Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wrzuci ktos SS m1 , ch handlowe?

Licznika oczywiscie na stronie nie ma ;).

A widok m1 powie mniej wiecej ile osob tu gra :P. Bo jak malo to nie wejde ^^.

Chyba ze ktos potrafi oszacowac ilosc graczy , to bardzo bym prosił ;)

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

jesli ktos sie zaloguje na serwer i w okolicy jest ponad 10graczy client ci sie crashuje i musisz proboac kolejne 20razy

Opublikowano

Itemshop działa?

Tylko SMS, a fryzy i kilka innych rzeczy podobno pobugowane (ludzie rano spamowali na czacie zeby oddali im forse bo jakiś item zniknął)

Na starcie było ok. 700 online (licznik wyłączyli dzisiaj w nocy bo szwankował przez ddosy) teraz pewnie mniej przez pobugowane postacie

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

Zamiast naprawić all bugi i odbugować ludziom konta to wy robicie jakieś eventy na pustyni ...

Pogratulować tylko ataki juz was nie zniszczą ale wy sami sie zniszczycie takim zachowaniem :D Nie ma co pełen profesjonalizm

PS. Uwaga na mapie od 95 jak w tp wejdziecie to wypierdala na pustynie i znowu przepustke z IS trzeba ...

EthanaEU2.png

Opublikowano

Te przepustki to chyba specjalnie lecą tak słabo żeby wydać kase na IS i sobie kilka kupić ;)

Rozumiem potrzebę zarobienia kilku złotówek, ale dla mnie to jest idiotyczne żeby się bawić jeszcze w jakieś przepustki na mapy. Już sam ogranicznik lvlowy powinien wystarczyć. Wrzućcie coś innego do IS i znieście ten głupi wymóg przepustek.

W ogóle jak tak czytam że na +90 lvlu ten exp jest taki straszny to obawiam się że długo tutaj nie zabawie. Mam 80 lvl i jest całkiem spoko ale skoro to easy/medium to chyba powinno być odrobinę lepiej, albo chociaż do 100lvla żeby sobie zobaczyć nową mapkę ^_^

Dodam też że powinni zwiększyć ilość metinów i bossów no bo jak gra 800 graczy to ja życzę powodzenia w dostaniu się na nową mapkę skoro przepustka nie leci z każdego.

Oceniam serwer na duży plus bo bardzo fajnie się na nim gra ale jeśli przyjdzie mi expić godzinę na 1 lvl no to cóż... ^_^

PS. odbugujcie do jasnej ciasnej te konta, bo jak czytam wypowiedzi z 10 ludzi gdzie każdy prosi o odbugowanie to szlag trafia bo ofert nie idzie dojrzeć.

58815786.jpg

Opublikowano

buehe buehe, a gieemów nikt nie uczył że jest kilka rodzai metinów twardości, i że jak się złego zrzuci na pustyni to wszystkich do dt daje?

a jak dobrze wiedza gracze tego serwera, relog w dt buguje postać?

brawo.

no to sobie już chyba nie pogram.

tak kurwa trudno stworzyć skrypt do przenoszenia postaci do m1? naprawdę trudno? naprawdę kosztuje to dwa lata pracy i milion dolarów?

myślcie!

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

buehe buehe, a gieemów nikt nie uczył że jest kilka rodzai metinów twardości, i że jak się złego zrzuci na pustyni to wszystkich do dt daje?

brawo.

tak kurwa trudno stworzyć skrypt do przenoszenia postaci do m1? naprawdę trudno? naprawdę kosztuje to dwa lata pracy i milion dolarów?

myślcie!

Właśnie przez nie myślenie stracą część graczy :] Ale nawet fajnie sie grało do 80lvla, tylko zbyt szybko zaczyna się hard. Przeżyłbym to jakoś gdyby nie bugi i ch*jowy balans dropu -,0

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

brawo.

myślcie!

Oni w ogóle nic chyba nie potrafią niestety serwer nawet fajny ale team porażka :/

Nie wiem skąd oni się wzięli chyba ich pierwszy serwer, a mogło być tak fajnie.

JA jeszcze troche pogram jak się nie ogarną to spier... stąd

EthanaEU2.png

Opublikowano

Beka..

Któryś z GMów napisał na chacie, że aby odbugować postać trzeba wejść na stronie do panelu gracza i kliknąc "odbuguj".

Wchodząc na stronę i logując sie na konto wciskam na Panel Gracza - i co widzę? " Zmień hasło"

"Nie pozostało nam nic innego tylko czekać.."

Opublikowano

brawo.

myślcie!

DISS na tuor - McStreps

Posta oczywiście propsuje bo takie niedopatrzenie jest na prawdę śmieszne.

Opublikowano

Nie chcę hejtować (bo po prawdzie to też moje pliki) ale naprawdę, o takie podstawowe aspekty należy zadbać...

Opublikowano

Tak Wam trudno odbugować postać samemu?

Logujecie się na konto na stronie, klikacie Panel gracza i o takie coś http://scr.hu/7t1/viruk

Wiem, Wiem jesteście zbyt głupi żeby się domyślić.

A ja tego nie mam w tym panelu i chuj. Zresztą nawet jak by było to i tak bym już nie grał na tym serwerze. Żeby na zuo zrzucić metki z dt to trzeba być jebniętym albo gówno się znać na tym co się robi.

Opublikowano

Trzy największe żarty tego serwera:

1. Drop beran setaou

2. Exp po 115lvl

3. Rosy magii

Ad.1 - Ze smoka po dwóch wypadach najlepsze co dropło to kd uchyly+6

Ad.2 - Na mapce 95 lvl bez zwiększonych rat o 50% nie da się expić. Za spota mając 114 lvl otrzymuje 0.35/0.55- czuje nutkę harda z domieszką mediuma, a w prezentacji pisze inaczej .

Ad.3 - Rosy magii ze szkat lecą bardzo rzadko, a w Is nie będę zakupywał. Myślę, że przy takich okolicznościach bm oraz szamani są niezniszczalni. Potek 10% magii może jeszcze nie być, ale rosy to konieczność . Zwykly bm 60lvl mi ze sfery po 15k siekał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...