Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja podziękuje za serwer... Plik granny2.dll gówno daje, pisałem do admina , pisałem na forum ale lepiej robić zabezpieczenia na moda / bs'a , a po 10 minutach i tak pół serwera lata w tym gównie. ( Mam windows 7, odpalam ze zgodnością Windows XP service pack 3 , włączam również jako administrator )

Postacie buguje 1/5 serwera, robią jakieś bugfix, które chuja daje.

IS porażka - kd +7, nawet kd wartości ataku i kd luda, ciekawe czy da sie to zdobyć w grze...

Licznik na stronie podkręcany, forum chodzi beznadziejnie - temat to sie włącza 30 sekund, już nie mówiąc o PW...

Może za tydzień wróce jak to poprawią, bo na razie to dziekuje.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak na razie nie bede tam grac gdyz starsznie buguja sie postacie. Jinno, Shinso i Chujno m1 ciagle buguje postacie. W ciagu godziny mam zbugowane 13 postaci a fix na stronce nie dziala poprawnie.

Sciagnelem wszystko co ekipa servera wystawila i nic to nie daje, nawet powsciagnelem wlasne srodki na zaradzenie tak owego problemu z negatywnym skutkiem.

Problem jest prosty do rozwiazania ale nie mam dostepu aby go naprawic i poczekam az zrobi to administracja, pod warunkiem ze wiedza o co chodzi.

Opublikowano

Ja podziękuje za serwer... Plik granny2.dll gówno daje, pisałem do admina , pisałem na forum ale lepiej robić zabezpieczenia na moda / bs'a , a po 10 minutach i tak pół serwera lata w tym gównie. ( Mam windows 7, odpalam ze zgodnością Windows XP service pack 3 , włączam również jako administrator )

IS porażka - kd +7, nawet kd wartości ataku i kd luda, ciekawe czy da sie to zdobyć w grze...

Licznik na stronie podkręcany, forum chodzi beznadziejnie - temat to sie włącza 30 sekund, już nie mówiąc o PW...

Na pewno licznik nie jest podkręcony :)

99737657097258797035.png

Opublikowano

nie rozumiem ludzi .. sciagnijcie clienta 1.2 gb LATKE 6 MB I WAM DZIALA SERVER a nie jakies podmienianie lunchery sranie w banie

bugowanie postaci ? WTF MAM 114 lvl w dt bylem w ch*j razy tak sami jak w WW i NIC MI SIE NIE ZBUGOWALO ... wiec o co wam ku*wa chodzi ?

is ? czlowieku kd +6 dropia jak glupie i ulepszacze na kd +7 tak samo ... wiec nie widze w tym problemu

licznik na stronie podkrecony ? ?? smieszny jestes znajdz sobie jakiegos spota w av2 / v2 albo na mapie 95 to bedziesz dobry tak samo idz do red lasu na metki albo idz do m1 to zobaczysz ile jest ludzi spokojnie gra 800/900 osob jestes zwyklym neosem ktory nie potrafi grac i zazgrosci serverowi ze udalo mu sie zdobyc popularnosc nie wracaj na ten server prosze cie jednego de*ila mniej ktory krytykuje server

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Na pewno licznik nie jest podkręcony :)

Po każdej ofce serwera zawsze było 170-190 na liczniku a i dlaczego nie było licznika jak było off? Pozatym przed startem była zajawka na ten serwer a teraz wszystko wcyhodzi :)

58057433.jpg

Opublikowano

nie rozumiem ludzi .. sciagnijcie clienta 1.2 gb LATKE 6 MB I WAM DZIALA SERVER a nie jakies podmienianie lunchery sranie w banie

bugowanie postaci ? WTF MAM 114 lvl w dt bylem w ch*j razy tak sami jak w WW i NIC MI SIE NIE ZBUGOWALO ... wiec o co wam ku*wa chodzi ?

is ? czlowieku kd +6 dropia jak glupie i ulepszacze na kd +7 tak samo ... wiec nie widze w tym problemu

licznik na stronie podkrecony ? ?? smieszny jestes znajdz sobie jakiegos spota w av2 / v2 albo na mapie 95 to bedziesz dobry tak samo idz do red lasu na metki albo idz do m1 to zobaczysz ile jest ludzi spokojnie gra 800/900 osob jestes zwyklym neosem ktory nie potrafi grac i zazgrosci serverowi ze udalo mu sie zdobyc popularnosc nie wracaj na ten server prosze cie jednego de*ila mniej ktory krytykuje server

Kto tutaj nie potrafi grać ;]

Poczytaj troche na stronie głównej chłopczyku, albo na forum - tym co nie działa client zaleca sie sciągniecie granny2.dll , który GÓWNO daje, przez i po wklejeniu client sie wyłącza, więc to Ty troche poczytaj, a nie cwaniakujesz.

Zdobyć popularności ? O to chodzi w tej grze ? Widze, że masz swój świat w którym dążysz do '' zdobycia popularności '' , bo to sie liczy dla Ciebie - żenada...

Neosem ? Tak to możesz nazywać siebie i kolegów w Twoim świecie, bo nie ja dąże w metinie do zdobycia popularności - widać, że interesuje Cie zdanie innych osób, co jest śmieszne.

Mi postaci nie zbugowało, ale wystarczy, że poczytasz troche wcześniejszych stron na mpc i na forum serwera, a dowiesz sie o czym mówilem - tak więc nie pi**dol skoro ch*ja wiesz '' gwiazdo '' metina

A jednego deb**a mniej będzie jak Ty odejdziesz - bo nie ja dąże do bycia gwiazdą wirtualnego świata : )

No chyba, że realnego nie masz i szukasz przyjaciół w swoim '' popularnym '' świecie.

Opublikowano

CH1 sprzed 20 minut :)

Dla niedowiarków, którzy piszą, że kręcimy licznikiem :)

@NISMO podkręcić to sobie możesz głowe :)

mpcjl.png

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

CH1 z przed 20 minut :)

mpcjl.png

może byście naprawili to bugowwanie i ten zjechany bugfix który nie działa?

Opublikowano

mpcjl.png

Hahaha właśnie widać Total [364] nie 970 kolego :) bodajże o 12 było na liczniku 700-800 więc już wiemy :)

58057433.jpg

Opublikowano

mpcjl.png

Dobrze , super fajnie , że jest wiele osób , ale może ich nie być jeżeli nic nie zrobicie z tym wywalaniem na windows 7 ?! -,-

Zamiast tutaj udowadniać , że nie kręcicie licznikiem może zrobicie coś z tym .. No proszę ...

Opublikowano

Gówn... co dała ta łatka jak loga tak loga?. 10 razy musiałem się logować żeby sprawdzić sklepy w m1...

No to gratulację , że się zalogowałeś-,- ... Bo ja czasem w ogóle nie mogę . Jedyny serwer na którym mam lagi i wywala i pokazuję się " error " lub " ??? " ...

Dziwne , że na słabszym kompie z win XP nic mi nie jest nawet małego laga.. A na tym lepszym z win 7 jak pisałam wyżej lagi.. i wywala..

+ to słaby kontakt z adminami :C

Opublikowano

mpcjl.png

Hahaha właśnie widać Total [364] nie 970 kolego :) bodajże o 12 było na liczniku 700-800 więc już wiemy :)

skarbie [364] na ch1 :) a nie na wszystkich channelach ;)

Fajny serwer tylko te wywalanie clienta przy teleportowaniu jest denerwujące naprawcie może to co ?

wolf.gif

Opublikowano

mpcjl.png

Bardzo spostrzegawczy kolego to jest tylko CH1 :-)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

mpcjl.png

Jak się nie znasz na komendach to się nie wypowiadaj noobie.

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

Jak mowi pietrastsw1906 licznik raczej nie jest podkrecony czym wyjasnil to powyzej.

Co do bugowania postaci nie masz przyjacielu racji gdyz spodkalem juz mase ludzi z tym problemem.

Sam dzialalem w tym kierunku aby to naprawic, niestety z niepowodzeniem.

Jest to zjawisko dziwne gdyz niektorym gracza buguja sie postacie a reszta nie ma z tym problemu...

Podkreslam iz postapilem zgodnie z zaleceniami administracji pobierajac latki ktore w zaden sposob nie pomogly mi i reszcie graczy z ktorymi kataktowalem sie.

Opublikowano

Hahahahahahaha Serwer Easy, do 100 lvl ??? Hahahahahahahahaha pozdrawiam

Przeczytaj chociaż prezentacje. Do 100? A widziałeś topke? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...