Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.speedyshare.com/DQ8Ky/Tuor2.exe

Proszę bardzo. .

Idę spać dobranoc..

Mam nadzieję , że jutro coś zrobi administracja z bugami z błędami itp. : ) Powodzenia..

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powodzenia mam nadzieję , że pomogłam . Jeżeli nie działa to niestety nie wiem co jest;C

Pomoglas pomoglas :3 Tylko teraz instnieje nowy problem.. gdy sie zaloguje, wybieram krolestwo w jakim chce grac, klikam okej po czym client nie odpowiada i sie wylacza po chwili.. japierdziele jak nie urok to sraczka -.-

Opublikowano

Pomoglas pomoglas :3 Tylko teraz instnieje nowy problem.. gdy sie zaloguje, wybieram krolestwo w jakim chce grac, klikam okej po czym client nie odpowiada i sie wylacza po chwili.. japierdziele jak nie urok to sraczka -.-

Próbuj parę razy.. Mi także się wyłącza client .. :) .. Wychodzą mi błędy .. Nie wiem dlaczego .. :C Jak nie zadziała to trzeba chyba poczekać aż coś zrobią bo masakra , ale tylko z win 7 .. jak na razie mam problemy .. : >

Opublikowano

Próbuj parę razy.. Mi także się wyłącza client .. :) .. Wychodzą mi błędy .. Nie wiem dlaczego .. :C Jak nie zadziała to trzeba chyba poczekać aż coś zrobią bo masakra.. :C

Tylko ze ja nawet krolestwa wybrac nie moge, bo sie client wylacza -.-

Opublikowano

Tylko ze ja nawet krolestwa wybrac nie moge, bo sie client wylacza -.-

Oj to naprawdę nie wiem czemu ... Mi jak się wyłącza to jak pisałam wyżej pokazuje mi " error " lub " ??? ??? ??? ???? " :D

Dobrze idę spać , powodzenia i dobranoc :D

Opublikowano

Oj to naprawdę nie wiem czemu ... Mi jak się wyłącza to jak pisałam wyżej pokazuje mi " error " lub " ??? ??? ??? ???? " :D

Dobrze idę spać , powodzenia i dobranoc :D

Kurcze... nie wiem czy dzieje mi sie cos z kompem, bo juz 3 serwer pod rzad pobieram i mam ten sam problem, wylacza sie poprostu, nawet zagrac nie moge -.- Ale mimo to dzieki za pomoc :) Dobranoc :)

Opublikowano

Mam problem z Is ,Napisałem na forum ,myśle że odzyskam kod na 300 SM

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Uroki nowych serwerów. Serwer wydaje się być dobrym, lecz poczekam z tydzień, dwa i dopiero (o ile jeszcze będzie działał) zagram jak już usuną większość bugów.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Nie można usunąć postaci 1lv+

:/

Zgłaszałem to wczoraj do 360, napisał mi że postara się to naprawić jak najszybciej.

Opublikowano

Nie wiem czy było o tym już i nie chce mi sie szukac w tym spamie :) wiec pytam od razu w jaki sposób i czy wogóle da sie ulepszać KD z +5 na +6/7? :)

Beztytuu2_xqrqehn.jpg

Opublikowano

Dajcie coś expa , bo żeby wbić 95 to trzeba sie na expic . I niby do 100 lvl jest tak łatwo .

wolf.gif

Opublikowano

Gdy wchodzę do gry wszystkie channele są offline i gdy piszę login i hasło wyskakuje : Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło . POMOCY!

• 1 post [~]
  • 10 postów[~]
  • 25 postów [~]
  • 50 postów [~]
  • 100 postów [x]
  • 150 postów [x]

Opublikowano

Czyta się newsy z strony serwera:

Gamus muszę Cię zmartwić, ale to nie działa, pobrałem, ale dalej ten sam problem mam. Uruchamiam jako admin - tryb zgodności XP i dalej to samo. Czasami jeszcze wyskoczy Run Time C++ jakoś tak. Eh te nowe cytaty ...

Opublikowano

Dobra, teraz nie wiem o co chodzi.. Ściągnąłem clienta i łatkę. Łatka wypakowana wszystko pięknie wchodzę na clienta a tutaj pisze mi że all offline próbuje się połączyć to mi pisze, złe passy wpisuję.. Nie wiem o co chodzi antywir wyłączony, może wy coś pomożecie.

@EDIT

Panowie naprawione ;)

Opublikowano

Wie może ktoś jakie bony tu działają na mapkach 95+ ???

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...