Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheSaints [Wojny Frakcji] [Mody] [non-premium] [no wl]

jinii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będę teraz pisać wam przybliżonego czasu dlatego że jak napisze np. "Może o 20 już będzie on" to potem robi się wielki spam że już 20 a serwer off

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest mały problem.

Mój technik który pomagał przy serwerze poszedł jakieś 30min. temu spać bo musi wcześnie rano wstać xD

a ja nie mogę wejść na serwer bo przy próbie wejścia na serwer widzę tylko:

Tutaj też prośba do was, wiecie może jak to naprawić? xD

mZn.png

Opublikowano

w twoim klijencie zapewne wystapil blad jezeli syply ci sie pliki i odpoczatku wszystko wgrywales to pogrzeb w konfigu bo przy calkowitym restarcie konfigi warjuja i itemy sie dubluja a co za tym igdzie crash po jakims czasie przynajmniej kiedys jak pracowalem rzy serwerze tak bylo nie wiem czy teraz te mody udoskonalili

Opublikowano

Po co reklamujesz tego gniota? Nie działa co chwila!
I te twoje multi konta -_-
Co chce wbić to nie działa i tylko non stop spamujesz co ty tam poprawiles i naprawiles bo sie wysypalo -_-
Wez to zrob najpierw od podstaw i potem raz a konkretnie zareklamuj, bo jak narazie to jest to wielka kupa gó*na
Serwer totalna porazka i te zwalone chunki -_0 pobudowales dom, a po chwili jest polowa O_o tragedia.

Nie polecam!

Opublikowano

o.O lol fajnie że pobudowałeś dom, a po chwili jest połowa. Nice, ja się z czymś takim nie spotkałem.

Więc tak: Trollu który wypowiedziałeś się wyżej, zacznij używać znaków interpunkcyjnych bo twoje zdania nie trzymają się kupy.

Nie byłeś na serwerze, więc po co oceniasz?

Nie mam żadnego multi konta -.-

Jak jesteś taki mądry to zrób własny lepszy serwer i daj ip, a nie sorry ty nie umiesz nawet prostego pluginu skonfigurować / napisać.

Opublikowano

Też myślę jak jinii ponieważ robiłem swój server i wiem jak to jest zawsze jakiś problem się pojawia

jinii mimo to że server off i tak wielkie Gratulacje że odważyłeś się stawić coś takiego dużo musiało być przy tym zabawy i jest dalej :D

Wielki + Za Robote Wkońcu Się Uda I Jak Możesz Podaj Na PW GG Napiszę Podanie O Moderatora Mam W Tym Staż :D

Metin2 Pokaż Co Potrafisz < FanPage Na Facebooku Jako Gracze Łączmy Się Chwalmy się Osiągnięciami,Bugami,Botami,Zdjęciami,Filmami,PVP,Serwerami Wszystkim Co Związane z Metinem ! <3 

Opublikowano

@up Podanie na moderatora napisz na forum serwera.

Link do forum serwera znajdziesz na mojej stronie: thesaints.xaa.pl (dla moderatorów: jest to strona główna, nie forum)

Opublikowano

Jak Możesz Rozpatrz Podanie :D

Metin2 Pokaż Co Potrafisz < FanPage Na Facebooku Jako Gracze Łączmy Się Chwalmy się Osiągnięciami,Bugami,Botami,Zdjęciami,Filmami,PVP,Serwerami Wszystkim Co Związane z Metinem ! <3 

Opublikowano

@up Podanie rozpatrzę jak zobaczę twoje zachowanie na serwerze itd. aktualnie poczekam na wypowiedzi innych.

Robię reinstala całego serwera (info dla tych co już grali: Nie stracicie nic bo wgrywam pliki które były rano jak serw jeszcze działał)

Mam nadzieję że to pomoże :) i przyśpieszy start serwera po przerwie technicznej

ps: zablokowałem nowe bloki itd. (tzn. że na claimie inni nie mogą ich niszczyć) + został zablokowany resp niektórych niebezpiecznych dla serwera mobów.

Opublikowano

Raczej spokojnie idź spać bo nie wiem ile czasu się będą wgrywać pliki na serwer (sama mapa zajmuje ponad 500mb) więc trochę to potrwa.

Opublikowano

Raczej spokojnie idź spać bo nie wiem ile czasu się będą wgrywać pliki na serwer (sama mapa zajmuje ponad 500mb) więc trochę to potrwa.

Okej, dzięki życze dobranoc i powodzenia , wejde jutro temat dodaje do śledzenia przyjde ze szkoły to coś poradzimy :) dzięki i dobranoc!

Opublikowano

Serwer za kilka / kilkanaście minut będzie już włączony! jeszcze tylko drobne błędy muszę poprawić.

Edit: Serwer jest już włączony!!! Zapraszam.

Opublikowano

Taaa teraz będzie spam, że serw off... Nolify do szkoły albo pouczyć się a nie spamujecie i burdel robicie :D aaa i czy możesz ustawić aby spawnował się mobek "The eye"? Z niego lecą Rupee ingot a to jest mega ciężko znaleźć a jest potrzebne na Shadow bar do przywołania Watchera :> Aa i jeszcze taki fioletowy mobek. Z niego leci Arlemite które również jest potrzebne do shadow bar a zarazem przywołania Watchera :)

Opublikowano

End jest zbuggowany, zrób coś zebym był na spawnie bo się serw crashuje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...