Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahaha... Beka. Pisało że na 10min moje konto nie będzie mogło być używane, po 30minutach, pisze: twoje konto nie może być użyte. Szkoda gadać normalnie.

Opublikowano

Co do serwera , weźcie coś zróbcie ... Na kompie z win7 ciągle mi błędy wychodzą typu " ??? ??? ??? " I tak co chwile .. zaloguję się postać mi się do końca nie pokaże już mnie wywali... A dziwne to bo na drugim kompie z win XP wszystko pięknie działa... -,-

Opublikowano

Co do serwera , weźcie coś zróbcie ... Na kompie z win7 ciągle mi błędy wychodzą typu " ??? ??? ??? " I tak co chwile .. zaloguję się postać mi się do końca nie pokaże już mnie wywali... A dziwne to bo na drugim kompie z win XP wszystko pięknie działa... -,-

Uruchom ze zgodnoscia z XP SP3, nic wiecej Ci nie poradze bo przeciez gamoniom nie bede robil clienta. (Mowie o team oczywiscie)

razerv.png

Opublikowano

1.Kliknij PPM na Tuor2.exe.

2.Właściwości.

3.Zakładka "Zgodność"

4.Klikasz na: Uruchom ten program w trybie zgodności z..

5.Wybierasz: Windows XP (Service Pack3)

6.Zastosuj

Opublikowano

1.Kliknij PPM na Tuor2.exe.

2.Właściwości.

3.Zakładka "Zgodność"

4.Klikasz na: Uruchom ten program w trybie zgodności z..

5.Wybierasz: Windows XP (Service Pack3)

6.Zastosuj

Hehehe już tak mam ustawione... I dalej tak samo .. chce się tp na inną mapkę wywala , stoję gdzieś parę min wywala .. jak się loguje ... all się dogrywa jeszcze postaci nie widać wywala... Masakra jakaś ... Weź tu się nie wkurzaj.. Najlepsze jest to , że większości działa to..

Zapewne Team sobie dobrze śpi .. lub relaksuję , a ludzie muszą się wkur****** ! -,- Nawet się zalogować nie mogę bo wypierdziela z 10 razy...

Powodzenia wam -,- Może coś zrobicie jak was olśni ..

Opublikowano

Taka zmiana nic Wam nie da niestety, to jedynie nieudolność clientmastera.

Client owszem ale mastera? Gdzie Ty mastera widzisz? :D

Nazwalbym goscia ClientPaźiem.

@Topic: Oczywiscie na serwerze nie gralem i zbytnio nie mam zamiaru poniewaz widze, ze jest niezly cyrk.

razerv.png

Opublikowano

Client owszem ale mastera? Gdzie Ty mastera widzisz? :D

Nazwalbym goscia ClientPaźiem.

@Topic: Oczywiscie na serwerze nie gralem i zbytnio nie mam zamiaru poniewaz widze, ze jest niezly cyrk.

Serwer ogólnie jest fajny , ale naprawdę można się " wkurzyć " . Delikatnie określając.

Opublikowano

Może dodacie większy drop przepustek na nowe mapy i dodań 6/7 bonów, bo nie każdy wydaje na IS.

Opublikowano

Bugfix wogóle nie działa

Jak widac madra angielska nazwa "Bugfix" nie wystarcza, trzeba jeszcze uzyc glowy i sicket skrypt napisac.

~ Kolejny popis administracji.

razerv.png

Opublikowano

Dziala wam serwer wgl ? Bo mi caly czas pisze ze kazde CH jest OFFLINE, i gdy sie loguje pisze "Nieprawidlowa nazwa uzytkownika lub haslo.. " KURDE FELEK NOOO !

Opublikowano

eee ściągłeś łatkę? : )

Nie wiem jak wam sie to buguje ja sam sprawdzalem tepalem sie 40 razy i mi nie zbugowalo ;/

Też mi ani razu nie zbugowało , ale za to mi ciągle błędy wychodzą . ^^

Weźcie coś zróbcie bo na Xp jest wszystko w porządku , a na win 7 błędy ciągle :C

Opublikowano

i po co wogóle wypuszczali serwer jak jest pełno bugów

Pewnie dla smiechu bo ostatnio na MPC smutno.

razerv.png

Opublikowano

eee ściągłeś łatkę? : )

Też mi ani razu nie zbugowało , ale za to mi ciągle błędy wychodzą . ^^

Weźcie coś zróbcie bo na Xp jest wszystko w porządku , a na win 7 błędy ciągle :C

O ta latke ? http://www.speedyshare.com/RUZbg/Tuor-Laucher.7z Jezeli tak to sciagalem .. i nic -.- wklejalem to do folderu z clientem juz 2 razzy..

Opublikowano

ta łatka zawiera " Tuor 2 " Gdy ją wkleisz do głównego folderu to przez to włączasz . :>

Ahaa znalazlem teraz jakas druga latke "Tuor 2" .. wiec zaraz zobaczymy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...