Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra teraz konkrety . Czy naprawde kurwa nic nie zrobili przez tyle godzin?! No zapomnialem ze to metin tutaj wszyscy leca w chuja tak mocno jak sie tylko da

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam jeszcze inny błąd, zniknęła mi postać, lecz i tak nie mogę jej ponownie stworzyć.

mojemu bratu i mojemu koledzę też :)

Opublikowano

Dobra teraz konkrety . Czy naprawde kurwa nic nie zrobili przez tyle godzin?! No zapomnialem ze to metin tutaj wszyscy leca w chuja tak mocno jak sie tylko da

TERAZ BD KONKRETNA ODPOWIEDŹ : CH*** ZROBILI ;/

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Nie wiem co teraz sadzic

Oszukali nas wiele razy a to z poprawkami a to z data odpalania serwera,ciagle ja przekladali i jestem przekonany ze mozna sie okreslic mniej wiecej ile potrwaja konserwacje serwera.Dla mnie na tym serwerze zawiodla administracja,choc serwer naprawde ma to cos,czego niektore nie maja.Dam im ostatnia szanse,do 3razy sztuka,a 2razy juz mnie zawiedli.

sstwc.jpg

Opublikowano

czytalem opisy myslalem ze serwer bedzie git a tu wywala co chwile

a 2 zalozylem konto wywalilo, loguje, a tu nie ma postaci, chce zalozyc od nowa nick zajety. zakldam 2 postac. to samo i znowu nick zajety a na stronie jest ze te 2 postacie posiadam a przy wlaczaniu gry nie ma nic mam wybor krolestwa:D co to ma byc?

Opublikowano

@@@ UWAGA @@@

MIAŁEM Z KOLEGĄ TEN SAM PROBLEM Z WYWALANIEM PODCZAS GRY CZY TELEPORTACJI Z MAPY NA MAPE !!

WYSTARCZY MIEĆ INNEGO PRIV'a I DO NIEGO WPAKOWAĆ LUNCHER"a TOUR'A

I PO PROBLEMIE

PRZYNAJMNIEJ W MOIM I KOLEGI PRZYPADKU TO POMOGŁO

JAK MOGŁEM POMOC BARDZO SIĘ CIESZE ;)

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Jak tylko lagi się skończą to chętnie wejdę, a jak nie, to nie ^_^

Najpierw przełożyli start bo padli po godzinie, obiecali że serwer będzie stabilny itd.

Zrobili przerwę na "kilka godzin" które okazały się 2 dniami a teraz co się dzieje?

Lagi takie że masakra. Czy oni ten serwer w ogóle przenieśli na lepszego dedyka czy lecą sobie w kulki?

Administracja nie wywiązuje się z obietnic, a szkoda bo serwer jest całkiem fajny.

58815786.jpg

Opublikowano

tej administracji już podziękuję...

serwer może i był fajny, ale nie potrafią nic ogarnąć...

nie wspomnę o boskim bloku na facebooku za nic :D

śmiech na sali

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Strona nawet jak działała nie było na niej informacji dot. stanu serwera czy jest On czy Off // pewnie jeszcze bym nie grał gdyby nie to że zobaczyłem jak ludzie tutaj pisali że im eq poznikało ;]

Opublikowano

Mi jakoś nic nie znikło , zresztą któryś gm pisał w grze że jeżeli coś komuś znikło to ma się do niego zgłosić , yo .

Tak zgłosić tylko jak,nie ma ich nigdzie ani tutaj ani na ts.

Więc jak mamy się do nich zgłosić to jakaś patologia nie administracja.

Opublikowano

Ja osobiście jestem ciekawy na jakiej podstawie zweryfikują to czy ktoś kłamie czy mówi prawdę z tym , że mu coś z eq znikło ;)

Poza tym droga administracja nawet nie raczy napisać co się działo z serwerem ;]

Opublikowano

Tak zgłosić tylko jak,nie ma ich nigdzie ani tutaj ani na ts.

Więc jak mamy się do nich zgłosić to jakaś patologia nie administracja.

Jak juz piszesz cos trudnego to przynajmniej znaj znaczenie tego wyrazenia :)

Spokojnie wszystko wam oddadza tylko zweryfikujcie to filmem ;)

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Mi tak samo zniknął naszyjnik z łez i tarcza nie chodzi mi już o te itemki 2 bo bony to mogę sobie zrobić jak i te itemki ale zrobiłem na 6i7 potwory w naszyjniku i tarczy i teraz to nawet tej tarczy niema ani naszyjnika.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Mi tak samo zniknął naszyjnik z łez i tarcza nie chodzi mi już o te itemki 2 bo bony to mogę sobie zrobić jak i te itemki ale zrobiłem na 6i7 potwory w naszyjniku i tarczy i teraz to nawet tej tarczy niema ani naszyjnika.

Mi również troszkę poznikało, i nie powiem, jezeli do piątku nie ogarną tego to stracą sporo graczy, mnie również... bo w takich lagach nic się robić nie da.

Ja życzę powodzenia administracji byle by to ogarneli bo serwer jest na prawdę zajebisty, mam nadzieje, że jak jutro wrócę to po problemie będzie, pozdrawiam :)

1363701576-U247153.jpg
Opublikowano

Serwer Online, strone przekierowujemy na inny host.

Nie wiem jak ,ale ja mam offline all kanały ... może potrzebny ten lancher sory ale ja nie bd płaciłl za to :)

Co dziwne pisze ,z mam niepoprawne hasło na stronie działa :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...