Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spodziewaj się WSZYSTKIEGO. Ja znalazłem w całej swojej grze jednego ziomka i 1 osobę która mnie na wh z wolnego biła xD i sporo ksujów metinów

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JPRD!!! ok niestety ale nie potrafią dodać dropu hełmu na surę :/ muszę zacząć od nowa grać kimś innym :/

Opublikowano

Znowu off? stronka nie działa i ciągle lagi i kick... rano tak źle nie było. ta przerwa nic nie dała.

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Czas na wyciąganie brudów ;)

1. Serwer stoi na strasznie słabej maszynie u ForGame;

2. W teamie dalej jest proboszcz/quento/denver;

3. Serwer bazuje na plikach bradesa;

Opublikowano

Serwer bardzo mocno laguje,nadal sie niz nie zmienilo jezeli chodzi o kwiestie bugow.Administracja wedlug mnie coraz bardziej odwala.Coraz wieksze mam watpliwosci czy oplaca sie tu grac;<

sstwc.jpg

Opublikowano

serwer wydaje sie ciekawy i zapewne na nim troche pogram...

tylko nie podobaja mi sie 2 rzeczy:

1. te cholerne lagi i ciagle wywalania - jezeli to wina ddosow, to autorzy serwa nie sa zbyt winni

2. bany za wh dopiero za 3 razem perm... na kazdym szanujacym sie serwerze bany za hacki sa OD RAZU NA STAŁE

tak czy siak polecam, oby ddosy przetrwalo ;v

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

moim zdaniem nie polecam tu grać . jezeli maja juz problem z dyskami ktore im nie wystarczaja a po 2 lagi widać ze sprzet to 4/8 gb ram a nie 24 ... to wszystko na marne nie potrzebnie sie rejestrowałem yo lece na inny

jeszcze dodam ze :

hakerzy szybko dojda do serwera

słabe hasła do bazy

i słaba maszyna

serwer postoi z miesiac i nic ;)

48270963wb2.png

Szukasz Webmastera ?

Pisz do mnie ! GG : 1091929

- PHP , MYSQL , HTML ( Strony Metin2 , Forum , blogi )

Opublikowano

Nismo dziecino, wypierdalaj z tego teamtu jak masz pisać takie durnoty, wywalili Cię z teamu, straszne, najwyraźniej się nie nadawałeś. Po co tutaj płakać nad rozlanym mlekiem? Idź się przejdź i wróć do świata żywych, życie to nie tylko gra.

sygnatura.png

Opublikowano

OGARNIJCIE TE BANY ! 24 H ? Bo pewnie nie chcecie stracić graczy , haha :D

Do tego eq na 100lv nie da się zrobić , bo przepustki na berana nie lecą i trzeba ładować w IS , żałosne !!!

Po 3 , Zbroje epickie w IS , i wgl all w IS , żałosne !

Ogarnijcie albo jutro będzie -60% graczy , już gra o 200 mniej ... Elo ;3

Opublikowano

Czas na wyciąganie brudów ;)

1. Serwer stoi na strasznie słabej maszynie u ForGame;

2. W teamie dalej jest proboszcz/quento/denver;

3. Serwer bazuje na plikach bradesa;

Nismo eh... wez już sobie daruj i idz rób ten s2 sobie, bo takimi wypowiedziami nic nie zdzialasz.

Helm dla sury dropi, bo mam. :)

@up

jak tacy gracze jak ty pójdą, nic sie nie stanie. Przepy na smoka dropia juz dla twojej wiadomosci

1363701576-U247153.jpg
Opublikowano

3 Czy 4 strony temu bronilem serwera....

W tej chwili obawiam sie ze opuszcze ten serwer ze wzgledu na brak zainteresowania TEAMU gra oraz sprawa zabezpieczenia serwera.

Oczywiscie juz wiemy ze Firewalla nie posiadaj :)

CO jeszcze wyjdzie ? Okaze sie :) Mam nadzieje ze to co napisal NIsmo jest klamstwem, lecz przy takim dzialaniu serwera...

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Nismo dziecino, wypierdalaj z tego teamtu jak masz pisać takie durnoty, wywalili Cię z teamu, straszne, najwyraźniej się nie nadawałeś. Po co tutaj płakać nad rozlanym mlekiem? Idź się przejdź i wróć do świata żywych, życie to nie tylko gra.

Jak ja kocham takie posty - nie miej rozeznania w temacie a się wypowiadaj! Lubię to! Żaden z Was nie wie, z jakiego powodu mnie w teamie nie ma i się najprawdopodobniej nie dowie. Jeśli jednakże ktoś jest ciekawy, zawsze mam PW :>

Opublikowano

3 Czy 4 strony temu bronilem serwera....

W tej chwili obawiam sie ze opuszcze ten serwer ze wzgledu na brak zainteresowania TEAMU gra oraz sprawa zabezpieczenia serwera.

Oczywiscie juz wiemy ze Firewalla nie posiadaj :)

CO jeszcze wyjdzie ? Okaze sie :) Mam nadzieje ze to co napisal NIsmo jest klamstwem, lecz przy takim dzialaniu serwera...

Widze, że twoja wiedza opiera się tylko na firewallu czyt. najwiekszym syfie. Zabezpieczenia sa, jednak ddos sa tak mocne widocznie, ze nie wytrzymuje. Administracja i brak zainteresowania? Wez przestan.

Oriental, jak to czytasz, wbij na ts sprawa jest...

1363701576-U247153.jpg
Opublikowano

Serwer z dnia nia dzień jest coraz gorszy,coraz wiecej lagów i problemów.

Ps.Dobrze że niedługo wychodzi nowy projekt i to bardzo ciekawy z ogarnietą i pracowitą administracją.

Opublikowano

Serwer z dnia nia dzień jest coraz gorszy,coraz wiecej lagów i problemów.

Ps.Dobrze że niedługo wychodzi nowy projekt i to bardzo ciekawy z ogarnietą i pracowitą administracją.

Mówisz o nexanity? Grafika przekonująca ale raz - konkurencja, dwa - chciałbym zobaczyć jak to wyjdzie w praktyce.

Opublikowano

Jakie durnoty ? NISMO ma racje, nigdy jeszcze nie grałem na takiej słabej maszynie... nie po to yłaczyly serwer na 2h aby po włączeniu nadal był sziiiit !

Myśla że włączą 50% expa i happy, ja loguje i nadal widze te same bugi na bugu

http://imageshack. us/f/834/pozdrod.jpg skasujcie sobie przerwe i ogladajcie

Pozdrawiam i grajcie dalej ;]

Opublikowano

Mówisz o nexanity? Grafika przekonująca ale raz - konkurencja, dwa - chciałbym zobaczyć jak to wyjdzie w praktyce.

Wszystko okarze się po starcie,ale jak narazie po pracy administracji widać,że będzie to najlepszy projekt w tym roku.

Administracja wszystko przemyślała,każdy szczegół itp.Niedługo będzie beta open.

Opublikowano

Powiem tak... byłem zadowolony z serwer przed pierwsze dni od wczoraj jestem wkurwi** na serwa i powiem że jest do dupy w tej chwili i chyba nie będe już grac.

Minusy serwera:

Lagi ciągle kicka i wywala z gry i ciągle off serwer.

Brak zainteresowania GM wobec graczy ( Brak pomocy u nich brak eventów )

Wszystko w IS

Brak metkow na mapce od 95 lvl ... nie bede specjalnie przechodzil na inna mape red las albo at 1 by dropic przepustki ciagle i inne śmieci.

Plusy:

Hymm fajnie się grało ale się zjebało dziękuje dobranoc serwer do bani !.

Opublikowano

Jakie durnoty ? NISMO ma racje, nigdy jeszcze nie grałem na takiej słabej maszynie... nie po to yłaczyly serwer na 2h aby po włączeniu nadal był sziiiit !

Myśla że włączą 50% expa i happy, ja loguje i nadal widze te same bugi na bugu

http://imageshack. us/f/834/pozdrod.jpg skasujcie sobie przerwe i ogladajcie

Pozdrawiam i grajcie dalej ;]

Tak wygląda exp z pd na mapie 95 lvl.

Opublikowano

Tak wygląda exp z pd na mapie 95 lvl.

Powiem ci tak wiesz czemu tak szybko wbił lv.

Ja wiem ponieważ ktoś na modzie przeniósł go na mape 95 a tam od lv 95 do 100 można wbić ubijając 2 spoty a jeszcze jak exp to przy 1 spocie.

A jeszcze mając 90 lv to wgl mu poleciało tyle expa.To na tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...