Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HAHAHAHAH. administracja leci w chuja, Daliście bugfix postaci, który nie odbugowywuje postastaci..

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dalej się dziwię, że tyle osób tu siedzi. Pewnie zamkną serwer, zrobią z tego mediuma i wystartują. Bo hajs z is'a się zgadza. Btw, kupcie lepszą maszynkę sobie, bo kimsufi chyba nie wystarcza, he?

Opublikowano

Administracjo! Powiększcie exp na mapce 95. 116 lvl z pd dobijałem 5-6h .

Dziwne ja wbijałem 1h z 115 na 116 na 117 tez ok 1h 118 ok 1.5h 119 ok 2h :D na 119 w 1h 30% to bedzie ponad 3h na 120.

EthanaEU2.png

Opublikowano

ten drop jest okropny jeszcze w red lesie na metkach dropi 40% serwera co za tym idzie ? all metki wybite a jak już znajdziesz to podlecą jak te sepy na padline 1 metka żeby bić w 6-7 osób ? parodia

od piątku nikt nie zrobił lepszego eq jak na 90 dlaczego ? bo smocza łuska i smoczy szpon ( czy jak to tam) dropi tylko z nieb.smoka ale żeby wejść do komnaty trzeba mieć przepustkę która nigdzie nie dropi prócz IS

2 sposób szkata azraela taa kur.wa jak DK są od 150 lvl chyba wiec jak mamy to wydropic ? w is sa pd a 10h za 30zł ale maja buga nie dają expa pff

dziś ma być event zuo ale znając ten "team" napierdolą metinów/bossow na oazie wejdzie 500-600 graczy i wypierdoli all z serwer.a taki będzie event

Dodajcie na serwer wymiar metinów 85-90 ale żeby wejść trzeba by dać 300-400kk bo drop w tym red lesie to kpina nawet o 5 nad ranem żadnego metka nie można było ubić a red las to jedno miejsce gdzie dropia KD,6/7,przepustki na mape od 95

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Dlaczego osoby z topki, mimo zgłoszeń nie otrzymują banów? Przykład Strażaczka.

Ponieważ tutaj nikt nie dostaje banów... :/ 360 w zapowiedzi pisał, że nie zamierzają banować za Bs widać za wh tez nie zamierzają :)

Jak by na stronie była lista banów to była by pusta bo jeszcze nikt bana nie dostał :D

EthanaEU2.png

Opublikowano

Co do Origina, to nie widzieliście jak propsował zapowiedź Tuora? Na 100% ma powiązania z Team i nie bez powodu gra teraz na WH bez bana.

Na Azma*u też napierniczał na WH aż się kurzyło...

Opublikowano

Ponieważ tutaj nikt nie dostaje banów... :/ 360 w zapowiedzi pisał, że nie zamierzają banować za Bs widać za wh tez nie zamierzają :)

Jak by na stronie była lista banów to była by pusta bo jeszcze nikt bana nie dostał :D

W regulaminie jest, że za WH obniżają 20lvl w dół

PS.Co zrobić żeby nie wypie... w kosmos clienta ?

Opublikowano

Przepustki żeby wejść na Mapę to najbardziej popierdolony pomysł na jaki mogliście wpaść no chyba że aż tak

zależy wam na kasie...

Przepustka na Mapę 95 lvl miała dropić w Grocie i Red Lesie, a dropi tylko z Metków z których na dodatek jest taki chuyowy

drop że lota, albo 1 parta, albo w ogóle metin jest bez dropu żenada teraz mam stać kurwa w m1 parę dni puki jakiś is mi jej nie sellnie ?

Opublikowano

@up

Gówno na tym filmiku widać , widać klatowanie twojego wooden pcta na metinie -.-

Widoczne jest wszystko : ] Ewidentne WH. A że Ty nie potrafisz włączyć HD to nie nasza sprawa.

Dalej się dziwię, że tyle osób tu siedzi. Pewnie zamkną serwer, zrobią z tego mediuma i wystartują. Bo hajs z is'a się zgadza. Btw, kupcie lepszą maszynkę sobie, bo kimsufi chyba nie wystarcza, he?

Zazdrość zjada widać konkretnie :] Wyjebali Ciebie z Teamu to teraz gadasz głupoty żeby gracze odeszli i czekali na jakiś Twój priv który postoi 2/3 dni jak każdy poprzedni.

Opublikowano

Gamuś ma rację :)

Ps.360 zrób lauchera na którym widać nowe moby na mapce 95 itp .

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Oj Gamus, Gamus... Twój pazerny stosunek na rangę się nie zmienił ;) Nie wiesz w jakich okolicznościach odszedłem z Teamu i nie Tobie to oceniać. Gdybyś wiedział, szczekałbyś inaczej. Mi na tym serwerze nie zależy, mam o wiele ambitniejsze plany. Musisz Mi przyznać rację, bo sam widzisz co się dzieje :]

Opublikowano

Oj Gamus, Gamus... Twój pazerny stosunek na rangę się nie zmienił ;) Nie wiesz w jakich okolicznościach odszedłem z Teamu i nie Tobie to oceniać. Gdybyś wiedział, szczekałbyś inaczej. Mi na tym serwerze nie zależy, mam o wiele ambitniejsze plany. Musisz Mi przyznać rację, bo sam widzisz co się dzieje :]

Jaką rangę? Chłopie hahahhaahhaha, niczego nie chce w zamian że gram i troszkę pomagam w reklamie. Rozwijaj swój plan jak poprzednie, ale nie gadaj głupot że serwer jest słaby i zaraz go zamkną, jak nic nie wiesz. I tak się składa że wszystko wiem, bo mam dobre kontakty z resztą Teamu :]

Opublikowano

Wszystko co jest w IS można dropnać? razem z kd na ludzi? roskami na magie? i itemami tygrysa?

nie

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Jaką rangę? Chłopie hahahhaahhaha, niczego nie chce w zamian że gram i troszkę pomagam w reklamie. Rozwijaj swój plan jak poprzednie, ale nie gadaj głupot że serwer jest słaby i zaraz go zamkną, jak nic nie wiesz. I tak się składa że wszystko wiem, bo mam dobre kontakty z resztą Teamu :]

Takie masz dobre kontakty, że nie wiesz co się dzieje a siejesz ferment. Mój ostatni post w tym temacie, widzę, że euforia mija. 3m się ;)

@down

Podkręcony jak nic.

Opublikowano

Prawda. Takie pytanko : skad dropne klucz do komnaty berana

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

Nie wiem czy podkręcony czy nie ale na serwie jest dużo ludzi :) (za dużo :P)

Opublikowano

Up3 jest napisane a nie pisze. Prawda, dużo ludzi gra. Co do serwera is stanowczo przesadzony, pełno cziterów. Na razie poczekam z tydzień i zobaczę jak będzie ^^

Opublikowano

dajcie jakieś normalne hostingi clienta !!! speedshare trzeba konto założyc +płacić .

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

dajcie jakieś normalne hostingi clienta !!! speedshare trzeba konto założyc +płacić .

Passy do speedyshare w celu ułatwienia pobierania.

Login:

u13625412 

Hasło:

pagomomebiti 

A teraz lajki dawać! xD

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Exp powinein zostac troche podwyzszony , i rosy + autopoty powinny byc u handlarki..

w 24h ludzie wibli 115 a potem przez 2 dni 15 lvli.. To za mieisac ktore beda? 180? Czy 200?

Exp niegdzie jest jak na hardzie a chyba mialbyc medium. Ludzie narzekali ze z PD sie ciezko expi a bez to juz..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...