Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

360 może się wypowiesz kiedy macie zamiar naprawić ten serwer ?

Gra dużo ludzi na tym serwerze więc chyba się opłaca go naprawić :)

Nawet nie wiem czy warto wypisywać te bugi, bo chuj wie czy to zrobicie. Jednak mam nadzieję, że się ogarniecie w innym bądź razie nie będzie prawie 1k graczy tylko 100 jak na Glador s2 :)

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tutaj tylko dzieciaki narzekaja i marudzą na EXP. Gra się nudzi jak się szybko wbije Topkę !! A tak to ten serwer ma swój urok :)

Ja mam tak samo błąd z wyłączaniem gry , tyle , że ja mam zjebanego Windowsa 8 >.< Ale mówili , że dadzą nową łatkę i nie będzie wywalać na Xp i 7 . Co do Bugowania postaci , na stronie jest skrypt z odbugowaniem . Ten serwer nie ma Bugów . Muszą p[oprawić małe niedociągnięcia i będzie dobrze . Na serwqie gra we kutras ludzi i co raz więcej przebywa. Serwery są przeciążone z pobieraniem clienta heh . Widać to od razu . Wcześniej ściagało mi się w 50 min teraz w póltora , ale warto . Serwer ma 2 dni . Widać , że broni się niesamowicie przed atakami DDos . Naprawioną i będzie gites !

Pozdrawiam i Zapraszam Jinno nick : czarnaaa :)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Nowy client jest w trakcie produkcji.

Nasz clientmaster od wczoraj nad nim pracuje.

Musimy się parę dni przemęczyć.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nowy client jest w trakcie produkcji.

Nasz clientmaster od wczoraj nad nim pracuje.

Musimy się parę dni przemęczyć.

Buahahahaahahaha, myslisz, ze ktos pare dni bedzie czekal zeby go co jeden TP nie wypierdalało z serwera... Ciekawe kiedy dodasz drop helmu na 41 ( sury ) , zapewne '' za pare dni ''

Bez komentarza chłopie...

Opublikowano

dodajcei ten drophelmow sury na 41...

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Pół dnia biegam po Red Lesie skuli je.banej wlotki na Mapkę 95, a z metków taki drop że albo dropnie Magnetyczne Ostrze, albo w ogóle nic.

Te przepustki miały dropić w Grocie i co chuya nie dropią, pewnie specjalnie tak zrobione żeby cisnąc wam w IS, ale ni chuya

jak to nie zostanie poprawione to kończę grę razem z 4 kumplami.

Opublikowano

Serwer godny polecenia gra się fajnie lecz trudno, chodzi mi o wbijanie lvl'ów :>, a tak poza tym to serwer świetny, wiadomo jak każdy miał problemy lecz na razie wszystko jest Okej!

Zapraszam do oglądania GP konkursowego.

http://www.youtube.com/watch?v=TVH_3VKON9Q

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Czy kd +7 mozna kupic tylko w IS? Jesli nie bedzie mozna dropnac rzeczy ktore sa w IS to ja podziekuje i cala moja gildia. CHCEMY RÓWNOUPRAWNIENIA

Opublikowano

Pół dnia biegam po Red Lesie skuli je.banej wlotki na Mapkę 95, a z metków taki drop że albo dropnie Magnetyczne Ostrze, albo w ogóle nic.

Te przepustki miały dropić w Grocie i co chuya nie dropią, pewnie specjalnie tak zrobione żeby cisnąc wam w IS, ale ni chuya

jak to nie zostanie poprawione to kończę grę razem z 4 kumplami.

Dropią raz na ruski rok.... . Nie zwiększą ci bo jak będą lecieć normalnie to wtedy na is-a nie będą wydawac... . Powoli zaczyna mnie wkurwiać ten serwer.

fs_pc.png

Opublikowano

czemu mogę się normalnie zalogować na strone, a do gry nie? dodam że to moje pierwsze logowanie i - NIEPRAWIDŁOWY LOGIN LUB HASŁO.

Opublikowano

Ubiłem tych metków już od chuya i jedyny item który był warty podniesienia to ten Piasek Kwarcowy.

" Potrzebna Przepustka c472a267b1ca5.jpg Drop: Metki 85+/ atlantyda/ czerwony las . "

Połowa tego co napisaliście w prezentacji się nie zgadza ! Jedynie co to zgadza wam się hajs z IS-u...

Opublikowano

pierdole ten serwer i pierdole tą "ADMINISTRACJE" ludzie na serwie robią co chcą na DH zapierdala co 2 osoba w red lesie

ulepszacze na eq od 100 lvl nie dropi

przepustka na mape 95 dropi jak krew z nosa

PD na 10h zbugowane (na darmo wydałem 5 bryłek)

przepustka do komnaty smoka tylko w IS

Client rozjebany jak dzifka przez murzyna

60% graczy to dzieciarnia z Pandory i tych innych syfów

Team to porażka wczoraj ostatni raz był ktoś z teamu o 19.40 do tej pory nikogo nie ma

mieli ogarnąć bugi chuja zrobili

każdy robi co chce a oni maja po prostu wyjebane

raty dają tylko w nocy aby "nocni" gracze mogli expic

w sensie ulepszacze/przepustki to serwer jest ustawiony pod IS przez 2 dni nikt nie wydropił ulepszacza na eq od 100 lvl !!! każdy zapierdala w stalkach i eq z lez

NISMO ma racje że to coś długo nie wytrzyma aa niech go rozpierdolą w drobny mag szkoda czasu na taki "easy"

PS

jeszcze kurw.a lecą w chuja z SM/ami do IS wysyłasz SMS a nie dostajesz SM.ow lub dostaniesz ale o 50% mniej niż jest napisane

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

.

pierdole ten serwer i pierdole tą "ADMINISTRACJE" ludzie na serwie robią co chcą na DH zapierdala co 2 osoba w red lesie

ulepszacze na eq od 100 lvl nie dropi

przepustka na mape 95 dropi jak krew z nosa

PD na 10h zbugowane (na darmo wydałem 5 bryłek)

przepustka do komnaty smoka tylko w IS

Client rozjebany jak dzifka przez murzyna

60% graczy to dzieciarnia z Pandory i tych innych syfów

Team to porażka wczoraj ostatni raz był ktoś z teamu o 19.40 do tej pory nikogo nie ma

mieli ogarnąć bugi chuja zrobili

każdy robi co chce a oni maja po prostu wyjebane

raty dają tylko w nocy aby "nocni" gracze mogli expic

w sensie ulepszacze/przepustki to serwer jest ustawiony pod IS przez 2 dni nikt nie wydropił ulepszacza na eq od 100 lvl !!! każdy zapierdala w stalkach i eq z lez

NISMO ma racje że to coś długo nie wytrzyma aa niech go rozpierdolą w drobny mag szkoda czasu na taki "easy"

Masz w 100% rację wszystko to co napisałeś się zgadza.

Chcesz poexpić to musisz załadować IS, bo to co napisali gdzie dropią przepustki to pic na wodę.

Opublikowano

Gram bez Isu i miałem chyba z 5 jak nie wiecej tych przepustek na mape 95, jedna dropłem reszte kupowałem nie jest cięzko wystarczy popisać, że sie kupi.

Teraz mam juz 2 przepustki na mapke 120 tez dropły mi z metków na mapce od 95.

KD wszedzie mam +7. Mam 119 lvl i jeszcze 7 PDków. i jeszcze 3kkk. All bez Isu.

Wiec wy kurwa naprawde jesteście jacyś ułomni jak nie potraficie nic zrobić bo spokojnie da się grać bez IS a wszystko co jest w IS można dropnąć lub kupić w grze.

A zapomniałem dodać ze mam juz 8 6/7 bonów włozonych. w 4 itemy :)

PS. Jedyne co mnie wkurwia to boty :)

Edit. Pozdro dla nieudaczników stójcie dalej w m1 i płaczcie, że exp za słaby :D A po tygodniu będą juz max lvle xD

EthanaEU2.png

Opublikowano

Gram bez Isu i miałem chyba z 5 jak nie wiecej tych przepustek na mape 95, jedna dropłem reszte kupowałem nie jest cięzko wystarczy popisać, że sie kupi.

Teraz mam juz 2 przepustki na mapke 120 tez dropły mi z metków na mapce od 95.

KD wszedzie mam +7. Mam 119 lvl i jeszcze 7 PDków. i jeszcze 3kkk. All bez Isu.

Wiec wy kurwa naprawde jesteście jacyś ułomni jak nie potraficie nic zrobić bo spokojnie da się grać bez IS a wszystko co jest w IS można dropnąć lub kupić w grze.

PS. Jedyne co mnie wkurwia to boty :)

Chyba grasz na innym serwerze kolego ;)

Opublikowano

Serwer syf i mogiła, nastawiony głównie na IS, pełno botów, oraz noobów, administracja w ogóle nie ogarnia.

Bug na bugu, odradzam.

Opublikowano

Chyba grasz na innym serwerze kolego ;)

Chyba nie tylko niestety na serwerze roi sie od nieudaczników którzy nie potrafią nic osiągnąć i ciagle płaczą a to na exp a to na drop a to na ISa ...

A prawda jest taka, że jak się chce to wszystko można zrobić bez Isa ew. Kupić od kogoś kto kupi w Isie :)

Serwer ma niecałe 2 dni a w rankingu juz 129 lvl a max 200, a wy dalej płaczecie na exp to co wy byście chcieli w 2 dni max ??

Wyraźnie było napisane w zapowiedzi, że od 100 bedzie sie tzreba troche natrudzić a i tak po kilku dniach ktoś ten 200 wbije to jest dla was zły exp ??

EthanaEU2.png

Opublikowano

czemu mogę się normalnie zalogować na strone, a do gry nie? dodam że to moje pierwsze logowanie i - NIEPRAWIDŁOWY LOGIN LUB HASŁO.

wie ktos ocb?

Opublikowano

Chyba nie tylko niestety na serwerze roi sie od nieudaczników którzy nie potrafią nic osiągnąć i ciagle płaczą a to na exp a to na drop a to na ISa ...

A prawda jest taka, że jak się chce to wszystko można zrobić bez Isa ew. Kupić od kogoś kto kupi w Isie :)

Ale skoro to serwer easy, zdobywanie przedmiotów nie powinno stanowić jakiejś szczególnej trudności, czyż nie?

Opublikowano

Ale skoro to serwer easy, zdobywanie przedmiotów nie powinno stanowić jakiejś szczególnej trudności, czyż nie?

easy / medium to jest mała róznica. Zdobycie przedmiotów na niższy lvl nie jest jakąś trudnoscią wiadomo jak chce się epiki itp to juz trzeba troche podropić :)

EthanaEU2.png

Opublikowano

Serwer ma niecałe 2 dni a w rankingu juz 129 lvl a max 200, a wy dalej płaczecie na exp to co wy byście chcieli w 2 dni max ??

Wyraźnie było napisane w zapowiedzi, że od 100 bedzie sie tzreba troche natrudzić a i tak po kilku dniach ktoś ten 200 wbije to jest dla was zły exp ??

a co ty nam wyskakujesz z Expe/m ? ty jest dyskusja na temat dropu na eq od 100 lvl itp

a po co komu lvl jak nie można eq ulepszac bo nic nie dropi ... a po 2 nie jestem typem co cały czas expi i expi i expi

a po 3 nie mam przegranych 1,5k min w porównaniu do cb

PS jak by chociaz te zajebane DT zrobił to bym sobie poszedł na modzie i w DT zrobił ale taki pro team nawet nie potrafi zrobic DT

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Drodzy GM'y.
jesli maice problem z TS chetnie wam go zrobie :) jestem technikiem na pewnym Publicznym TS i znam sie bardzo dobrze na nim :) PW jesli ptrzebujecie pomocy

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...