopuki tego nie ogarna jak i bugow

Postaw swoj serwer na 1200 ludzi i wytrzymaj przed ddosamy powodzenia :>
Opublikowano

Masakra jakie lagi expić się nie da . Cofki jeszcze nie wiadomo co radze administracji się ruszyć bo niedługo gracze wam uciekną

na forum wgl nie da rady wejść tak zamula . Brak hełmu na 41 lvl u sury . Może się ruszycie w końcu ?

wolf.gif

Opublikowano

Mają problemu, poczekajcie do jutra i all będzie śmigać .

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...