Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wczoraj była gadka na ts z Tobago pierdolil ze niby wszystko ponaprawiał itp ludzie mówili mu co nie działa to zawsze było to juz zrobione itp a tak naprawde gówno kurwa zrobił...

1.Z bambusa dalej sie nic nie robi. Niby to juz było zrobione tak wczoraj gadał

2.Na mapce od 120 lvl dalej jest tylko 1 chanel. Niby to juz było zrobione tak wczoraj gadał

3. Eliksir poszukiwacza tez miał naprawić a dalej nie działa. Gz niedziałające rzeczy w IS ...

4. Owoc życia nie działa dalej ... Tez to było zgłaszane.

5. Jeszcze coś miałem ale zapomniałem :(

Serwer był off ok. 35h niby miało być wszystko dobrze a dalej są lagi + ludziom poznikało eq.Serwer dłużej OFF niż ON.

Każdy ma swoją cierpliwość no ale kurwa ile można...

EthanaEU2.png

Opublikowano

Serwer nie laguję ( mam neta 10 mb/s i all w porządku:)) Serwer boski :)

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

35h offa i nawet nie dali 50% yang, a mi osobiście znikło 6 bryłek więc eq leci na sell to co zostalo i lecimy gdzieś tam, gdzie jest lepiej.

Zagrałem, gre oceniam ok-ale lecenie sobie w chuja z graczami (wiem że to nie od was zależy ale cóż poradzić) jest wielkim minusem ;(

Wbijcie lub nie ale taki off po kilku dniach nie wrózy im różowej przyszłości

Pozdrawiam

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Ulepszyłem trutę na ten miecz na 100lvl +0 , potem na bojowy a potem na trytona i moje pytanie co teraz ?;d Mam Trytona z śr i um i moje pytanie brzmi czy administracja coś zrobi z tym ? Bo ile można pisać i zgłaszać to ..

Opublikowano

Ulepszyłem trutę na ten miecz na 100lvl +0 , potem na bojowy a potem na trytona i moje pytanie co teraz ?;d Mam Trytona z śr i um i moje pytanie brzmi czy administracja coś zrobi z tym ? Bo ile można pisać i zgłaszać to ..

Wczoraj na ts gadali ze to juz naprawione hahahahahah własnie widac :D

EthanaEU2.png

Opublikowano

WBIJAĆ NA AQUARIUS !!!! :D Tam przynajmniej administracja sie liczy z graczami, nie robi takich akcji !!! Ja już za ten server grzecznie podziękuje, stracilem tylko czas.

Godnie Reprezentuj.

-----------------------------------------------------

Opublikowano

Nie reklamujcie innych serwerów tutaj ;>

ten syf jeszcze chodzi?

Najwidoczniej nie połamali Cię ^^

Boski? Gdzie moje eq sie pytam jeszcze nie odzyskalem ...

Eq to chwila moment jest ;)

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Serwer dobry :) niewiem co wam się nie podoba ,każdy serwer ma na początku problemy więc dajcie im szanse :) nie wszystko na raz zrobią .

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Pół topki na odpale biega w nocy biją lvl za lvl-em, ale administracja to pier.doli niech czitują

byle hajs z IS się zgadza...

Widzę parapety już wstały i hejtują graczy , po pierwsze gdybyś dostał WH jako pierwszy byś leciał na spota by bić lvl więc zamknij pys* i do spania hejterze

Serwer dobry :) niewiem co wam się nie podoba ,każdy serwer ma na początku problemy więc dajcie im szanse :) nie wszystko na raz zrobią .

Ja tak samo nie wiem co oni mają do serwera team ogarnięty jak coś potrzebujesz pomogą również z chęcią przyjmują osoby które chcą nim pomóc , ale bambusy i parapety nie zrozumieją tego więc nie ma co się wysilać mają nasrane w tych łbach i są ustawieni negatywnie do serwera bo nie działał 35h , ale mi rzecz to jest tylko czas zamiast iść na dwór siedzą w domu i walą w klawiaturę.

Dobrze że skonczylem gre bo coraz gorzej z tym serwem :D ciekawe ile postoi

Wcale nie jest coraz gorzej tylko mieli problemy z którymi po części się uporali , a teraz będzie co raz lepiej

No Administracja rzuca słowa na wiatr to jest Święta Prawda ;)

Masz swoje zdanie , ale ja zupełnie inaczej sądzę , zrób swój serwer i przyjmij wszystkie błędy od spamujących dzieci na ts3 i forum ; Jest to nie wykonalne po prostu usuwają lub zamykają jak byście pisali spokojniej to by było lepiej

ten syf jeszcze chodzi?

Dla ciebie syf dla nich żyła złota więc serwer będzie tak długo stał , aż nikt nie będzie grał , ale naprawdę zachęcam bo serwer nie jest jakiś byle jaki małe problemy to po co od razu skreślać serwer

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Widzę parapety już wstały i hejtują graczy , po pierwsze gdybyś dostał WH jako pierwszy byś leciał na spota by bić lvl więc zamknij pys* i do spania hejterze

Ja tak samo nie wiem co oni mają do serwera team ogarnięty jak coś potrzebujesz pomogą również z chęcią przyjmują osoby które chcą nim pomóc , ale bambusy i parapety nie zrozumieją tego więc nie ma co się wysilać mają nasrane w tych łbach i są ustawieni negatywnie do serwera bo nie działał 35h , ale mi rzecz to jest tylko czas zamiast iść na dwór siedzą w domu i walą w klawiaturę.

Wcale nie jest coraz gorzej tylko mieli problemy z którymi po części się uporali , a teraz będzie co raz lepiej

Masz swoje zdanie , ale ja zupełnie inaczej sądzę , zrób swój serwer i przyjmij wszystkie błędy od spamujących dzieci na ts3 i forum ; Jest to nie wykonalne po prostu usuwają lub zamykają jak byście pisali spokojniej to by było lepiej

Dla ciebie syf dla nich żyła złota więc serwer będzie tak długo stał , aż nikt nie będzie grał , ale naprawdę zachęcam bo serwer nie jest jakiś byle jaki małe problemy to po co od razu skreślać serwer

do 10minut online xD

@top

to ogarneli te bugi czy nie?

Opublikowano

To jest administracja z Itanosu chyba :) Więc wiadomo jak to się skończy;)

Nic nie wiesz to na co piszesz bzdury ?. Chcesz się pochwalić głupotą ?

do 10minut online xD

@top

to ogarneli te bugi czy nie?

Naprawili , ale nie wszystko bo się nie da gdy ci spamuje 1000 osób na PW włącz serwer napraw to i owo.

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Jakie lagi...Ch co chwile padają lub wyłączają.... Ta cała zmiana maszyny i w ogóle to chyba jakaś ściema była ja nie widzę żadnej poprawy

@mi 2 konta zbugowało cały czas Twoje konto jest już połączone ehh czego te ch padają???

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Czy administracja ma zamiar zwrócić itemki które zniknęły ??

Edit. No i zostało nam tylko ch3 które też pewnie zaraz padnie :D

EthanaEU2.png

Opublikowano

To jest administracja z Itanosu chyba :) Więc wiadomo jak to się skończy;)

Tak zgadza się. Opłaca się tutaj zacząć wgl grę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...