Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie płaczcie ze nie da sie grac bez IS. Przepustki na mape 95 lecą bardzo dobrze z wiedzmy, wystarczy ubic 2/3 i mamy przepe.
6/7 lecą z bossow i metkow.
Kd +6 leca z bossow i metkow a kd +6 ulepszamy na +7.
Jest cos o czym nie wspomnialem?
Wszystko mozna zdobyc w grze. Trzeba tylko ruszyc glowa.

Wgl to nie rozumiem po co tu gracie skoro wam sie nie podoba i narzekacie ^^
Graczy jest 1k wiec mysle ze nie ma na co narzekac, trzeba robic eq i pizgac wojny!!!

2c709653d75179a85b5746e.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przy logowaniu wywala, PEŁNO BUGÓW ! Odradzam :)

Oto już dzień wyroczny, dzień chwały się zbliża,

Łuny wstaną nad tobą, jak dymy kadzielnic ofiarnych – i dłoń polska podźwignie się z niewoli krzyża

Opublikowano

Powiadasz ze 'Pełno Bugów' powiedz mi jakie to są bugi ?

Zapraszam Serdecznie na serwer ! Administracja się stara .

serwer 9/10

prezka 10/10

wolf.gif

Opublikowano

Jedynie co tak strasznie wkurza to te cofki jak się biega i clienta wywala nawet z tymi łatkami co jakiś czas...

A tak poza tym przydałby się szybszy resp metinów 85/90 , albo zwiększyć resp o 2 każdego rodzaju wiecej .. B każdy ksuje każdemu te metki ;p.

Zawsze też można dodać do atla po jeszcze jednym bossku ;d to easy / medium czy medium/ hard? Bo nie ma wszystkiego z IS na serwerze ;P

GLELTm4.jpg

Opublikowano

jezeli wywala ci przy logowaniu masz zbugowana postac zaloguj sie na stronce i odbuguj,czasami wywala przy teleportowaniu sie na inna mapke,ale to jest wina w pliku locale,administracja najwidoczniej nie wie ze to granny.dll nic z tym nie ma wspolnego,locale jest zwalone dlatego wywala.

Serwer jest fajny ale zdaje mi sie ze licznik jest podkrecony.

Opublikowano

Dodajcie hełm dla sury na 41 i zwiększcie resp metinów i bossów bo jak gra 900 osób to ledwo coś zobaczysz, a za chwile obok ciebie stoi 5 osób i ksuje.

58815786.jpg

Opublikowano

35 % expa w 1 h ( z pd ) na 118 . Leci wolno . strasznie. Serwer polecam !

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

Powiem tak serwer jako tako fajny,ale jest kilka niedogodnień.A więc mianowicie:

-zwiekszyć resp metków w red lesie albo dodać resp do av1/av2 ponieważ cięzko jest cokolwiek dropnąć przy takiej dużej ilości graczy

-zwiększyć drop przepustek albo dodać do mpc za jakąś sumke np 500kk,bo naprawde ciężko je dropnąć a mówiąc cięzko mówie o tym co napisałem wcześniej

-są lekkie cofki przy biegnięciu

-naprawić strach u sury bo nie działa

-naprawić nno,podczas zakładania rękawicy i ściągania nno pada

I to jak narazie byłoby na tyle jeżeli coś jeszcze znajde dopisze.

Opublikowano

To jest easy,raczej twardy medium.

Jak chcieliście easy to zwiększcie lvl'e mobów.

Ps. Diam*****2 to Medium,a szybciej tam wbiłem 100lvl niż tu 75...Good!

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

To jest easy,raczej twardy medium.

Jak chcieliście easy to zwiększcie lvl'e mobów.

Ps. Diam*****2 to Medium,a szybciej tam wbiłem 100lvl niż tu 75...Good!

hah śmieszne naprawdę :))) 75 lvl to kwestia 20 minut expienia . Ludzie zastanówcie się zanim coś napiszecie bezsensownego .Serwer jest naprawdę zajebisty ,nie widziałem bugów poza małymi błedami ,

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Czytacie wogóle Forum Tuora?? Przecież napisali Admini , gdzie wypisywaliście bugi , że naprawią te cofki przy tepaniu i dodadzą drop hełmów . Więc po co ten zbędny spam ?? Co 2ga niedoinformowana osoba to pisze... Czytajcie trochę . serwer ma 2 dni !!!!! Naprawią , spokojnie ;]

Ważne , że stoi i nie pada ;]

EXP i DROP tych lepszych rzeczy jest idealny. ;] I Wszystko jest dostępne w grze , więc komu nie szkoda kasy niech traci na IS ale można zdobyć all grając "ruszając głową , a nie stojąc w m1 i czekając na mannę z nieba "

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Ja mam dziwny problem. Kiedy włącze clijenta wysztko jest OK, ale... nie ma okna logowania całe okno gry jest czarne i tylko jest myszką, moge nią ruszać itd. clijenta wypakowywałem kilka razy i ściągałem, mam wszystkie łatki ze strony... Server ogólnie fajny... tylko mam ten problem czy ma ktoś jakiś pomysł?

Mam sterowniki aktualne i net fram. też Pomoże ktoś ;D?

Opublikowano

Ehh musze stwierdzic ze coraz bardziej mi sie ten serwer nudzi.Duzo jest poprawek ktore powinny byc wprowadzone jak:
-Dodac drop kretych kluczy do berana rowniez z metkow +95 i baaardzo rzadko z zinow

-Dodac drop przepustki na mape 95lv rowniez z mobow w atlantydzie.

-Dodac wiekszy resp metkow 90 i 85 albo dac resp tez do lasu/kraju gigantow

-Trutki i wszystkie bronie od 75powinny dropic rzadziej,ta bron ma byc wyjatkowa a nie dostepna dla wszystkich za 200-300kk(ale pewnie tego juz nie da sie zmienic).

+To co maja dzis zrobic w patchu.Po tych zmianach na serwerze bedzie mozna sie rozwijac w ten czy inny sposob,bo w dzien to nawet nie oplaca sie na metki chodzic,czy na jakiekolwiek bossy.

sstwc.jpg

Opublikowano

exp powinni na stałe zwiększyć o 50% ,lub chociaż o te 25%...

95 się ciężko wbija , do 110 leci lajtowo , a potem znowu schody...

Poza tym nie ma jak ulepszyć eq na 100lvl , bo nie ma ulepek !

13735324352268179080.png

Opublikowano

Przykro mi jest, że gracze używający wspomagaczy są bezkarni. Top 1 Strażaczka biegała sobie używając wh na mapce 95. Zgloszenie z dowodami wysłane, a administracja NIC. Nadal ta osoba sobie na hackach pyka.

Opublikowano

Przykro mi jest, że gracze używający wspomagaczy są bezkarni. Top 1 Strażaczka biegała sobie używając wh na mapce 95. Zgloszenie z dowodami wysłane, a administracja NIC. Nadal ta osoba sobie na hackach pyka.

Jestem 100% pewny ze polowa topki zapierdala z wait hackiem i kmr modem.Pewnie zapomnieli ze graja na serwerze easy/medium i zeby wbic lv(co przychodzi im pewnie tak ciezko)uzywaja niedozwolonych oprogramowan.Jest to dla mnie zenujace a wrec obrzydliwe.Takie osoby nie umieja poprostu grac w metina i tyle.

sstwc.jpg

Opublikowano

czyżby administracja współpracowała z ekipą Almanthii ? :D

zapraszam na ts : forgame.pl

jest tam Oddzielny Kanał :

[GM Tuor.pl] 360 & Vasker

Mają tam nawet swoją własną Strefę Tuor.pl :D

pozdrawiam.

13735324352268179080.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...